J-Law és Bradley Cooper immár harmadik alkalommal dolgoztak együtt, s hamarosan mi is megcsodálhatjuk munkájuk gyümölcsét.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megjelentek a Serena első karakterposzterei
2014. június 20. 21:17
Katy Perry Fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.27. Hozzászólás: 221 Csatolások: 0 Azonosító: 156714 offline |
De várom már!!<3
2014. június 20. 21:39
Nagyon kíváncsi vagyok erre a filmre is,mint ahogy az összesre amiben Jennifer fog szerepelni
2014. június 20. 22:04
"Következő projektje pedig egy takarítónőről fog szólni, s októberben kezdik forgatni." Ühm, Joy Mangano multimilliomos feltaláló, nem takarítónő.
2014. június 21. 06:51
nagyon kiváncsi vagyok a filmre, több okból is. Jennifer nagyon tehetséges színésznő és minden filmjét imádom így már most abban reménykedem,hogy ez sem lesz csalódás. Bradley dettó nagy alakja a szakmának és együtt még jobb párost alkotnak. Emelett nagyon jónak tűnik a színészstáb szóval csak jó sülhet ki ebből a filmből
2014. június 21. 08:24
SzellőSzellivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.17. Hozzászólás: 195 Csatolások: 0 Azonosító: 187850 offline |
Kíváncsi vagyok a filmre! Biztos nagyon jó lesz!
2014. június 21. 08:27
Jók lettek ezek a poszterek. Kíváncsi leszek erre a filmre. Én örülök neki, hogy végül Jennifer kapta meg a címszerepet.
2014. június 21. 09:40
Na nagyon kiváncsi vagyok a filmre, biztosan nagyon jó lesz *-* A képek is tök jók.
Amúgy örülök hogy Jennifer ennyi munkát kap színészként, mert az egyik kedven színésznőm és sok sikert neki a továbbiakban.^^ A másik új filmjére is kíváncis vagyok *--*
Amúgy örülök hogy Jennifer ennyi munkát kap színészként, mert az egyik kedven színésznőm és sok sikert neki a továbbiakban.^^ A másik új filmjére is kíváncis vagyok *--*
2014. június 21. 09:43
Nagyon kíváncsi vagyok a filmre,mert borzasztóan szeretem Jennifert!
2014. június 21. 09:53
Kiváncsi vagyok a filmre, a poszterek is nagyon jók.
2014. június 21. 10:30
Nagyon jól sikerültek a poszterek, nekem nagyon tetszenek. Bradley és Jen újra együtt egy filmemben? Biztos nagyon jó lesz, tuti meg fogom nézni. Kár, hogy vége a Kiválasztott forgatásának, olyan jól összeszokott csapat voltak. :/ Viszont az új filmjére nagyon kíváncsi vagyok, biztos érdekes.
2014. június 21. 11:25
RutaPrimroseLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 697 Csatolások: 5 Azonosító: 202135 offline |
jól sikerültek a poszterek, és én is örülök, h végül Jen kapta meg a szerepet. Véleményem szerint Jennifer és Bradley nagyon jó páros a képernyőn. Érdkesnek tűnik a történet, kíváncsi leszek rá.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.