A Mattel újabb munkakörbe avatta be világhírű babáját: ezúttal a vállalkozók kemény világában kell majd helyt állnia Barbie-nak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Vállalkozónak csap fel Barbie
2014. június 22. 16:06
Nem tudom, hogy egy nyaklánctól vagy menő táskától miért tűnne okosnak és profinak ez a baba.
2014. június 22. 16:12
de most komolyan miért beszélnek úgy erről a műanyag babáról mint ha élne? jó hát van olyan idióta aki barbie-t csinál magából egy plasztikai műtéttel de attól még nem barbie nem annak született
2014. június 22. 16:20
A Barbie babákkal így nem lehet játszani. Ez már túlkomplikált. És igen,lehetne mondjuk másmilyen Barbie-t is gyártani. Mert így mostani Barbie babák azt sugározzák,hogy az a jó,ha valaki nem természetesen szőke,cicababa,vékony nuku ésszel. Pedig ez nagyon nem jó, és a mai világra nézve,egyre több az ilyen...
2014. június 22. 16:23
Fancsilioazélettúlszép. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.05. Hozzászólás: 1218 Csatolások: 199 Azonosító: 205287 offline |
Idézet (kilari111 @ 2014.06.22. 16:12)
de most komolyan miért beszélnek úgy erről a műanyag babáról mint ha élne? jó hát van olyan idióta aki barbie-t csinál magából egy plasztikai műtéttel de attól még nem barbie nem annak született
valahogy én is így gondolok
2014. június 22. 16:28
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline |
Barbie,mint okos üzletasszony?bitch please
2014. június 22. 16:33
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2582 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline |
Nagyon ötletes Nem értem, hogy mi baj van a "tökéletes" kinézetükkel. Szerintem pont úgy néznek ki, ahogy kell. Kisgyerekként imádtam velük játszani, egy egész gyűjteményem is volt :33 És lehet, hogy egyesekben az a sztereotípia él, hogy "Barbie egy tipikus szőke nő", holott valójában nem, mert a Barbie babáknak olyan a személyiségük, amilyet a vásárlók adnak nekik.
2014. június 22. 16:54
Kikerekedett szemekkel és értetlenül szoktam állni a barbis polcok előtt a játékboltokban, egy transzvesztita megirigyelné azokat a kinézeteket. Nekem régen annyira bájos arcú babáim voltak, ezeket az útszélére nem merném kirakni.
2014. június 22. 16:54
punigundel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 807 Csatolások: 31 Azonosító: 213404 offline |
Idézet (BeHappyGirl @ 2014.06.22. 16:20)
A Barbie babákkal így nem lehet játszani. Ez már túlkomplikált. És igen,lehetne mondjuk másmilyen Barbie-t is gyártani. Mert így mostani Barbie babák azt sugározzák,hogy az a jó,ha valaki nem természetesen szőke,cicababa,vékony nuku ésszel. Pedig ez nagyon nem jó, és a mai világra nézve,egyre több az ilyen...
Valahogy így. Jó nem azt mondom, szentem tök poén ez az ötlet, meg minden, de amit te a mondasz, az rohadtul igaz!
2014. június 22. 16:59
Ezek egyre betegebbek...most komolyan szerintem elég a klasszikus Barbie-baba.
2014. június 22. 17:15
Kisgyerekként rengeteget játszottam velük, mégsem vagyok elmeháborodott, mielőtt bárki is ítélkezne. így, kicsit idősebben én is ésszerűbben tudok véleményt formálni a babákról, és azt mondom, hogy ez még mindig jobb, mint a fürdőruhamodell, de egy gyereket nem fogja érdekelni, hogy elnyomják-e a nőket, vagy sem, csak el fog vele játszani, átöltözteti, rohangál vele. Az üzenettel csak a szülőkre próbálnak hatni, a baba játék marad örökre, és valószínűleg egy öt-hat éves nem úgy választja ki, hogy melyiket kéri a sok közül, hogy az öltözéke üzenetét vizsgálgatja, hanem amelyik a legmodernebb, legszebb, legjobb. Ebből a szempontból pedig egy vállalkozó-Barbie megfelel a szempontjainak. Tökéletes külső, iPad, okostelefon... Tény, hogy nekem is voltak sokkal értelmesebb külsejű babáim, amik szebbek is voltak, de egyszerűen erre van szüksége a társadalomnak, és mi nem sokat tehetünk ellene, főleg nem akkor, ha csak sápadozunk, és sipítozunk, hogy mennyire buta lesz tőle, meg mennyire értelmetlen.
2014. június 22. 17:26
Selzleighade™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 3570 Csatolások: 69168 Azonosító: 155975 online |
Régen imádtam barbiekkal játszani, rengeteg barbiem volt. Én - és a legtöbb gyerek is - megelégedtünk a klasszikus babákkal, amik nem voltak sem orvosok, sem üzletasszonyok, de még építészmérnökök sem. Sajnos már egyre hülyébb játékokat találnak ki..
2014. június 22. 17:26
boginiki1Dvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.11. Hozzászólás: 203 Csatolások: 0 Azonosító: 195844 offline |
Mintha nektek nem lett volna Barbie babátok.....most ezt találták ki és kész:P lehet h valamelyik kislány pont ez miatt akar majd tanulni hogy egyszer vállalkozó lehessen:P minden megtörténhet. fogadjátok el:P
2014. június 22. 17:29
elavan2000Bexi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 1074 Csatolások: 9 Azonosító: 218658 offline |
Es ezzel hogy jatszanak a gyerekek? Az egyik kezukben fogjak a babat a masikban a tabletet es tartjak ele...?
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.