Végleg vége Demi Lovato és Selena Gomez barátságának?
2014. július 05. 10:53
Blaze13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.20. Hozzászólás: 282 Csatolások: 0 Azonosító: 158846 offline |
Elhiszem, hogy ez egy "pletyka- rovat", de ennél feleslegesebb cikket nem tudtak volna összehozni!!?. Mi lesz a következő: Justinka belelépett egy kutyagumiba? csak egy hetet birna ki valaki h ne cikkezzen a disney selejtekről, justinkáről meg a többiről.
2014. július 05. 10:54
Én nagyon szeretem Demit és Selenát is, de ha belegondolunk Sel tényleg változott az utóbbi idő alatt, mert elég sok sztártól kap utálkozást. Amúgy eleinte hülyeségnek találtam hogy az alapján döntik el hogy ki barát ki nem hogy követi e a Twitteren, de a kép... Én már nem értem őet.
2014. július 05. 10:58
UnchartedPs gamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 2066 Csatolások: 0 Azonosító: 210588 offline |
Még,hogy Demi Lovato milyen elnéző az őt ért támadásokkal,hogy a rajongóitól azt kérte,hogy az őt bántóknak szép üzeneteket küldjenek.Most meg ilyeneket ír?Ki tudja mi folyik a háttérben?
2014. július 05. 11:00
krisztinaa 22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 480 Csatolások: 0 Azonosító: 204511 offline |
Demi, hát ez durva volt...(de kicsit vicces is! )
2014. július 05. 11:02
Kittikeee2002új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.03. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 228708 offline |
smile3 nem vagy egyedül....én sem értem őket
2014. július 05. 11:04
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline |
smile3 egyet értek! Én már nem is figyelem annyira a frisseket róluk, amióta Justinnak tart újra(idén) a ˝kapcsolat˝!
2014. július 05. 11:08
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36078 Csatolások: 1849807 Azonosító: 6038 offline |
Már látom is a holnapi főcikket: Feltörték demilovátó twitterét. Ezt mind az unalmas életű és nagyon ráérős hacker írta ki önmaga szórakoztatására, mert nem volt neki elég, hogy a héten feltörte Vilmer Walderrama vagy ki, meg Chris Colfer twitterét is.
2014. július 05. 11:18
Idézet (Press Play @ 2014.07.05. 10:29)
Valamit nagyon rosszul csinálhat ez a lány, ha már Justinon kívül mindenki elfordul tőle.
Már "vártam" valami ilyesmi cikket, nem gondoltam volna, hogy 3 napba fog telni megírni valakink. Amúgy elképzelni se tudom, hogy lehet valakinek annyi ideje, hogy folyamatosan azt nézze, hogy egy híresség kit követ és kit nem. Szemtanúja voltam egyébként a posztnak, és egy megbotránkozást sem láttam, mindenki nevetett, és a legmeglepőbb az volt, hogy a Selena rajongók háromnegyede is egyetértett vele.
ON: Aki nyomon követi bármelyik lány karrierjét rendszerességgel, annak szerintem egyáltalán nem volt meglepő a dolog, már csak idő kérdése volt, hogy mikor következik be. És ha gonoszság, ha nem, örülök, hogy végre így alakult. [Igen, tudom milyen fájdalmas az elején elveszíteni egy olyan barátnőt, akit 7 éves korod óta ismersz, együtt nőttél fel vele és legjobb barátnőd volt. 1 évvel ezelőtt hasonlót éltem át, a 14 éve ismert ember mára olyan számomra, mintha csak egy idegen lenne.] 2009 nyara óta (az ikonikus Rajongó: Hogy van Selena? Demi: Kérdezd meg Taylor Swiftet! párbeszéd óta) az látható, hogy a kapcsolatuk elindult a lejtőn, közel másfél évig semmi nem volt látható/hallható róluk, mígnem a 2010-es AMA-n kaptunk egy nagyon kínos képet, de azt is csak azért mert a fotósok megkérték őket, hogy álljanak össze egy képre, majd innentől kezdve megint semmi hír. Aztán amikor Demi bekerült a rehabra, akkor elmondta, hogy Selena felkereste, de a dolog ennyi is volt. Majd jött a 2011-es TCA-n a nagy "egyesülés", onnantól amúgy így külső szemlélőként az jött le, hogy próbálkoztak rendbe hozni a dolgokat. Majd tavaly decemberben az egyik Jingle Ball rendezvényen Selena elmesélte egy interjújában, hogy anno amikor kezdett rájönni, hogy Deminek problémái vannak, akkor megfutamodott és cserben hagyta, és hogy mennyire hálás, amiért Demi visszafogadta az életébe. Majd jött az a kis apróság, ami végképp megmuttta, hogy ennek a kapcsolatnak lőttek: az elmúlt pár hónapban akármelyik interjúban felhozták Selena nevét Deminek, mindig csak annyit felelt, hogy 'Azért vagyok itt, hogy a zenémről beszéljek.' ami azért volt vicces, mert amikor ugyanabban az interjúban pár percra rá Avril Lavignevel és Eiza Gonzálezzel lévő kapcsolatáról kérdezték, azokról készségesen ódákat zengett. Minden elfogultság nélkül, amit Selena az elmúlt 1 évben produkál, igazából meg is érdemli. Úgy cserélgeti a barátnőit, mint más a zokniját [Taylor Swift, Jenner lányok, Demi stb...] és amit Bieberrel leművelnek, azt egy épeszű ember nem tudná elviselni. Vajon véletlen az is, hogy majdnem 1 éve Taylor Swifttel sem láthattuk együtt, úgy hogy korábban sülve-főve együtt voltak? Ha neki Bieber kell, akkor egészségére, legyen vele boldog, csak amikor elveszt mindenkit az életéből, akkor majd ne sírjon a szája.
2014. július 05. 11:21
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3504 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline |
Egyik kutya, másik eb. -.-
2014. július 05. 11:21
Valahogy meg tudom érteni Demi-t. Szánalmas amit Selena művel.
2014. július 05. 11:26
Angii69visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.04. Hozzászólás: 283 Csatolások: 0 Azonosító: 218536 offline |
Nagyon sajnalom ezt.. nem gondoltam volna, hogy egyszer vegeter ez a nagy baratsag.. pedig elvalaszthatatlanok voltak, megis mi tortenhetett?! De azert ez nem volt szep Demi-tol... nem igy kellene veget ernie ennek a baratsagnak..♥ #Delena:(♥♡
2014. július 05. 11:26
zrenaklaudiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.30. Hozzászólás: 315 Csatolások: 4 Azonosító: 220214 offline |
Ugyan.
Mindenből nagy dolgot csinálnak már.
Mindenből nagy dolgot csinálnak már.
2014. július 05. 11:29
Liliánaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.04. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 225475 offline |
Ééééééééés 3,2 1 kezdődhet az utálkozás XD Ilyenkor biztos felcsillan a szemük, hogy van hol kiélniük magukat, ha már más cikk alatt nem tudják. XD Mért nem foglalkozik mindenki a saját dolgaival, ahelyett hogy más magánéletébe vájkál??? Sok értelme volt ebből cikket írni, arról valaki véletlen nem akar, hogy tegnapelőtt töröltem egy embert facebookomról? XD
szavy: Ha van időd, akkor várakozz csak tovább, mert az eset már 3 napja történt.
szavy: Ha van időd, akkor várakozz csak tovább, mert az eset már 3 napja történt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.