Selena Gomez beszólt egy Beliebernek
2014. július 04. 18:40
Wendy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 220562 offline |
Szerintem senkinek nem lehet egy rossz szava sem Selenáról mert eddig bizony elég sok bántást kapot Justin miatt és szinte szó nélkül türte mindet és szerintem most lett elege és telt be az a bizonyos pohár. Jól tette hogy beszólt így lágalább látja a sok elfogult Selena útáló hogy nem lehet vele szórakozni. Végre kezd kibújni a disney imidzsből Gratula Selly
2014. július 04. 18:50
Dorcy1999But still, like dust, I'll rise. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.09. Hozzászólás: 1686 Csatolások: 7 Azonosító: 216577 offline |
Nem ez az első ilyenje Selenkának egyébként^^ xDD
https://www.youtube.com/watch?v=BhWuHW2_xDc
Elbújhat ez a csaj :$
https://www.youtube.com/watch?v=BhWuHW2_xDc
Elbújhat ez a csaj :$
2014. július 04. 19:28
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline |
Idézet (Dorcy1999 @ 2014.07.04. 14:37)
Amúgy meg nem is ronda a lány, egyáltalán nem az. Nem mintha Selena szebb lenne nála, attól még, hogy ő Gomez, nem tehet meg mindent. Ezért kijárt volna neki egy simogatás... egy acélszékkel...
Az meg a másik, hogy évekkel ezelőtt arról énekelt, (a Who Says c. számában) hogy mindenki tökéletes és szép... Most meg az írta egy lánynak, hogy nézzen tükörbe. ebbe az egészbe az a vicces, hogy a lány sokkal szebb mint Selena
2014. július 04. 20:43
Idézet
MissTiniStoessel írta:
Az meg a másik, hogy évekkel ezelőtt arról énekelt, (a Who Says c. számában) hogy mindenki tökéletes és szép... Most meg az írta egy lánynak, hogy nézzen tükörbe. ebbe az egészbe az a vicces, hogy a lány sokkal szebb mint Selena
hát ez nagy amúgy én egy kicsit szeretem Selt nem is olyan rég imádtam de valahogy most már nem annyira azt nem tudom hogy miért
2014. július 04. 21:45
emcsikehh1DHATER |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.13. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 1 Azonosító: 158222 offline |
"Amúgy meg nem is ronda a lány, egyáltalán nem az. Nem mintha Selena szebb lenne nála, attól még, hogy ő Gomez, nem tehet meg mindent. Ezért kijárt volna neki egy simogatás... egy acélszékkel...
Az meg a másik, hogy évekkel ezelőtt arról énekelt, (a Who Says c. számában) hogy mindenki tökéletes és szép... Most meg az írta egy lánynak, hogy nézzen tükörbe. ebbe az egészbe az a vicces, hogy a lány sokkal szebb mint Selena "
Teljesen egyetértek!!!!
Az meg a másik, hogy évekkel ezelőtt arról énekelt, (a Who Says c. számában) hogy mindenki tökéletes és szép... Most meg az írta egy lánynak, hogy nézzen tükörbe. ebbe az egészbe az a vicces, hogy a lány sokkal szebb mint Selena "
Teljesen egyetértek!!!!
2014. július 04. 23:42
Nksiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.29. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 217834 offline |
Kövezzetek meg,de szerintem ezt csak hirtelen felindulásból mondta,sokan bántják e miatt amit nem is értek mivel én szerintem pont,hogy Selena túl jó Justinhoz,de ez nem lényeg,én se bírnám mikor egy tök idegen nem is ismer meg semmi,de be szól,hogy a barátom túl jó hozzám,ez nálam is kicsapná a húrt.Persze értem én azokat is akik azt mondják,hogy ez teljesen elfogathatatlan volt Selenától mert kicsit túlzásba vitte igen,de már lehet meg is bánta.
2014. július 05. 12:32
Horváth Grétavisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.08.14. Hozzászólás: 430 Csatolások: 32 Azonosító: 183443 offline |
En azt nem értem hogy selena hogy került Lauren faccio oldalara
2014. július 05. 14:11
Selena megörült???Nem kell foglalkozni az ilyen véleményekkel és más külsejét sem kell leszólni,ő is papolt arról,hogy nem szép mást bántani a külseje miatt erre,tessék!Meg ez a csaj amúgy se csúnya,sőt szerintem szép!Lehet,hogy tényleg hirtelen felindulásból tette,de nem kellett volna ilyenbe belemenni.Nem értem,hogy miért kellett ilyen mélyre sülyednie,így csak lejáratta magát.
2014. július 05. 14:35
Réka18új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.03. Hozzászólás: 76 Csatolások: 2 Azonosító: 214694 offline |
Nah jó Selena TE TELJESEN MEG ŐRÜLTÉL?
Szerencsétlen lány!
Nem bírta volna levegőnek nézni??!! Ha eddig ki bírta ilyen megjegyzések nélkül akkor most miért tette ezt?
A lány csak a véleményét írta ki ami mindenkinek jogában áll.
Lehet , hogy nem lenne jó ez a lány Jb-nek , de attól még?
Ahogy szokták mondani : nem a külső számít.
Szerencsétlen lány!
Nem bírta volna levegőnek nézni??!! Ha eddig ki bírta ilyen megjegyzések nélkül akkor most miért tette ezt?
A lány csak a véleményét írta ki ami mindenkinek jogában áll.
Lehet , hogy nem lenne jó ez a lány Jb-nek , de attól még?
Ahogy szokták mondani : nem a külső számít.
2014. július 05. 14:56
fivesos fan girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.27. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 228358 offline |
Sosem bírtam Selenát, de ez már durva..-.-
2014. július 05. 14:58
Idézet
Horváth Gréta írta
úgy hogy először Lauren írta Justin képe alá(amin együtt van Selenával) odaírta hogy Justin túl jó hogy Sel barátja legyen és Selena ráment a lány profiljára és ő meg a lány külsőjével vágott vissza
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
A hatóságok idegenkezűséget sejtenek.