Klippremier: The Pretty Reckless - Messed Up World
2014. június 17. 19:38
Imádom a klipet és a dalt is <3 nem véletlenül az egyik kedvenc bandám. Furcsa volt Tayt ilyen "kislányosan" látni (még ha igen fiatal is), de nekem a megjelenése is nagyon tetszett^^ Ja, és mellékesen, hogy Taylor twitteren válaszolgat rajongói kérdésekre, ha valakit érdekelne a lehetőség...
1 felhasználónak tetszik:
Reni005
2014. június 17. 19:44
|
|
elin.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.15. Hozzászólás: 238 Csatolások: 19 Azonosító: 211858 offline
|
Szerintem nagyon jól visszaadja a klip a dal mondani valóját, tetszik. Igaz, mikor először felkerült pár kép, nem igazán tudtam elképzelni az összhatást, de remekül sikerült.
2014. június 17. 20:17
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Az új albumról ezt a dalt szeretem legkevésbé, de nem olyan rossz, és tényleg van mondanivalója. A videó tényleg tükrözi a dal mondanivalóját.
Olyan fura Taylort színes ruhákban látni
Olyan fura Taylort színes ruhákban látni
2014. június 17. 20:23
|
|
MidnightLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.28. Hozzászólás: 519 Csatolások: 1 Azonosító: 221951 offline
|
Nekem nagyon tetszik
Bár kicsit fura Taylor-t színes ruhában látni.
2014. június 17. 20:47
|
|
Kitty miauHeichou |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.10. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 0 Azonosító: 168976 offline
|
tyűűűűhh de fura Taylor színesben o.o de azért meg lehet szokni:DD vannak tengerparton/ medencénél készült dalok, amik eltérnek egy adott énekes stílusától, és nagyon megörültem hogy Tayloréknál megmaradt az a rock 'n roll vonal, amit eredetileg is képviseltek *www* tehát ebből leszűrhető hogy ezt a dalt is imádom *ooo*
2014. június 17. 22:00
|
|
AvrilandTaylorúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.04. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 225459 offline
|
Valami fantasztikusan jó lett!!
Gratula Taylor...Igaz nekem jobban bejönnek az inkább sötétebb ruhák de ez elmegy egynek..Nem igazán lett a kedvencem de azt sem mondom h csalódtam Taylorban.mert nem csak hozta a maga formáját..ja és akinek tetszik az nézze akinek meg nem jön be az ő stílusa akkor az váltson át...
2014. június 17. 22:01
A dal nem annyira tetszik, de azért élvezhető, viszont a mondanivalója, ami valójában a videó mondanivalója is, nagyon megtetszett. A mai világ tényleg borzalmas és gusztustalan. Szóval eltekintve attól, hogy a szám nem igazán jön be:
2014. június 18. 11:07
|
|
esztike101010visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.10. Hozzászólás: 266 Csatolások: 0 Azonosító: 191328 offline
|
nekem nagyon tetszik bár nagyon sok száma van ami a The Pretty Recklesstől tetszik de ez is közéjük tartozik így tovább nekem egy kedvenc bandám amit mindig jó helyen fog nálam állni.
2014. június 18. 17:14
ööö..hát szerintem a szám és a klip is borzalmas...
Kapcsolódó sztárok
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.
Taylor Swift már tavaly elmagyarázta, miért fog ekkora esküvőt tartani
Taylor Swift már tavaly elmagyarázta, miért fog ekkora esküvőt tartani
Van egy egyszerű magyarázata.
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.