Az észak-írországi Road Safety energiaosztálya nemrégiben tűzte ki céljául, hogy kampányt indít a gyorshajtás ellen és a biztonságos közlekedésre hívja fel a figyelmet új reklámfilmjének segítségével.
A teljes cikkhez kattints ide!
Bizarr reklámhoz használták fel a Guns N' Roses slágerét
2014. június 26. 18:58
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2014. június 26. 19:03
Directioner4evörúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.20. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 221494 offline |
Uramatyám..
2014. június 26. 19:09
guns_n_rosesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.27. Hozzászólás: 211 Csatolások: 39 Azonosító: 220059 offline |
Úristen, ez beteg.. Mondjuk, elég éles felhívás a gyorshajtás ellen
2014. június 26. 19:17
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1241 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline |
Uuuu... en nem birom az effele reklamokat. De viszont tenyleg nagyon fontos figyelni,.. ezek nem vicces dolgok.. ha valaki meg megnezi Lisa 'Left eye' Lopez balesetenek videojat ... ah is oylan megrazo ://nraadasul az en ismeroseim koreben van olyan aki frontalis balesetet szenvedett autoval, nem a sajat hibajukbol. A masik autoban a ferfi meghalt, de ok kisebb,nagyobb serulesekkel tuleltek. Na azota mi nagyon odafigyelunk erre... es persze fontos az is, hogy korultekintoek legyunk. Nem csak a sajat hibank vezethet balesethez es karambolhoz... :C
2014. június 26. 19:17
BeHappy 123visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.11. Hozzászólás: 167 Csatolások: 0 Azonosító: 224093 offline |
Te jo ég! Ez elvette a kedvem a vezetéstől!
2014. június 26. 20:40
*sokkoltan, üres tekintettel bámul a képernyőre*
Úristen! Ez egyszerűen sokkoló, de hatásos, ezt nem cáfolom. Sosem kedveltem az ilyen hatásvadász reklámokat, sőt, semmilyen reklámokat, mindig csak nevetünk az apróbb lehetetlenségeken a húgommal, amikor nézzük a TV-t. Ez a reklám viszont nagyon-nagyon durva! És ha a gyorshajtás ellen az eddigi halk, gyámoltalan fellépések nem voltak elegek, akkor tudnak ilyet is az emberek. Remélem, hogy aki már hajtott gyorsan (na, ennek a szókapcsolatnak sincs értelme), az egy kicsit magába szállt! (nem a Starity felhasználóira gondolok)
Úristen! Ez egyszerűen sokkoló, de hatásos, ezt nem cáfolom. Sosem kedveltem az ilyen hatásvadász reklámokat, sőt, semmilyen reklámokat, mindig csak nevetünk az apróbb lehetetlenségeken a húgommal, amikor nézzük a TV-t. Ez a reklám viszont nagyon-nagyon durva! És ha a gyorshajtás ellen az eddigi halk, gyámoltalan fellépések nem voltak elegek, akkor tudnak ilyet is az emberek. Remélem, hogy aki már hajtott gyorsan (na, ennek a szókapcsolatnak sincs értelme), az egy kicsit magába szállt! (nem a Starity felhasználóira gondolok)
2014. június 26. 20:42
Nee....ez borzalmas...nem bírom az ilyen dolgokat vagy reklámokat.Miért pont gyerekeknek?!Akik semmiről sem tehetnek?!Hjaj,jó is viszont,hogy ez csak reklám amit színészek játszottak el és nem igazi baleset volt.
2014. június 26. 20:50
Idézet (prettyprinces @ 2014.06.26. 20:40)
*sokkoltan, üres tekintettel bámul a képernyőre*
prettyprinces hasonlóan reagáltam én is. Ez egyszerűen (cenzúra) durva! De igen, a valóságban is bármikor megtörténhet ilyen..én is remélem, hogy azok akik rendszeresen hajtanak gyorsan, vagy esetleg "menőzésből" azok majd elgondolkodnak, ha látják ezt a videót és kétszer meggondolják mielőtt tövig nyomják a gázt. Persze vannak esetek mikor csúszik az út és hiába megy a kocsi 10-zel akkor is történhet baleset. De számomra az nehezen bocsátható meg, vagy egyeltalán nem bocsátható meg mikor valaki ész nélkül vezet..
2014. június 26. 20:55
pink girl 11 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.01. Hozzászólás: 523 Csatolások: 3 Azonosító: 216206 offline |
Szegénykék :'(
2014. június 26. 20:56
pink girl 11 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.01. Hozzászólás: 523 Csatolások: 3 Azonosító: 216206 offline |
Ez csak reklám
2014. június 26. 20:57
Fanny Holt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 1026 Csatolások: 0 Azonosító: 208604 offline |
Szerintem itt ebben a reklámban átjön a mondanivaló. Nem ilyen semmit mondó, gagyi, olcsó reklámok, amik ugyanerről szólnak. A végéré kiugrott a szívem a helyéről annyira sokkot kaptam. Eszméletlen reklám lett. Gratula a készítőknek.
2014. június 26. 20:58
Betti The Fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.14. Hozzászólás: 280 Csatolások: 0 Azonosító: 211791 offline |
MIFÉLE ŐRÖLT BOLONDOK KÉSZÍTETTÉK EZT A REKLÁMOT?!
EZ EGYSZERŰEN HIHETETLENÜL ELMEBETEG!!!!!
Na jó most már kicsit lehiggadtam. Egy dolog az, hogy a gyorshajtás és a figyelmetlen közlekedés ellen kampányolnak, de nem kell a Tv előtt ülő embert halálra rémiszteni!!!!
EZ EGYSZERŰEN HIHETETLENÜL ELMEBETEG!!!!!
Na jó most már kicsit lehiggadtam. Egy dolog az, hogy a gyorshajtás és a figyelmetlen közlekedés ellen kampányolnak, de nem kell a Tv előtt ülő embert halálra rémiszteni!!!!
2014. június 26. 21:00
Betti The Fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.14. Hozzászólás: 280 Csatolások: 0 Azonosító: 211791 offline |
Fanny Holt. Te most komolyan beszélsz. Tényleg van mondanivalója és nem is gagyi, de egy kicsit lazábbra vehették volna a dolgot, mert ha én ezt a reklámot meglátom, nem ezek jutnak eszembe:
-Lassan kell hajtanom!
hanem ezek:
-Inkább autóba sem ülök soha többé!!
-Lassan kell hajtanom!
hanem ezek:
-Inkább autóba sem ülök soha többé!!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.