Férjet keres Taylor Momsen
2014. június 20. 00:20
|
|
hungarianidiotvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 210590 offline
|
Sok szerencsét Taylornak!
2014. június 20. 11:52
|
|
Earth Song |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 867 Csatolások: 0 Azonosító: 214568 offline
|
"Egyelőre a laptopom és a gitárom neje vagyok". Nagyon szeretem Taylort, bevállalós csaj és remélem egyszer majd megtalálja az igazit
2014. június 20. 13:21
Remélem, hamar megtalálja a számára tökéletes férfit!
♥
Amúgy, én is válogatós vagyok
Amúgy, én is válogatós vagyok
2014. június 20. 17:09
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
itt vagyok Taylor :$$$ <3
2014. június 20. 19:49
Szerintem egszer megtalálja az igazit,hisz nemcsak a külseje vonzó,de szerintem nagyon intelligens,vicces és karizmatikus is,ami mégjobban vonzóvá teszi őt.Hajrá Taylor
Sajnálom,hogy nem turnéznak itthon,mert biztosan elmentem volna rá.
Sajnálom,hogy nem turnéznak itthon,mert biztosan elmentem volna rá.
2014. június 22. 14:47
Sok sikert neki
mert manapság nem találni egy tiszteséges férjet (szerintem)
2014. július 30. 03:16
|
|
friderika.wúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.29. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 230408 offline
|
hat en nagy rajnogoja vagyok nagyon szeretem a zenejeit bar azenejeit es hat halotam egy kis par dolgot rola hogy mit csinalt a lanyoka es hat-meg szigetelo ragasztot ragaszt a mel biingojara es hat a szinpadon nyivanosan fogdosgasa a lanyokat es stb.. de atol meg a zenejet szeretem
2014. augusztus 07. 19:35
Már nem sminkeli pandának magát, ez egy régi kép.
Amúgy imádom, mind a zenéjét, mind Taylort. Megérdemel egy tökéletes férfit, hiszen ő is az.
Amúgy imádom, mind a zenéjét, mind Taylort. Megérdemel egy tökéletes férfit, hiszen ő is az.
2014. szeptember 01. 18:53
|
|
rolykelemenúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.23. Hozzászólás: 90 Csatolások: 2182 Azonosító: 206989 offline
|
Idézet (RockNRoll @ 2014.08.07. 19:35)
Már nem sminkeli pandának magát, ez egy régi kép.
Ő is tökéletes férfi?
(amúgy értem, csak első olvasásra elnevettem magam
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?

0 felhasználónak tetszik: