Az augusztusi Vouge címlapján szerepel az egykori énekesnő, aki egy interjú keretében kijelentette, hogy teljességgel meg van elégedve mindazzal, amit elért.
A teljes cikkhez kattints ide!
Victoria Beckham elégedett az életével
2014. július 02. 19:55
ZoeBloggerinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.02. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 228619 offline |
2014. július 02. 20:04
Az embereknek szeretniük kellene az életüket.Ő is jól teszi,hogy azt teszi
2014. július 02. 20:45
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline |
Még szép hogy elégedett az életével
2014. július 02. 20:47
Csoda lenne ha nem lenne elégedett..David mellett ki nem lenne?
2014. július 02. 23:01
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Valljuk be, azért valamivel könnyebb dolga volt, hogy tátogott egy pár évig a Spice girlsben, valamint megtalálta magának azt a férjet, aki milliókat visz haza havonta. Szerintem ilyen hatalmas pénzügyi tőkével nem nehéz vállalkozást nyitni, bár az való igaz, hogy mindazt meg is kell tudni tartani, ami már nehezebben kivitelezhető. Annyira nem vágtam sosem hátast ettől a nőtől, és valahogy most sem szándékozom. Maradjunk annyiban, hogy az a munka negyed annyira sem volt olyan kemény, mint amilyennek előadja. Ettől függetlenül örülök, hogy jól megy a szekere, manapság az egyik legszimpatikusabb celeb egyébként.
2014. július 02. 23:12
caturdayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 221365 offline |
Valóban egy igen erős és biztos alapot adott a tervezői karrierjének, hogy David millióit is benne tudhatta a bizniszben, de Spice Girlként ő maga is milliókat zsebelt be. És bevallom őszintén, örülök hogy elfordult az énekesi pályától. Nem azt mondom, hogy egy Paris Hilton féle useless tehetségtelenség, de nem is egy Whitney Houston. Viszont az általa tervezett ruhák szerintem jók, nem egy haute couture, de gondolom nem is az volt a célja. És örülök, hogy többre vitte mint a sok kis botrányokból megélő celebke, és nem is merült feledésbe, mint nagyon sok régi énekes/énekesnő.
2014. július 03. 09:01
Dojcy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.03. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 51 Azonosító: 92123 offline |
igazából jó hogy az éneklés helyett inkább a családjára és tervezésre koncentrált, de a valljuk be a spice girl nélkül nem tartana itt, ahol most, de örülök, hogy boldog, mert tényleg nem lehet gondja
2014. július 03. 09:58
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline |
Szívesen élném az életét, noha, biztos vagyok benne, nem lenne könnyű négygyermekes anyaként, feleségként, és üzletasszonyként megállni nap mint nap a helyem.
Megérdemli Posh, hogy ilyen élete legyen, mert keményen dolgozott érte.
Megérdemli Posh, hogy ilyen élete legyen, mert keményen dolgozott érte.
2014. július 03. 11:10
Szerintem a sikerért dolgozni kell,ha híres volt előtte ha nem.Mivan,ha megunja aztán összedob valamit,abból nem lesz semmi!Persze David pénze is közrejátszott,de ez van.Nekik is vannak nehézségek az életükben,hiszen híresek,újságok írnak róluk,lehet hamis dolgokat.Ő elégedett az életével,megértem
Kapcsolódó sztárok
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
"Haha" - Jenna Dewan vőlegénye kinevette Channing Tatum és Zoe Kravitz szakítását?
"Haha" - Jenna Dewan vőlegénye kinevette Channing Tatum és Zoe Kravitz szakítását?
Nagyon kinevette őket.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.