Klippremier: The Pretty Reckless - Messed Up World
2014. június 17. 19:38
Imádom a klipet és a dalt is <3 nem véletlenül az egyik kedvenc bandám. Furcsa volt Tayt ilyen "kislányosan" látni (még ha igen fiatal is), de nekem a megjelenése is nagyon tetszett^^ Ja, és mellékesen, hogy Taylor twitteren válaszolgat rajongói kérdésekre, ha valakit érdekelne a lehetőség...
1 felhasználónak tetszik:
Reni005
2014. június 17. 19:44
elin.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.15. Hozzászólás: 238 Csatolások: 19 Azonosító: 211858 offline |
Szerintem nagyon jól visszaadja a klip a dal mondani valóját, tetszik. Igaz, mikor először felkerült pár kép, nem igazán tudtam elképzelni az összhatást, de remekül sikerült.
2014. június 17. 20:17
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline |
Az új albumról ezt a dalt szeretem legkevésbé, de nem olyan rossz, és tényleg van mondanivalója. A videó tényleg tükrözi a dal mondanivalóját.
Olyan fura Taylort színes ruhákban látni
Olyan fura Taylort színes ruhákban látni
2014. június 17. 20:23
MidnightLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.28. Hozzászólás: 519 Csatolások: 1 Azonosító: 221951 offline |
Nekem nagyon tetszik Bár kicsit fura Taylor-t színes ruhában látni.
2014. június 17. 20:47
Kitty miauHeichou |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.10. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 0 Azonosító: 168976 offline |
tyűűűűhh de fura Taylor színesben o.o de azért meg lehet szokni:DD vannak tengerparton/ medencénél készült dalok, amik eltérnek egy adott énekes stílusától, és nagyon megörültem hogy Tayloréknál megmaradt az a rock 'n roll vonal, amit eredetileg is képviseltek *www* tehát ebből leszűrhető hogy ezt a dalt is imádom *ooo*
2014. június 17. 22:00
AvrilandTaylorúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.04. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 225459 offline |
Valami fantasztikusan jó lett!! Gratula Taylor...Igaz nekem jobban bejönnek az inkább sötétebb ruhák de ez elmegy egynek..Nem igazán lett a kedvencem de azt sem mondom h csalódtam Taylorban.mert nem csak hozta a maga formáját..ja és akinek tetszik az nézze akinek meg nem jön be az ő stílusa akkor az váltson át...
2014. június 17. 22:01
A dal nem annyira tetszik, de azért élvezhető, viszont a mondanivalója, ami valójában a videó mondanivalója is, nagyon megtetszett. A mai világ tényleg borzalmas és gusztustalan. Szóval eltekintve attól, hogy a szám nem igazán jön be:
2014. június 18. 11:07
esztike101010visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.10. Hozzászólás: 266 Csatolások: 0 Azonosító: 191328 offline |
nekem nagyon tetszik bár nagyon sok száma van ami a The Pretty Recklesstől tetszik de ez is közéjük tartozik így tovább nekem egy kedvenc bandám amit mindig jó helyen fog nálam állni.
2014. június 18. 17:14
ööö..hát szerintem a szám és a klip is borzalmas...
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.