Megérkezett az amerikai színész-énekesnő legújabb száma. A Break Free Ariana második stúdióalbumán, a My Everythingen kap majd helyet, mely megjelenése augusztus 25-ére várható.
A teljes cikkhez kattints ide!
Dalpremier: Ariana Grande feat. Zedd - Break Free
2014. július 03. 13:36
2014. július 03. 13:50
Ennél több autotune-nal már tele se tudták volna nyomni. Kezd bennem Pittbull hatást kelteni azzal, hogy mindig csak olyan dalokat ad ki, amiben közreműködik valaki...
2014. július 03. 13:56
Nem igazán szeretem Zedd-et, többek közt, mert nem tartom elég jó Dj-nek és producernek, másrészt meg remekül elb-szta Gaga albumát is azokkal a gagyi elemekkel, meg instrumentalokkal. Ő is kb. olyan szinten felkapott most, mint Katy Perry, különbség, hogy talán Zedd jobban énekel pepsinél
2014. július 03. 14:19
Selena-1D fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.24. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 207110 offline |
Nagyon jó lett! Igazi nyári, bulis szám... ♥♥♥
2014. július 03. 14:19
Szandiii_1992 na ezzel én is egyetértek.
Amúgy szerintem nem lett túl jó.
Amúgy szerintem nem lett túl jó.
2014. július 03. 14:22
Inkább csak többször kell meghallgatni ahhoz,hogy megszeresd
2014. július 03. 14:28
Midnight Memories |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.14. Hozzászólás: 973 Csatolások: 224 Azonosító: 213467 offline |
Awh Tökéletes lett, imádom
2014. július 03. 14:31
Névnélküliúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.19. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 226343 offline |
Idézet (Szandiii_1992 @ 2014.07.03. 13:50)
Ennél több autotune-nal már tele se tudták volna nyomni. Kezd bennem Pittbull hatást kelteni azzal, hogy mindig csak olyan dalokat ad ki, amiben közreműködik valaki...
A különbség az, hogy Ariana nagyon tehetséges, míg Pitbull tehetsége egy darab szemeteskukáéval egyenlő.
Szeretem Arianat, mert teheteséges, de ettől függetlenül nincs elszállva magától, ugyanúgy két lábbal jár a földön. Talán a stílua lehetne kevésbé visszahúzódó, de már fejlődik... Várom az albumát, kíváncsi vagyok mit hozott össze.
2014. július 03. 14:32
Olyan tipikus nyári sláger, semmi új, vagy eredeti nincs benne. Nem lett olyan rossz, de nem is olyan eget rengetően jó. Mint mondtam: Tipikus nyári sláger.
2014. július 03. 15:05
Didikeeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 202112 offline |
Nekem nagyon elnyerte a tetszésemet, egyedül annyiban volt most nekem furcsa viszont hallani a dalt, hogy Én már gyorsított formában meghallgattam, és ahhoz szokott hozzá a fülem. De így is szuper! Az eredmény kifogástalan. Na, meg még a Video Clip milyen kafa lesz!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.