Starity

Ismerd meg önmagad! (teszt)

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. november 19. 17:58 #61
Sári93
Sári93
visszatérő vendég

Státusz"Tartsd becsben a jelent,és nézz előre a jövőben!" (Demi Lovato)
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 446
Csatolások: 46
Azonosító: 118829
Nekem ISFJ: Csendes, barátságos, felelősségteljes és öntudatos. Elhivatott, a munkáját alaposan végzi. Pontos, olykor szőrszálhasogató. Hűséges, megfontolt, az emberekkel kapcsolatban pedig észrevesz és megjegyez sok apró részletet. Érdekli, mások mit gondolnak róla. Rendre és harmóniára törekszik mind otthonában, mind munkahelyén
2015. január 16. 20:44 #62
westher
westher
Hozzászólás: 1585
Csatolások: 225
Azonosító: 238307
Enyém: ISFP
"Csendes, barátságos, kedves és érzékeny. A jelenben él, és a környezete érdekli. Szeretik, ha tevékenységéhez tér és idő áll a rendelkezésére. Kitart értékei és azok mellett a személyek mellett, akik fontosak számára. Nem kedveli a nézeteltéréseket, ezért nem erőlteti rá másokra a véleményét."
2015. január 16. 21:03 #63
- törölt felhasználó -    
jó kis teszt! thumbsup.gif
én INFJ vagyok
Idézet
Az INFJ-k gyengéd, törődő, összetett és nagyon intuitív egyének. Művésziek és kreatívak, a rejtett jelentések és lehetőségek világában élnek. A népességnek mindössze 1%-át teszi ki az INFJ személyiség típus, ami azt jelenti, hogy ez a legritkább típus az összes közül.
happy.gif
2015. január 18. 00:20 #64
IQninja99
IQninja99

Státuszsummer lover
Hozzászólás: 883
Csatolások: 50
Azonosító: 200354
ez volt a legpontosabb és legjobb ilyen teszt amivel eddig találkoztam smileeee.gif tényleg teljesen én vagyok smileeee.gif

ENFP

"Jó nyelvérzékére támaszkodik, és sikeresen improvizál." -ezzel a két dologgal tényleg nincs problémám tongue.gif

" ..gyorsan elkezdenek unatkozni, különösen, ha egy újabb, érdekesebb projekt jön szembe. Szeretnek halogatni is, mind a határidők betartásakor, mind a rájuk osztott kisebb, érdektelen feladat elvégzésekor." -igazigaz

"Az ENFP-knek megvan a “hülyeség kapcsolójuk”. Tudnak intellektuálisak, komolyak és üzletszerűek lenni egy ideig, de ha lehetőségük van rá, átállítják a kapcsolót, és átváltoznak neveletlen gyerekké, az uszoda veszedelmévé, csiklandozóvá például. Amikor ebbe a módba vannak kapcsolva, akár részegnek is tűnhetnek." -ismernek? _nevet.gif

"Nem tud másokat megbüntetni vagy leszidni" -... dry.gif

"nem ügyel a gondolkodása korlátaira, a legbiztosabb félreértésben találhatja magát." -megeshet..

1 felhasználónak tetszik: mangalover43
2015. január 18. 00:39 #65
agatheheidi
agatheheidi
visszatérő vendég

StátuszNincs olyan, hogy tökéletes ember, de mindenki megéri a létezését. ♥
Hozzászólás: 293
Csatolások: 0
Azonosító: 238707
Az enyém az ISTJ.
Csendes, komoly; alapossága és megbízhatósága sikerre viszi. Gyakorlatias, két lábbal jár a földön és felelősségteljes. Döntéseit a logikára bízza, tervei megvalósításában pedig következetes. Örömét leli a dolgok megszervezésében: otthonát, munkáját, egész életét rendben szereti tudni. Nagyra értékeli a hagyományokat és a hűséget.

Teljes mértékben én.
2015. január 18. 11:02 #66
awwparadise
awwparadise
Half-Blood Princess ♛

Státuszlove you 3000
Hozzászólás: 2890
Csatolások: 222
Azonosító: 231501
én ENFPvagyok biggrin.gif
Lelkes és élénk a fantáziája. Az életet lehetőségek sorának tartja. Könnyen átlátja az összefüggéseket, ezért önbizalommal cselekszik. Szüksége van mások támogatására, ám ezt ő is megadja a környezetének. Jó nyelvérzékére támaszkodik, és sikeresen improvizál.
3 felhasználónak tetszik: Phaedra, IQninja99, mangalover43
2015. március 28. 16:59 #67
- törölt felhasználó -    
ENTP vagyok smileeee.gif laugh.gif
2015. március 28. 23:35 #68
flóranekem8
flóranekem8

Státusz160408
Hozzászólás: 1544
Csatolások: 2
Azonosító: 187732
ISTP; "Rugalmas, toleráns természet. Amíg nincs probléma, csendben megfigyel, ha pedig felbukkan egy, gyorsan talál rá megoldást. A dolgok működése érdekli, és hamar felfedezi az adatok tömkelegében a kulcsfontosságú információkat. Az okok és okozatok foglalkoztatják, nagyra becsüli a logikus szervezést, és értékeli a jó hatásfokot."
Ez tök jó hozzám o.O
2015. március 30. 20:45 #69
- törölt felhasználó -    
Én ISFJ vagyok
Csendes, barátságos, felelősségteljes és öntudatos. Elhivatott, a munkáját alaposan végzi. Pontos, olykor szőrszálhasogató. Hűséges, megfontolt, az emberekkel kapcsolatban pedig észrevesz és megjegyez sok apró részletet. Érdekli, mások mit gondolnak róla. Rendre és harmóniára törekszik mind otthonában, mind munkahelyén.
2015. március 30. 20:56 #70
dtsz
dtsz
Pacify her

