Műkorcsolya
2014. június 25. 12:38
|
|
johanna92Bullshitter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.23. Hozzászólás: 1924 Csatolások: 28 Azonosító: 174132 offline
|
Meglepetten vettem észre, hogy nincs a fórumom a műkorcsolyának szentelt topik. Pedig történtek említésre méltó események nemrég a szocsi olimpián is, nevezetesen hogy az orosz Adelina Sotnikova megverte Kim Yunát (és ezt az esetet általános felháborodás követte), na meg hogy sokak várakozásával ellentétben nem Patrick Chan, hanem a fiatal Yuzuru Hanyu lett a műkorcsolya férfi olimpikonja. Kik a kedvenc korisaitok, melyek a kedvenc programjaitok?
1 felhasználónak tetszik:
Niki0718
2014. június 25. 12:40
|
|
anna89 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 723 Csatolások: 3 Azonosító: 147061 offline
|
Idézet (johanna92 @ 2014.06.25. 12:38)
Meglepetten vettem észre, hogy nincs a fórumom a műkorcsolyának szentelt topik. Pedig történtek említésre méltó események nemrég a szocsi olimpián is, nevezetesen hogy az orosz Adelina Sotnikova megverte Kim Yunát (és ezt az esetet általános felháborodás követte), na meg hogy sokak várakozásával ellentétben nem Patrick Chan, hanem a fiatal Yuzuru Hanyu lett a műkorcsolya férfi olimpikonja. Kik a kedvenc korisaitok, melyek a kedvenc programjaitok? 
ÉN jégkorcsolyáztam több mint négy évet, de tavaly óta nem voltam jégen, meg azóta szerintem ki is nőttem a korimat.. nem tudom, hogy még állva tudok-e maradni egyáltalán ott.
2015. február 19. 13:01
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
De jó hogy van ilyen téma! Én korizok :3
Kár hogy ilyen kevesen vannak a korisok
Kár hogy ilyen kevesen vannak a korisok
2015. május 09. 17:36
|
|
Niki071810 éve itt <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.16. Hozzászólás: 3973 Csatolások: 63915 Azonosító: 236119 offline
|
Én is imádom a korit
Mindig nézem ha valamilyen verseny van. Említetted Yuzuru Hanyu-t ..én is szeretem őt. Egyébkén Brian Joubert volt a kedvencem, mielőtt visszavonult
szeretem még Mihael Brezinát és Fiorent Amodio-t,. A lányoknál nagyon nagy tehetség a fiatal Julia Lipnitskaia..nagyon imádom azt a csajt. Miki Ando-t is bírtam régebben.
Egyébként én a férfi rövid programokat és a kűröket szeretem a lejobban. (és a gálát is ) !!
Egyébként én a férfi rövid programokat és a kűröket szeretem a lejobban. (és a gálát is ) !!
1 felhasználónak tetszik:
japanfs19
2015. május 17. 21:33
|
|
japanfs19új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.16. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 241507 offline
|
Sziasztok!
Én is imádom a műkorcsolyát, aktívan már 2010 óta nézem.
Bevállaltam Yuzuru adatlapját szerkezteni, hát meglátjuk, egyelőre döcögősen megy.
De nekem legfőképp a japánok a kedvenceim. De kedvelem a koreai Yuna Kim-et is.
Én is imádom a műkorcsolyát, aktívan már 2010 óta nézem.
Bevállaltam Yuzuru adatlapját szerkezteni, hát meglátjuk, egyelőre döcögősen megy.
De nekem legfőképp a japánok a kedvenceim. De kedvelem a koreai Yuna Kim-et is.
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvolt a hagyatéki eljárás.
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Az egyik tetoválása problémát okozott.
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
A pillanat gyorsan terjedt az interneten.
A Sárkányok háza sztárjának hányingere lett az egyik jelenetétől
A Sárkányok háza sztárjának hányingere lett az egyik jelenetétől
Vigyázat a cikk SPOLIERT tartalmaz!
Blake Lively-t meghívták Taylor Swift esküvőjére?
Blake Lively-t meghívták Taylor Swift esküvőjére?
Kiderült, ott lesz-e a színésznő.
Felfedte a lánya nevét Hailee Steinfeld
Felfedte a lánya nevét Hailee Steinfeld
Hailee Steinfeld elárulta újszülött kislánya nevét.