Így nézett volna ki Michael Jackson műtétek nélkül?
2014. június 27. 11:25
Earth Song |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 867 Csatolások: 0 Azonosító: 214568 offline |
Idézet (Dorcy1999 @ 2014.06.27. 11:16)
Jóval természetesebben nézett volna így ki, de Michael Jackson azért Michael Jackson, mert szét van műtve a feje.
Egyáltalán nem azért emlékezünk Rá még mindig, mert plasztikáztatta magát. Ennyi erővel Amy Winehouse azért Amy Winehouse mert sok tetkója volt.
2014. június 27. 11:31
sokkal másabb mint hittem...de a tehetség a lényeg nem a külső
2014. június 27. 14:27
Cs10visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.11. Hozzászólás: 107 Csatolások: 5 Azonosító: 216641 offline |
Én imádom nagyon Michael Jacksont és kicsikoromba azzal csúfoltak óvodába hogy miért szeretem Jacksont hát miért? Elmondom szeretem a zenéit! És még valaki azt mondja Jacksonra PERVERZ!! Maradjanak már mert nem az csak úgy szerette a gyerekeket! Még vidámparkot is épitett nekik! Szóval külső ide vagy oda én nekem mindig is kedvencem lesz! KING OF POP KIRÁLYA!
2014. június 27. 15:07
Állítólag egy ritka bőrbetegség miatt fakult meg a bőrszíne, és nem műtét miatt. De ki tudja. Összesen talán 2-3 arcműtétet ismert el, így ezt sem lehet tudni.
2014. június 27. 18:08
LucyanLimited Edition |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.28. Hozzászólás: 1300 Csatolások: 44 Azonosító: 202701 offline |
A bőrszínét nem kivilágosíttatta, hanem bőrbetegsége miatt kifakultak a bőrpigmentei. Ezért műtette át magát, hogy ne maradjanak meg a tipikus néger vonások az arcán, mint például a nagy, lapos orr, erős szemöldökcsont, stb. Azt akarta, hogy úgy nézzen ki az arca, mint a fehér embereknek, félretéve teljesen a rassz kérdést.
2014. június 27. 18:21
Pancsukaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 124705 offline |
Nem tudom eldönteni...szerintem helyes volt, de sajnos a betegsége, hogy kifehéredett, (sajnos) közbeszólt...abban egyetértünk remélem nagyon sokan, hogy a világ egyik legjobb énekese, zenésze még MA is... ♥
2014. június 27. 19:50
Timi lovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.03. Hozzászólás: 369 Csatolások: 95 Azonosító: 218390 offline |
Pipi, elhiheted, tényleg egy ritka bőrbetegség miatt változott meg a bőrszíne! Ezt nem én, sőt nem is csak Ő állította, hanem az orvosai is, megpersze az önéletrajzában is benne volt
2014. június 27. 23:06
Elnézést az offért, de bocsánatot kell kérnem, amiért Jackonak hívtam. Nem tudtam, hogy utálta.
*szégyelli magát*
*szégyelli magát*
2014. június 28. 09:10
Már úgyis mindegy,ami megtörtént az megtörtént.Kár ezen rágódni,hogy mi lett volna ha?Az meg már egy másik sztori,hogy egy ritka bőrbetegségben szenvedett,amiben az egyik testvére is.Az orrműtéteiről meg csak annyit,hogy először azért feküdt kés alá,mert az egyik táncpróbáján eltörte az orrát,de a sebész elcseszte a műtétet,mert utána Michael nem tudott orron át lélegezni és ezért voltak szükségesek a további orrműtétek,hogy egyáltalán levegőhöz jusson.Amúgy aki igazán tisztelte/tiszteli és szerette/szereti Michaelt az meg úgyis azért szereti,mert egy rendkívüli tehetség volt és a világ egyik legönzetlenebb embere.Aki meg azért ítéli el,mert "nemolyancukiapofija" mint xy-nak azt meg csak sajnálni tudom.
2014. június 28. 13:16
Szerintem így ahogy van a képen szerintem nem nézett ki olyan jól szerintem plasztikával szebben nézett ki de mindenkinek más a vélemény
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.