StátuszYou think I'm psycho, you think I'm gone
Hozzászólás: 4751
Csatolások: 5222
Azonosító: 213678
INFP lett az eredményem

Idealista, kitart az értékrendje és a számára fontos személyek mellett. Mindennapjait az értékrendjéhez igyekszik igazítani. Kíváncsi, találékony, és megtermékenyítően hat egy feladat kivitelezésekor. Törekszik az emberek megértésére, és jó segítség önmaguk megvalósításában. Alkalmazkodó, hacsak ez nem fenyegeti saját értékrendjét.
2015. március 30. 21:20 #71
Bátor Ventillátor
Bátor Ventillátor
level 90-es procrastinator
Hozzászólás: 2771
Csatolások: 6
Azonosító: 233680
Nekem ISTP jött ki. Az introvertált rész igaz is rám, a többi nem.
1 felhasználónak tetszik: Jody
2015. március 30. 21:31 #72
- törölt felhasználó -    
ISFJ.
Csendes, barátságos, felelősségteljes és öntudatos. Elhivatott, a munkáját alaposan végzi. Pontos, olykor szőrszálhasogató. Hűséges, megfontolt, az emberekkel kapcsolatban pedig észrevesz és megjegyez sok apró részletet. Érdekli, mások mit gondolnak róla. Rendre és harmóniára törekszik mind otthonában, mind munkahelyén.
Igaz smileeee.gif
2015. március 30. 22:27 #73
Bátor Ventillátor
Bátor Ventillátor
level 90-es procrastinator
Hozzászólás: 2771
Csatolások: 6
Azonosító: 233680
Amúgy nem tudom észrevettétek-e, hogy ezek az önismereti tesztek mindig olyan hízelgőek? Egyik jellemzésbe sem szoktak negatív tulajdonságokat beleírni. Még kell egy olyat látnom, aminél az jön ki a végén, hogy "hát te egy utolsó suttyó szardarab vagy". Szerencsére ez a végtelenül őszinte horoszkóp got me covered rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: Jody, Phaedra
2015. április 06. 13:49 #74
Lydia
Lydia
we are believers

Státuszfind someone who knows how to calm your storms.
Hozzászólás: 1224
Csatolások: 54
Azonosító: 178865
ENTJ
Nyílt, határozott, született vezető. Könnyen felismeri a logikátlanságot, és azonnal kitalálja, hogyan tegyen hatékonyabbá egy rendszert. Hosszú távon gondolkodik. Többnyire művelt, tájékozott, szeret tanulni, és szereti továbbadni a tudását. Kitart az elvei mellett.
Ez teljesen én vagyok biggrin.gif
2015. április 06. 14:03 #75
TianaBlack
TianaBlack

StátuszYou'll only win if you don't give up. Cause love is war and war is love.
Hozzászólás: 672
Csatolások: 36
Azonosító: 212599
ISTP
Rugalmas, toleráns természet. Amíg nincs probléma, csendben megfigyel, ha pedig felbukkan egy, gyorsan talál rá megoldást. A dolgok működése érdekli, és hamar felfedezi az adatok tömkelegében a kulcsfontosságú információkat. Az okok és okozatok foglalkoztatják, nagyra becsüli a logikus szervezést, és értékeli a jó hatásfokot.
2015. április 06. 17:01 #76
- törölt felhasználó -    
ENTP
Gyors, találékony és egyenes beszédű. Figyelmes, másokra ösztönzőleg hat. Jól belátja a lehetőségeket és képes ezeket mérlegelni. Jó emberismerő. A rutin untatja(*), ritkán csinál valamit kétszer ugyanúgy, ezért mindig más érdekli.

*egyáltalán nem untat, szeretem, ha rutinos vagyok valamiben biggrin.gif
2015. április 06. 17:42 #77
encike264
encike264
visszatérő vendég

StátuszMy ego is bigger than your penis.
Hozzászólás: 197
Csatolások: 10
Azonosító: 239015
Nekem: ISTP
Idézet
Rugalmas, toleráns természet. Amíg nincs probléma, csendben megfigyel, ha pedig felbukkan egy, gyorsan talál rá megoldást. A dolgok működése érdekli, és hamar felfedezi az adatok tömkelegében a kulcsfontosságú információkat. Az okok és okozatok foglalkoztatják, nagyra becsüli a logikus szervezést, és értékeli a jó hatásfokot.

öhh... ez igazán nem jellemző rám XD
2015. április 11. 15:09 #78
- törölt felhasználó -    
INTP
Ajánlott foglalkozások:munkakerülő,no comment.
5 felhasználónak tetszik: Jody, Phaedra, Bátor Ventillátor, MadHatter, Elody
2015. április 12. 17:19 #79
- törölt felhasználó -    
Én is megszeretném csinálni, de nincs hozzá türelmem, ée már rég besötétedne rohog.gif
2015. május 30. 11:52 #80
eszter05
eszter05
oпlγ ћυ₥αп

StátuszImagination is more important than knowledge.
Hozzászólás: 4786
Csatolások: 315
Azonosító: 227168
INTJ-Lángelmék
1 felhasználónak tetszik: MadHatter
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!