Még hogy a futball kizárólag a férfiak passziója? VB-lázban égnek a SportKlub csinos műsorvezetői.
A teljes cikkhez kattints ide!
Szexi fotók készültek Marenec Fruzsiról és Molnár Andiról
2014. június 26. 15:54
2014. június 26. 15:54
Már ne is haragudjatok, kedves Red Lemon, de aki a fotókat retusálta, érdemel két büdös nagy pofont. Nevetséges.
1 felhasználónak tetszik:
Alison Lerman
2014. június 26. 16:06
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1804 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Jó csajok, dögösek, főleg a lábaik, mivel szinte csak abból mutatnak valamit, de elég kevés kép ez!
2014. június 26. 16:21
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Két dögös lány az biztos és főleg a Fruzsit imádom,a műsort rendszeresen nézzem mióta rátaláltam,de sajnos nem szerepelnek annyit ők,amennyit kéne.Horti Gábor is kiemeledő a szépségek mellett,hisz már régóta követtem a műsorait és nagyon nagy dumás.Szerintem mindneki remek műsorvezető,de még a Forró Benve,aki még a leginkább szimpatikus.Kár,hogy nem mindenki hasonlóan nagy foci szakértő,mint én,mert már mondtak butaságot.Amúgy kár,hogy Fruzsi kedvence Persie,de jó hogy nem CR,örültem volna,ha az én mostani kedvenceimet választja Hazard-ot vagy Müller.
2014. június 26. 20:09
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Ezek nem annyira szexisek.
2014. június 26. 23:06
Nahát ez kb. olyan szexi mint én mackónadrágban.(Nagyon idétlenül nézek ki benne.)
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Nem igazán sikerült a szervezés.
Viszlát, Ben! Így változtatta meg a szerelmi tetkóját Jennifer Lopez
Viszlát, Ben! Így változtatta meg a szerelmi tetkóját Jennifer Lopez
Igen, még közös tetkója is volt az exével.
Kiderült, kik vesznek részt Taylor Swift és Travis Kelce esküvőjén
Kiderült, kik vesznek részt Taylor Swift és Travis Kelce esküvőjén
Néhány sztár megerősítette, hogy ott lesz.
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
A színésszel 2010-ben váltak el.
Új életet kezdett! - Nem gondolnád, mivel foglalkozik most a Szex és New York Smith Jerrodja
Új életet kezdett! - Nem gondolnád, mivel foglalkozik most a Szex és New York Smith Jerrodja
Teljesen új életet kezdett.
Viselkedése miatt támadják Timothée Chalamet-ét
Viselkedése miatt támadják Timothée Chalamet-ét
Tina Fey védte meg a színészt.
Az egyik fontos szereplő már biztosan nem tér vissza az Off Campus második évadában
Az egyik fontos szereplő már biztosan nem tér vissza az Off Campus második évadában
Őt már bíztosan nem láthajuk az új részekben.