A sorozatban marad Szabó Zsófi
2014. július 01. 16:13
Jaj de jó! Nagyon megijedtem, amikor megtudtam, hogy ki akar szállni. Igazán örülök, hogy meggondolta magát, szerintem nagyon fontos szereplő, és egyre jobban játszik!
2014. július 01. 16:25
|
|
symor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.23. Hozzászólás: 665 Csatolások: 3571 Azonosító: 61644 offline
|
"mert rájöttem, a tizenhárom éves lányoknak igenis, példa kell, hogy legyek"
Szóval példa
, mely képessége okán?
Komolyan megrémiszt a gondolat, hogy Zsófika, aki mindent azzal ért el, hogy beleszületett és nagyjából annyira építette fel felnőtt nővé magát, amennyire a reakcióiból látszik példaként szolgáljon bármely tinilánynak
Isten nyugosztalja az apukáját, aki ettől az aranygyermektől mindenben különbözött: értelem és tehetség területén legalábbis biztos!
Szóval példa
Komolyan megrémiszt a gondolat, hogy Zsófika, aki mindent azzal ért el, hogy beleszületett és nagyjából annyira építette fel felnőtt nővé magát, amennyire a reakcióiból látszik példaként szolgáljon bármely tinilánynak
Isten nyugosztalja az apukáját, aki ettől az aranygyermektől mindenben különbözött: értelem és tehetség területén legalábbis biztos!
2014. július 01. 16:41
Biztos nem volt neki könnyű, de örülök, hogy marad a soriban
2014. július 01. 20:35
|
|
Orsikaaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.15. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 227672 offline
|
Nagyon sajnálom ami apukáddal történt , de magadra is szánj időt ne gondolj olyanra ami fel bosszantana inkább maradj a Jóban rosszban és még egyszer nagyon sajnálom ami történt.
2014. július 01. 21:44
|
|
Directioner Girl14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.03. Hozzászólás: 381 Csatolások: 0 Azonosító: 212889 offline
|
Csodálatos ez a lány és hihetetlen erős Sok sikert neki!! örülök, hogy maradt
2014. július 01. 22:05
|
|
xMilessssztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.27. Hozzászólás: 3655 Csatolások: 3236 Azonosító: 194820 offline
|
Tudtam, hogy erre a példaképes dologra egyből ugrani fognak...
Tény, hogy nem Zsófi a legtehetségesebb színésznő, de tényleg mindig pozitív volt, és ha az a 13 éves lány azt mondja, hogy olyan akar lenni, mint Zsófi, akkor már van miért akarnia, hogy példa legyen. Ezt nem ő találta ki. Egyszerűen ezeket kapja a Facebookon is és az Instagramon is. Rengeteg embert hatott meg a Frizbis szereplése és nem a média miatt csinálta, hanem maga miatt! Én még mindig becsülöm.
A kisugárzásáról nem is beszélek, ő egy csupa szív ember, aki soha senkinek nem ártott, és ezért kapja a folytonos szidásokat a nagyon okos emberektől. Picit megismerhetnétek legalább az oldalát nézzétek néha és rájöttök, hogy milyen jó ember.
Tény, hogy nem Zsófi a legtehetségesebb színésznő, de tényleg mindig pozitív volt, és ha az a 13 éves lány azt mondja, hogy olyan akar lenni, mint Zsófi, akkor már van miért akarnia, hogy példa legyen. Ezt nem ő találta ki. Egyszerűen ezeket kapja a Facebookon is és az Instagramon is. Rengeteg embert hatott meg a Frizbis szereplése és nem a média miatt csinálta, hanem maga miatt! Én még mindig becsülöm.
A kisugárzásáról nem is beszélek, ő egy csupa szív ember, aki soha senkinek nem ártott, és ezért kapja a folytonos szidásokat a nagyon okos emberektől. Picit megismerhetnétek legalább az oldalát nézzétek néha és rájöttök, hogy milyen jó ember.
2014. július 02. 11:43
|
|
Whittemore37_Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.05. Hozzászólás: 138 Csatolások: 247 Azonosító: 223784 offline
|
Szeretem ahogy játszik a sorozatban örülök hogy nem száll ki!
2014. július 02. 12:57
|
|
Camila_Cabellovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.03. Hozzászólás: 189 Csatolások: 0 Azonosító: 212875 offline
|
jaj sose akarom megtudni mit élt át. én is meg akartam nézni a frizbit de ahogy mondta egyből apum jutott eszembe és majdnem elsírtam magam inkább kikapcsoltam a tvt
2014. július 02. 17:40
Szegény lány sad.gif Nem csoda, hogy fel akart mondani az apja halála után, de örülök, hogy végül talpra állt, remélem sikerül rendbe jönnie
2014. július 18. 12:56
|
nekem80új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.18. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 229673 offline
|
egyszer midenkinek meghal az apja sajnos és amit itt leírtak az szörnyű. na szóval ezzel csak azt akarom mondani, hogy ezt egyszer mindenki átfogja élni és ő is ugyan ilyen helyzetben lesz szóval becsüljátek meg a szüleiteket amig lehet!
2014. augusztus 06. 18:54
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
szegény lány
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Félmeztelen képet osztott meg.
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
Kapu Tibor és Erdélyi Tímea egy párt alkot?
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.
Ez lehetett a gond Margaret Qualley házasságával
Ez lehetett a gond Margaret Qualley házasságával
Kiderült, mi lehetett a baj.
Erre a dalra vonult be Taylor Swift az esküvőjén
Erre a dalra vonult be Taylor Swift az esküvőjén
Meglepő, melyik számot választotta.

0 felhasználónak tetszik: