Ismerd meg önmagad! (teszt)
2014. november 19. 17:58
|
|
Sári93visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.29. Hozzászólás: 446 Csatolások: 46 Azonosító: 118829 offline
|
Nekem ISFJ: Csendes, barátságos, felelősségteljes és öntudatos. Elhivatott, a munkáját alaposan végzi. Pontos, olykor szőrszálhasogató. Hűséges, megfontolt, az emberekkel kapcsolatban pedig észrevesz és megjegyez sok apró részletet. Érdekli, mások mit gondolnak róla. Rendre és harmóniára törekszik mind otthonában, mind munkahelyén
2015. január 16. 20:44
|
westher |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.01. Hozzászólás: 1585 Csatolások: 225 Azonosító: 238307 offline
|
Enyém: ISFP
"Csendes, barátságos, kedves és érzékeny. A jelenben él, és a környezete érdekli. Szeretik, ha tevékenységéhez tér és idő áll a rendelkezésére. Kitart értékei és azok mellett a személyek mellett, akik fontosak számára. Nem kedveli a nézeteltéréseket, ezért nem erőlteti rá másokra a véleményét."
"Csendes, barátságos, kedves és érzékeny. A jelenben él, és a környezete érdekli. Szeretik, ha tevékenységéhez tér és idő áll a rendelkezésére. Kitart értékei és azok mellett a személyek mellett, akik fontosak számára. Nem kedveli a nézeteltéréseket, ezért nem erőlteti rá másokra a véleményét."
2015. január 16. 21:03
jó kis teszt!
én INFJ vagyok
én INFJ vagyok
Idézet
Az INFJ-k gyengéd, törődő, összetett és nagyon intuitív egyének. Művésziek és kreatívak, a rejtett jelentések és lehetőségek világában élnek. A népességnek mindössze 1%-át teszi ki az INFJ személyiség típus, ami azt jelenti, hogy ez a legritkább típus az összes közül.
2015. január 18. 00:20
|
|
IQninja99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.17. Hozzászólás: 883 Csatolások: 50 Azonosító: 200354 offline
|
ez volt a legpontosabb és legjobb ilyen teszt amivel eddig találkoztam
tényleg teljesen én vagyok
ENFP
"Jó nyelvérzékére támaszkodik, és sikeresen improvizál." -ezzel a két dologgal tényleg nincs problémám
" ..gyorsan elkezdenek unatkozni, különösen, ha egy újabb, érdekesebb projekt jön szembe. Szeretnek halogatni is, mind a határidők betartásakor, mind a rájuk osztott kisebb, érdektelen feladat elvégzésekor." -igazigaz
"Az ENFP-knek megvan a “hülyeség kapcsolójuk”. Tudnak intellektuálisak, komolyak és üzletszerűek lenni egy ideig, de ha lehetőségük van rá, átállítják a kapcsolót, és átváltoznak neveletlen gyerekké, az uszoda veszedelmévé, csiklandozóvá például. Amikor ebbe a módba vannak kapcsolva, akár részegnek is tűnhetnek." -ismernek?
"Nem tud másokat megbüntetni vagy leszidni" -...
"nem ügyel a gondolkodása korlátaira, a legbiztosabb félreértésben találhatja magát." -megeshet..
ENFP
"Jó nyelvérzékére támaszkodik, és sikeresen improvizál." -ezzel a két dologgal tényleg nincs problémám
" ..gyorsan elkezdenek unatkozni, különösen, ha egy újabb, érdekesebb projekt jön szembe. Szeretnek halogatni is, mind a határidők betartásakor, mind a rájuk osztott kisebb, érdektelen feladat elvégzésekor." -igazigaz
"Az ENFP-knek megvan a “hülyeség kapcsolójuk”. Tudnak intellektuálisak, komolyak és üzletszerűek lenni egy ideig, de ha lehetőségük van rá, átállítják a kapcsolót, és átváltoznak neveletlen gyerekké, az uszoda veszedelmévé, csiklandozóvá például. Amikor ebbe a módba vannak kapcsolva, akár részegnek is tűnhetnek." -ismernek?
"Nem tud másokat megbüntetni vagy leszidni" -...
"nem ügyel a gondolkodása korlátaira, a legbiztosabb félreértésben találhatja magát." -megeshet..
1 felhasználónak tetszik:
mangalover43
2015. január 18. 00:39
|
|
agatheheidivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.08. Hozzászólás: 293 Csatolások: 0 Azonosító: 238707 offline
|
Az enyém az ISTJ.
Csendes, komoly; alapossága és megbízhatósága sikerre viszi. Gyakorlatias, két lábbal jár a földön és felelősségteljes. Döntéseit a logikára bízza, tervei megvalósításában pedig következetes. Örömét leli a dolgok megszervezésében: otthonát, munkáját, egész életét rendben szereti tudni. Nagyra értékeli a hagyományokat és a hűséget.
Teljes mértékben én.
Csendes, komoly; alapossága és megbízhatósága sikerre viszi. Gyakorlatias, két lábbal jár a földön és felelősségteljes. Döntéseit a logikára bízza, tervei megvalósításában pedig következetes. Örömét leli a dolgok megszervezésében: otthonát, munkáját, egész életét rendben szereti tudni. Nagyra értékeli a hagyományokat és a hűséget.
Teljes mértékben én.
2015. január 18. 11:02
|
|
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline
|
én ENFPvagyok
Lelkes és élénk a fantáziája. Az életet lehetőségek sorának tartja. Könnyen átlátja az összefüggéseket, ezért önbizalommal cselekszik. Szüksége van mások támogatására, ám ezt ő is megadja a környezetének. Jó nyelvérzékére támaszkodik, és sikeresen improvizál.
Lelkes és élénk a fantáziája. Az életet lehetőségek sorának tartja. Könnyen átlátja az összefüggéseket, ezért önbizalommal cselekszik. Szüksége van mások támogatására, ám ezt ő is megadja a környezetének. Jó nyelvérzékére támaszkodik, és sikeresen improvizál.
2015. március 28. 23:35
|
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline
|
ISTP; "Rugalmas, toleráns természet. Amíg nincs probléma, csendben megfigyel, ha pedig felbukkan egy, gyorsan talál rá megoldást. A dolgok működése érdekli, és hamar felfedezi az adatok tömkelegében a kulcsfontosságú információkat. Az okok és okozatok foglalkoztatják, nagyra becsüli a logikus szervezést, és értékeli a jó hatásfokot."
Ez tök jó hozzám o.O
Ez tök jó hozzám o.O
2015. március 30. 20:45
Én ISFJ vagyok
Csendes, barátságos, felelősségteljes és öntudatos. Elhivatott, a munkáját alaposan végzi. Pontos, olykor szőrszálhasogató. Hűséges, megfontolt, az emberekkel kapcsolatban pedig észrevesz és megjegyez sok apró részletet. Érdekli, mások mit gondolnak róla. Rendre és harmóniára törekszik mind otthonában, mind munkahelyén.
Csendes, barátságos, felelősségteljes és öntudatos. Elhivatott, a munkáját alaposan végzi. Pontos, olykor szőrszálhasogató. Hűséges, megfontolt, az emberekkel kapcsolatban pedig észrevesz és megjegyez sok apró részletet. Érdekli, mások mit gondolnak róla. Rendre és harmóniára törekszik mind otthonában, mind munkahelyén.
2015. március 30. 20:56
|
|
dtszPacify her |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 4751 Csatolások: 5222 Azonosító: 213678 offline
|
INFP lett az eredményem
Idealista, kitart az értékrendje és a számára fontos személyek mellett. Mindennapjait az értékrendjéhez igyekszik igazítani. Kíváncsi, találékony, és megtermékenyítően hat egy feladat kivitelezésekor. Törekszik az emberek megértésére, és jó segítség önmaguk megvalósításában. Alkalmazkodó, hacsak ez nem fenyegeti saját értékrendjét.
Idealista, kitart az értékrendje és a számára fontos személyek mellett. Mindennapjait az értékrendjéhez igyekszik igazítani. Kíváncsi, találékony, és megtermékenyítően hat egy feladat kivitelezésekor. Törekszik az emberek megértésére, és jó segítség önmaguk megvalósításában. Alkalmazkodó, hacsak ez nem fenyegeti saját értékrendjét.
2015. március 30. 21:20
|
|
Bátor Ventillátorlevel 90-es procrastinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 2771 Csatolások: 6 Azonosító: 233680 offline
|
Nekem ISTP jött ki. Az introvertált rész igaz is rám, a többi nem.
1 felhasználónak tetszik:
Jody
2015. március 30. 21:31
ISFJ.
Igaz
Igaz
2015. március 30. 22:27
|
|
Bátor Ventillátorlevel 90-es procrastinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 2771 Csatolások: 6 Azonosító: 233680 offline
|
Amúgy nem tudom észrevettétek-e, hogy ezek az önismereti tesztek mindig olyan hízelgőek? Egyik jellemzésbe sem szoktak negatív tulajdonságokat beleírni. Még kell egy olyat látnom, aminél az jön ki a végén, hogy "hát te egy utolsó suttyó szardarab vagy". Szerencsére ez a végtelenül őszinte horoszkóp got me covered
2015. április 06. 13:49
|
|
Lydiawe are believers |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.28. Hozzászólás: 1224 Csatolások: 54 Azonosító: 178865 offline
|
ENTJ
Nyílt, határozott, született vezető. Könnyen felismeri a logikátlanságot, és azonnal kitalálja, hogyan tegyen hatékonyabbá egy rendszert. Hosszú távon gondolkodik. Többnyire művelt, tájékozott, szeret tanulni, és szereti továbbadni a tudását. Kitart az elvei mellett.
Ez teljesen én vagyok
Nyílt, határozott, született vezető. Könnyen felismeri a logikátlanságot, és azonnal kitalálja, hogyan tegyen hatékonyabbá egy rendszert. Hosszú távon gondolkodik. Többnyire művelt, tájékozott, szeret tanulni, és szereti továbbadni a tudását. Kitart az elvei mellett.
Ez teljesen én vagyok
2015. április 06. 14:03
|
|
TianaBlack |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.28. Hozzászólás: 672 Csatolások: 36 Azonosító: 212599 offline
|
ISTP
Rugalmas, toleráns természet. Amíg nincs probléma, csendben megfigyel, ha pedig felbukkan egy, gyorsan talál rá megoldást. A dolgok működése érdekli, és hamar felfedezi az adatok tömkelegében a kulcsfontosságú információkat. Az okok és okozatok foglalkoztatják, nagyra becsüli a logikus szervezést, és értékeli a jó hatásfokot.
Rugalmas, toleráns természet. Amíg nincs probléma, csendben megfigyel, ha pedig felbukkan egy, gyorsan talál rá megoldást. A dolgok működése érdekli, és hamar felfedezi az adatok tömkelegében a kulcsfontosságú információkat. Az okok és okozatok foglalkoztatják, nagyra becsüli a logikus szervezést, és értékeli a jó hatásfokot.
2015. április 06. 17:01
ENTP
Gyors, találékony és egyenes beszédű. Figyelmes, másokra ösztönzőleg hat. Jól belátja a lehetőségeket és képes ezeket mérlegelni. Jó emberismerő. A rutin untatja(*), ritkán csinál valamit kétszer ugyanúgy, ezért mindig más érdekli.
*egyáltalán nem untat, szeretem, ha rutinos vagyok valamiben
Gyors, találékony és egyenes beszédű. Figyelmes, másokra ösztönzőleg hat. Jól belátja a lehetőségeket és képes ezeket mérlegelni. Jó emberismerő. A rutin untatja(*), ritkán csinál valamit kétszer ugyanúgy, ezért mindig más érdekli.
*egyáltalán nem untat, szeretem, ha rutinos vagyok valamiben
2015. április 06. 17:42
|
|
encike264visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.14. Hozzászólás: 197 Csatolások: 10 Azonosító: 239015 offline
|
Nekem: ISTP
öhh... ez igazán nem jellemző rám XD
Idézet
öhh... ez igazán nem jellemző rám XD
2015. április 12. 17:19
Én is megszeretném csinálni, de nincs hozzá türelmem, ée már rég besötétedne
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.