Ünnepeljük Amerikát!
2014. július 04. 20:27
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
Amerika csodás Madonna,Pink dala az egyik kedvencem.
Madonna igen eltalálta a dalt és a klip is király.
Az egyik legjobb klipje Madonnának!!
Madonna igen eltalálta a dalt és a klip is király.
Az egyik legjobb klipje Madonnának!!
2014. július 04. 20:28
|
|
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline
|
Nekem ezek közül a Party In The USA a kedvencem
2014. július 04. 20:35
én mindig is Amerikában akartam élni, de még nem is voltam ott sajna
de egyszer majd eljutok és addig is itthon örülök a Július 4-ének
2014. július 04. 20:39
Idézet (misssha @ 2014.07.04. 19:57)
Oké, hogy ünneplik, na de nehogy már mi MAGYAROK is ünnepeljük...
A legtöbb amerikai azt se tudja mi az a Magyarország.
Amúgymeg a fenti dalok közül Pinké a legjobb és a legtöbbet mondó. Nem akarok javítgatni de nem anyáról hanem apáról van szó, aki utálja a lányát amiért meleg. Nem beleszólásként csak.. muszáj volt
A legtöbb amerikai azt se tudja mi az a Magyarország.
Amúgymeg a fenti dalok közül Pinké a legjobb és a legtöbbet mondó. Nem akarok javítgatni de nem anyáról hanem apáról van szó, aki utálja a lányát amiért meleg. Nem beleszólásként csak.. muszáj volt
Azért nem a legtöbb amerikai... Csak az olyan amerikai IQ fighterek nem tudják, akik azt hiszik, hogy Európa egy ország
2014. július 04. 20:39
Nagyon jók a dalok!(Kivétel Paris Hilton-é) Boldog Szülinapot USA!
2014. július 04. 20:49
Lana Del Rey dala a kedvencem, de Miley-ét is szeretem.
2014. július 04. 20:51
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
És öltözzünk be Halloweenkor, mert az mekkora ünnep és ünnepeljük a Valentin napot, mert az is mekkora buli. Hihetetlen, hogy mennyire dühít engem ez a téma. Oké, a cikk szempontjából ez nem rossz ötlet, hiszen csak dalokat tartalmaz. Akkor fordultam volna le a székről, ha az egész történetet leírja a szerző.
A mai fiatalok annyira nem tudják értékelni a magyar kultúrát, a hosszú és színes történelmünket, hogy az hihetetlen. Pedig kicsit jobban figyelnünk kellene "magunkra" és meglátjuk, hogy ejha milyen színes és gyönyörű évszázadok vannak mögöttünk. Amerika meg verheti magát a pár száz éves történelmére.. És ne gondolja azt senki, hogy Amerikában kolbászból van a kerítés. Just sayin'.
És a cikkhez: Pink mindig is a szavak embere volt, rohadt jó az a dal.
A mai fiatalok annyira nem tudják értékelni a magyar kultúrát, a hosszú és színes történelmünket, hogy az hihetetlen. Pedig kicsit jobban figyelnünk kellene "magunkra" és meglátjuk, hogy ejha milyen színes és gyönyörű évszázadok vannak mögöttünk. Amerika meg verheti magát a pár száz éves történelmére.. És ne gondolja azt senki, hogy Amerikában kolbászból van a kerítés. Just sayin'.
És a cikkhez: Pink mindig is a szavak embere volt, rohadt jó az a dal.
2014. július 04. 20:56
|
|
Pancsukaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 124705 offline
|
Hellorl: részben egyet kell értenem veled, részben nem..Sajnos a mai világban, egyre jobban összeolvadnak a népek, ami azt is jelenti, hogy átvesszük egymástól a hagyományokat, ünnepeket... abban egyetértek Veled, hogy a mai magyar fiatalok(tisztelet a kivételnek) már nem nagyon tudják értékelni a magyar nyelv, haza történelmét, értékét..sajnos...de nagyon szép, és igaz véleményt írtál..jó volt olvasni.köszönöm!!
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.
Szerelmes képeken az Off Campus sztárjai - már biztos, hogy együtt vannak
Szerelmes képeken az Off Campus sztárjai - már biztos, hogy együtt vannak
Itt a bizonyíték a románcra.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.

0 felhasználónak tetszik: