A 21 éves énekesnővel a héten két olyan esemény is történt, amikről korábban álmodni sem mert volna. Ezekről Ryan Seacrest rádióműsorában mesélt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Valóra vált Demi Lovato álma
2014. június 20. 18:15
2014. június 20. 18:21
Midnight Memories |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.14. Hozzászólás: 973 Csatolások: 224 Azonosító: 213467 offline |
"Ha nem értékeled az apróságokat, akkor elvesztegeted a tökéletes lehetőségét annak, hogy hátra dőlve élvezhesd azt, amiért megdolgoztál." - hogy ez mennyire igaz. Várom már a duettet Ed-del
2014. június 20. 18:22
Meg is érdemli Demi a jó dolgokat.Hiszen már nagyon sokat dolgozott a sikerért.
2014. június 20. 18:26
Demi ezeket mind megédemli.Csodás nő,egy olyan akinek ezeket meg kell kapnia.És azért is érdemelte ki ezeket mert nagyon sokat dolgozott érte
2014. június 20. 18:31
Ha valaki, akkor biztos Demi az, aki megérdemli, hogy boldog legyen
2014. június 20. 18:48
Annyira, de annyira büszke vagyok rá, hogy az leírhatatlan. A legszebb az egészben, hogy ma van pontosan 6 éve, hogy a Rocktábor debütált, és belopta magát a szívembe a kis Mitchie Torres szerepében. Büszkeséggel tölt el, hogy végig nézhettem, ahogy egyre feljebb és feljebb jut a karrierjében. Amikor a kezdetekkor csupán 200 ember előtt játszott, majd szép lassan 2000-5000 férőhelyes helyeken, és végül idén eljutott odáig, hogy képes megtölteni 13-20.000-es arénákat. Nem volt egyszerű menet, de megcsinálta. Neki nem hullott az ölébe a siker rögtön, keményen kell dolgoznia azért, hogy kivívja az emberek elismerését, de talán így még édesebb a siker. Külön büszkeség az, hogy neki nincs szüksége egy éppen felkapott tinisztárra, akit pasijaként tüntet fel, vagy arra, hogy minden létező rendezvényen ott parádézzon, csak azért, hogy írjanak róla. Igazából nem is tudom mért pötyögöm ezeket a sorokat, de a lényeg, hogy hatalmas örömmel tölt el, hogy ott lehettem "vele" a nehéz időszakaiban is, és most is, amikor karrierje legszebb pillanatait éli. Tudom sokszor elfogult rajongónak tűnök, de nem vagyok az, tudom, hogy rengeteg hibája van, bár ezt mások előtt sokszor már csak dacból sem szeretem elismerni.
PS: Minél több ilyen videót töltenek fel a csatornájára, annál fájdalmasabb végignézni. Borzasztó állapotban volt a hangja. Nekem fáj így képernyőn keresztül nézni azt, hogy énekel, elképzelni sem tudom, neki akkor milyen lehetett. Csak remélni merem, hogy a világkörüli turnén sikerül elkerülnie a betegséget, mert nem lesz jó vége a dolognak. Tönkreteszi a hangját teljesen.
PS: Minél több ilyen videót töltenek fel a csatornájára, annál fájdalmasabb végignézni. Borzasztó állapotban volt a hangja. Nekem fáj így képernyőn keresztül nézni azt, hogy énekel, elképzelni sem tudom, neki akkor milyen lehetett. Csak remélni merem, hogy a világkörüli turnén sikerül elkerülnie a betegséget, mert nem lesz jó vége a dolognak. Tönkreteszi a hangját teljesen.
2 felhasználónak tetszik:
Midnight Memories,
Genevieve
2014. június 20. 18:50
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline |
megérdemli a sikert,mivel megdolgozik érte,és nem csak heverészik egész nap,pedig megtehetné.gratulálok Demi
2014. június 20. 18:53
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline |
Szandiii_1992 egyetértek!
2014. június 20. 18:56
"Annyira, de annyira büszke vagyok rá, hogy az leírhatatlan. A legszebb az egészben, hogy ma van pontosan 6 éve, hogy a Rocktábor debütált, és belopta magát a szívembe a kis Mitchie Torres szerepében. Büszkeséggel tölt el, hogy végig nézhettem, ahogy egyre feljebb és feljebb jut a karrierjében. Amikor a kezdetekkor csupán 200 ember előtt játszott, majd szép lassan 2000-5000 férőhelyes helyeken, és végül idén eljutott odáig, hogy képes megtölteni 13-20.000-es arénákat. Nem volt egyszerű menet, de megcsinálta. Neki nem hullott az ölébe a siker rögtön, keményen kell dolgoznia azért, hogy kivívja az emberek elismerését, de talán így még édesebb a siker. Külön büszkeség az, hogy neki nincs szüksége egy éppen felkapott tinisztárra, akit pasijaként tüntet fel, vagy arra, hogy minden létező rendezvényen ott parádézzon, csak azért, hogy írjanak róla. Igazából nem is tudom mért pötyögöm ezeket a sorokat, de a lényeg, hogy hatalmas örömmel tölt el, hogy ott lehettem "vele" a nehéz időszakaiban is, és most is, amikor karrierje legszebb pillanatait éli. Tudom sokszor elfogult rajongónak tűnök, de nem vagyok az, tudom, hogy rengeteg hibája van, bár ezt mások előtt sokszor már csak dacból sem szeretem elismerni. "
Teljes mértékben egyetértek Szandiii_1992
"Minél több ilyen videót töltenek fel a csatornájára, annál fájdalmasabb végignézni. Borzasztó állapotban volt a hangja. Nekem fáj így képernyőn keresztül nézni azt, hogy énekel, elképzelni sem tudom, neki akkor milyen lehetett. Csak remélni merem, hogy a világkörüli turnén sikerül elkerülnie a betegséget, mert nem lesz jó vége a dolognak. Tönkreteszi a hangját teljesen."
Nem tudom, hogy a te oldalad vagy másik magyar Lovatic oldal volt-e, de az egyik oldal kitett egy nemrég készült videót, aminek a hallatán különösen aggódom emiatt. Hallatszott Demi hangján a fáradtság. Nagyon remélem hogy sikerül kipihennie magát és jól sikerül a turné
Teljes mértékben egyetértek Szandiii_1992
"Minél több ilyen videót töltenek fel a csatornájára, annál fájdalmasabb végignézni. Borzasztó állapotban volt a hangja. Nekem fáj így képernyőn keresztül nézni azt, hogy énekel, elképzelni sem tudom, neki akkor milyen lehetett. Csak remélni merem, hogy a világkörüli turnén sikerül elkerülnie a betegséget, mert nem lesz jó vége a dolognak. Tönkreteszi a hangját teljesen."
Nem tudom, hogy a te oldalad vagy másik magyar Lovatic oldal volt-e, de az egyik oldal kitett egy nemrég készült videót, aminek a hallatán különösen aggódom emiatt. Hallatszott Demi hangján a fáradtság. Nagyon remélem hogy sikerül kipihennie magát és jól sikerül a turné
2014. június 20. 18:57
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline |
Szandiii_1992 egyetértek!
2014. június 20. 19:02
Nussy.Annavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.10. Hozzászólás: 177 Csatolások: 5 Azonosító: 220965 offline |
Meg is érdemli hogy boldog legyen! Nagyon tehetséges és már ki járt neki. Sokat dolgozott a sikerért.
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Kiderült, mi volt a szervezetében.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Kiderült, ki lehet az új választott.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!