Már a valóságshow alatt is felfigyelhettünk hangi adottságaira, most saját dallal jelentkezett.
A teljes cikkhez kattints ide!
VV Dorka folytatja az éneklést - dalpremier
2014. június 21. 17:46
2014. június 21. 17:51
Nyilván mindenki le fogja szólni, csak mert a VV-t utálni divat lett, de wow. Valami charlotte-féle borzalomra számítottam, de ha kivonjuk a dalból ezt a majomparádé millert, akkor a dal nagyon jó. Mondja ezt az, aki utálja a magyar zenét.
2014. június 21. 18:07
|
|
Hornyák Krisztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.09. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 214995 offline
|
hangja az jó
2014. június 21. 18:07
A dal nagyon rossz,de végre a valóvilágból valakinek van hangja
2014. június 21. 18:08
Nem nagyon szeretem a magyar zenéket. Nincs különösebb okom rá,de nem nagyon szeretek hallgatni,de azért van pár kedvencem. Engem nem különösebben érdekel,hogy ValóVilág ide vagy oda ez a szám akkor sem jó. A csaj hangján van mit javítani,de annyira nem borzalmas mint a Charlotte vagy ki meg az Alexa "műve".
2014. június 21. 18:09
|
Stay Strong Bogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 553 Csatolások: 861 Azonosító: 190255 offline
|
Egyetértek az előttem szólókkal, hogy a dal nem éppen a legjobb de ha attól eltekintünk Dorka hangja kifejezetten illik a mai magyar slágerlistákba. Sokra vihetné még ha tényleg erre koncentrál. A rap pedig teljes mértékben fölösleges volt bele!
2014. június 21. 18:34
|
|
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline
|
Kezdhette volna egy normálisan összerakott szólódallal. Ez így lötyi a rap miatt. Utálom a magyar zenét amúgy is, de a refrénnek a szövege most valamiért aktuális nekem szóval...A hangja meg abszolút nem rossz
2014. június 21. 18:36
|
|
DettaQueen♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 689 Azonosító: 128947 offline
|
Bődületesen hülyék akik azt hiszik, hogy itthon meg lehet élni zenészként, főleg ezzel a hanggal max menjen a muzsika tv-re mert ott rengeteg selejt énekel a nyuggereknek pár ezer forintért.
2014. június 21. 18:41
Ha a magyar zenei palettát nézzük, akkor azon bőven elfér még egy tingli-tangli énekesnőcske, de amúgy nem jósolok neki nagy jövőt. Tizenkettő egy tucat, a hangja számomra eléggé irritáló és fülsértő, de ízlések és pofonok.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Félmeztelen képet osztott meg.
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
Kapu Tibor és Erdélyi Tímea egy párt alkot?
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.
Ez lehetett a gond Margaret Qualley házasságával
Ez lehetett a gond Margaret Qualley házasságával
Kiderült, mi lehetett a baj.
Erre a dalra vonult be Taylor Swift az esküvőjén
Erre a dalra vonult be Taylor Swift az esküvőjén
Meglepő, melyik számot választotta.

0 felhasználónak tetszik: