Selena Gomez beszólt egy Beliebernek
2014. július 03. 15:40
Idézet (Tamyna @ 2014.07.03. 12:04)
Nagyon jól realálta le ezt Selena,
ezt majd tíz év múlva olvasd vissza a cikkel együtt
Egyébként baccátok meg létezik a 'Szerkesztem' gomb tanuljatok már meg olvasni, a cuki bijou brigittes gyűrűcske sem fog senki ujjáról leesni, ha rákattint
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. július 03. 15:43
Idézet
Janka7 írta:
Nem értem hogy mért kell beszólni folyamatosan Selenának.A Belieberek úgy szeretik egymást mint ha család lenne.Selena is belieber akkor őt mért nem fogadjátok be??
Nem értem hogy mért kell beszólni folyamatosan Selenának.A Belieberek úgy szeretik egymást mint ha család lenne.Selena is belieber akkor őt mért nem fogadjátok be??
azért nem fogadják be Selenaát mert egyes Belieberek azt hiszik hogy majd ők feleségül mennek egyszer Justinhoz és hogy Sel takarodjon a közeléből tehát magyarul az olyan belieberek akik azt hiszik hogy: "ú egy napon engem fog feleségül venni!" azok a Belieberek perverzek és féltékenyek Selre
2014. július 03. 16:29
silentgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.28. Hozzászólás: 211 Csatolások: 302 Azonosító: 223329 offline |
Jajj bármit mondott a csaj azért nem kellett volna így megalázni...nem volt szép, nem gondoltam hogy Selenának ekkora az egója!
2014. július 03. 17:40
Mrs.Bieber19 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 209822 offline |
Mar nem azert , de szerintem Selena jol tette , hogy nem hagyta magat!
Igaz , hogy van akik nem szeretik a Jelena parost , de miert kellett ilyen durvan beszoljon Selenanak!
Selena is egy ember , nem tehet rola ha valakik nem szeretik amiert Justinnal van.
De ha szereti nem tehet semmit ugysem ez a durvan beszolo lany! nah pusz :-*
4ever #Jelena fan
Igaz , hogy van akik nem szeretik a Jelena parost , de miert kellett ilyen durvan beszoljon Selenanak!
Selena is egy ember , nem tehet rola ha valakik nem szeretik amiert Justinnal van.
De ha szereti nem tehet semmit ugysem ez a durvan beszolo lany! nah pusz :-*
4ever #Jelena fan
2014. július 03. 17:46
Mrs.Bieber19 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 209822 offline |
De azert Laurren se csunya , szoval nem ertem ezt a ,,neztel mar tukorbe?" beszolast!
Azert ez kicsit durva, mert a csaj nem mondott semmit Selena kulselyerol! :/
Azert ez kicsit durva, mert a csaj nem mondott semmit Selena kulselyerol! :/
2014. július 03. 17:55
Mrs.Bieber19 |
Justin:egy részegen vezető, alkoholista, drogos, aki csak lányosan tud nyávogni.
Nehany tulajdonsag az oneletrajzodbol?
Nehany tulajdonsag az oneletrajzodbol?
2014. július 03. 18:07
RoseMarie1516új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.03. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 228725 offline |
Ha velem történne ez feltehetőleg a csajt megtépném,mert rosszul esik ilyet hallani,hogy nem vagy elég jó a barátodhoz..Viszont Selena aki azt vallja hogy minden lány gyönyörű és ilyet mond brutális..Igen őt is megértem meg minden de azért a lány nem Selly külsejét szidta hanem a kapcsolatát..Mind1..
2014. július 03. 18:09
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5540 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline |
Persze megértem a lány felháborodását, de ő sem ártatlan a dologban. Sel-nek bőven volt oka így reagálni, de eléggé messzire ment. Mindketten idiótán viselkedtek...
2014. július 03. 19:03
Idézet
Arpadeus Mester
Kész, Selenát teljesen elrontotta Justin. Emlékszünk, amikor Justin lekövérezett egy teltebb alkatú lányt a strandon és az alkatán viccelődött?
A kiscsaj csak egy olyan megjegyzést tett, amit különböző fórumokon milliók írtak már meg és fognak is megírni még sokan. Erre Selena beletipor a lelkivilágába - a drágalátos kis párja stílusában - a sok agyatlan Selenator pedig csatlakozik hozzá. Sajnos ahogy látom, a cikk alá kommentelők között is akad belőlük bőven.
Kész, Selenát teljesen elrontotta Justin. Emlékszünk, amikor Justin lekövérezett egy teltebb alkatú lányt a strandon és az alkatán viccelődött?
A kiscsaj csak egy olyan megjegyzést tett, amit különböző fórumokon milliók írtak már meg és fognak is megírni még sokan. Erre Selena beletipor a lelkivilágába - a drágalátos kis párja stílusában - a sok agyatlan Selenator pedig csatlakozik hozzá. Sajnos ahogy látom, a cikk alá kommentelők között is akad belőlük bőven.
Teljesen igazad van.
Végre nem egy elvakult Selenator vagy Belieber kommentjét olvashatjuk.
2014. július 03. 19:53
MrsLynchúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.13. Hozzászólás: 15 Csatolások: 1 Azonosító: 227552 offline |
Látszik Selenán, hogy szereti Justint, és csak ezért mondta. Szerintem Justin nem való hozzá, és nem fordítva. De ha szereti, akkor nem kell beleszólni. Legyenek boldogok.
2014. július 03. 21:02
vamphannavámpircsaj ;) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.09. Hozzászólás: 2341 Csatolások: 1 Azonosító: 165036 offline |
En meg Justin-ert nem vagyok oda,de nem irnam neki hogy Selena nem talal hozza,mert az szemetseg lenne es viszalyt szitana a Sel rajongoival. Az ilyen "rajongokat" nem ertem,szanalmasak.
Ugy latszik hogy Selena szereti Justint,ezert tamogatom ot.
Ugy latszik hogy Selena szereti Justint,ezert tamogatom ot.
2014. július 03. 21:59
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1096 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline |
Hát megértem Selenát. Ez a laurent egy ****** és inkább fordtva van ez a dolog szerintem
2014. július 04. 00:51
BebeQueenúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 201657 offline |
Zottyo, elolvastam. A véleményem Selenáról és Justinról akkor sem változik, ha éppenséggel beteg kisgyerekeknek adják az összes vagyonukat, ugyanis utálom a gyerekeket, ráadásul ez a két semmirekellő az, aminek született - nullák. Selena egy ribanc, Justin meg egy pöcs. Ennyi a véleményem róluk.
2014. július 04. 03:36
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1653 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline |
BebeQueen, mondhatsz, amit akarsz, de gratulálnék a kijelentésedhez, hogy "utálod a gyerekeket". Remélem, amikor felnősz, (vagy nem) neked is lesz egy, és őt is utálni fogod. Ja, és szeretném, ha tisztában lennél a "ribanc" szó jelentésével, mielőtt bárhova is irkálnál.
2014. július 04. 08:34
p.s.somebodyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.23. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 217310 offline |
Szerintem ha van egy rajongó akkor az nem azt kéne hogy mondja a sztár barátjára vagy barátnőjére,hogy nem elég hozzá vagy csak kihasználja.Ha igazán szereted a sztárt akkor a legjobbat szeretnéd neki akárkivel van.Ha Justin Selenával boldog és fordítva akkor szerintem hagyni kéne had szeressék egymást.Én Selena rajongó vagyok Justint pedig nem szeretem mégsem szeretném,hogy szakítsanak,mert Sel így boldog
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
A hatóságok idegenkezűséget sejtenek.