Katherine Heiglt nemrégiben kérte fel a Marie Claire magazin augusztusi számához címlaplányának, a színésznő pedig megannyi gondolatát osztotta meg a nyilvánossággal.
A teljes cikkhez kattints ide!
Katherine Heigl: „A legjobb barátnőm elárult engem”
2014. július 04. 18:11
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2014. július 04. 18:45
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6086 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline |
Gyönyörűen néz ki a címlapon Katherine ,aki tényleg egy nagyszerű színésznő.
2014. július 04. 19:09
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline |
Szép a címlapon.
2014. július 04. 20:09
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline |
Úgy gondolom, hogy egy olyan ember, aki elárul téged, sosem volt, sosem az, és sosem lesz igazi barát.
Sajnos meg kell értenem az ő álláspontját is, hiszen tudom, milyen érzés, mikor az az ember, akitől legjobban várnád a támogatást, és akiről úgy gondolod, h mindig melletted áll, pont ő árul el. Velem is történt ilyen, és mérhetetlen nagy csalódás. Én egy délutánt telesírtam ilyen miatt. :S
Szomorú, de van ilyen.
Ami a karrierjét illeti, én nagyon kedvelem őt, és szorgalmazom, h továbbra is szerepeljen filmekben. Az ő filmjei jók, akárki akármit mond. Lehet, h nem a legeslegprofibb színésznők egyike, de ha élvezni tudom a filmjeit enélkül is, akkor hol a probléma?
Sajnos meg kell értenem az ő álláspontját is, hiszen tudom, milyen érzés, mikor az az ember, akitől legjobban várnád a támogatást, és akiről úgy gondolod, h mindig melletted áll, pont ő árul el. Velem is történt ilyen, és mérhetetlen nagy csalódás. Én egy délutánt telesírtam ilyen miatt. :S
Szomorú, de van ilyen.
Ami a karrierjét illeti, én nagyon kedvelem őt, és szorgalmazom, h továbbra is szerepeljen filmekben. Az ő filmjei jók, akárki akármit mond. Lehet, h nem a legeslegprofibb színésznők egyike, de ha élvezni tudom a filmjeit enélkül is, akkor hol a probléma?
2014. július 04. 21:12
Grace Klinikából ismerem, nekem nagyon szimpi, és talpraesett nőnek tűnik. A címlapfotó egyáltalán nem lett rossz, de sokkal többet is kihozhattak volna belőle, mert ő aztán tényleg gyönyörű!
2014. július 04. 21:19
madame_lestrangevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.12. Hozzászólás: 184 Csatolások: 0 Azonosító: 213332 offline |
engem is elárult a legjobb barátnőm és mélységesen megértem milyen szörnyű neki. szerencsére mellettem ott állt egy olyan barát aki igaz barátom. nélküle én sem éltem volna túl. köszönöm neki.
2014. július 04. 21:27
Ha volt is hasonló esetem nem szívesen emlékszek vissza rá
2014. július 04. 22:35
jennymiley00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 518 Csatolások: 102 Azonosító: 129374 offline |
Nagyon szeretem ezt a nőt, szerintem remek színésznő, és eddig minden filmjét imádtam.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.