Aaliyah bőrébe bújik Zendaya
2014. június 20. 18:13
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8902 Csatolások: 237647 Azonosító: 59785 offline
|
Olyan jót röhögtem, mikor megláttam a cikk címét, aztán rá kellett jönnöm tovább olvasva, hogy ez igenis komoly. Nincs bajom Zendayával, de nem tudom... nem tudom elképzelni őt Liyahként.
2014. június 22. 20:29
|
|
Britney1996új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 91 Csatolások: 0 Azonosító: 141041 offline
|
Nem annyira ismertem Aaliyah munkásságát, hiszen, amikor meghalt még elég fiatal voltam, de meghallgattam pár számát és szerintem, ha nem is egyformán jó a hangjuk akkor is eléggé hasonló hangskálán mozognak ráadásul kinézetben is lehet felfedezni hasonlóságokat. Nyilván, ha nem így lenne, akkor nem kapta volna meg a szerepet. Ráadásul, lehet mondani, hogy gyengébb énekesnő stb, de a hangját úgyis őrülten fel fogják javítani, mint ahogy manapság minden filmben. Ráadásul eléggé fog igyekezni, hogy valami maradandót alkosson, mert most van az talán először, hogy nagyobb közönségnek bizonyíthat, úgyhogy, ha van egy kis esze mindent belead. Mindezt úgy, hogy nem vagyok egy Zendaya és úgy általában Disney sztár fan. Azért sok sikert neki.
2014. november 17. 20:53
|
|
Ewanon96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.23. Hozzászólás: 233 Csatolások: 84 Azonosító: 232071 offline
|
Ezt a kiscsajt belenyomni egy ilyen filmbe? Atyaúristen. Ahhoz tényleg sok szerencse kéne, hogy alkosson valamit, amit felmutathat nyolcan éves korában a dédunokáinak.
2015. február 01. 18:28
|
|
Leonetta48#ASHTAG |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 237848 offline
|
Nem igazán szeretem az életrajzi filmeket :/
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.

0 felhasználónak tetszik: