Rossz döntés gyönyörű haját levágatnia nem kellet volna.
Így már a képein is másképpen fest.
A rövid haj ront a kép jelegéből.
Gisele Bündchen leborotváltatta a haját
2014. június 30. 17:06
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline |
2014. június 30. 17:23
Nagyra becsülendő,hogy ezt bevállalta.
Egy nő nem szívesen válik meg a hajától.
Mindenesetre kedves tőle,és a kép is jó lett.
Egy nő nem szívesen válik meg a hajától.
Mindenesetre kedves tőle,és a kép is jó lett.
2014. június 30. 17:45
Nem örülök neki, hogy levágatta a haját, mert a hosszú sokkal szebb volt. Én biztos nem vágattam volna le a helyébe, de persze az ő dolga.
2014. június 30. 18:00
szavakhoz nem jutok... hogy hova fejlődik ez a világ?!-.-
2014. június 30. 18:40
caturdayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 221365 offline |
Szerintem jól áll neki. Egyébként is, ez csak haj, majd visszanő (én anno a derékig érő hajamat vágattam vissza kb fülig..). Ha meg nem bír várni, akkor paróka, hajbeültetés, amit akar.
2014. június 30. 18:44
sayurilúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 228519 offline |
Ez érdekes, mert a fotózás utáni napokban tett ki egy képet, amin teljes hajkoronájában szurkol családi körben a braziloknak a Foci VB-n. Többen meg is jegyezték, hogy akkor mégsem vált meg hajkoronájától?
2014. június 30. 19:24
sayurilúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 228519 offline |
A hivatalos cikkből, miszerint nem is olyan biztos, hogy le lett az vágva, hiszen ő a Pantene sampon nagykövete. "Gisele For Pantene — What About Her Hair?
Since Gisele is also an ambassador for Pantene hair care, we hope this is just a trick of a camera — we’re praying it’s photoshopped! We love her amazing, shiny hair!"
Since Gisele is also an ambassador for Pantene hair care, we hope this is just a trick of a camera — we’re praying it’s photoshopped! We love her amazing, shiny hair!"
2014. június 30. 21:41
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline |
Most mivan? Mindenki: "hova fajul a világ??" Most ezzel mi a baj?? Rövid haja nem lehet egy nőnek?? Istenem...arról meg nem is beszélve hogy az ő haja azt csinál vele amit akar.
2014. július 01. 10:56
The Nort Facevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.16. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 219387 offline |
Nos a leborotváltatta és a levágatta között nagy a különbség....Ahogy a képet elnézem,ő csupán rövidre nyíratta a haját.
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett