Zac Efron még mindig Vanessát szereti?
2014. július 05. 23:27
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Igen, az első szerelem felejthetetlen...
2014. július 06. 09:43
Nessa sokszor megbocsátott neki...de már nem tud,ami érthető.Zac talán megtanulja..na de várjunk!Ez igaz egyántalán?
2014. július 06. 10:29
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Ha egy pasinak 3 hónap után nincs barátnője akkor vagy meleg vagy még mindig oda van a volt csajáért. Az biztos ki van zárva, hogy esetleg kiélvezi az életet egyedül és inkább a barátaival/családjával van, ez persze nem lehetséges
Az emberi hülyeség határtalan
Az emberi hülyeség határtalan
2014. július 06. 12:40
Hát szerintem nem illettek össze, Vanessának egy felelőségteljesebb és helyesebb pasit kéne találnia, mint Zac -.- Remélem nem jönnek össze újra :3
2014. július 06. 12:41
Szerintem nem illettek össze sem személyiségileg sem külsőt nézve. Örültem hogy szétmentek, én utálom Zac Efront, elég unszimpatikus. Vanessa mellé más pasit képzelek el.
2014. július 06. 14:18
én mindkettőjüket szeretem, bár a High School Musicalt utáltam, és nagyon szurkolok nekik!!! remélem hamarosan ujra együtt lesznek!!
2014. július 06. 14:38
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Na most szerintem ez hulyeseg, hogy Vanessa nem all vele szoba. Voltak mar olyan cikkek, hogy buszkek egymasra es baratok maradtak..
Zac fiatal volt es a fiuk 23 eves korokig szeretnek bulizni es utana a legtobbnek eleg lesz es johet a komolyabb dolog. Zac ne hibaztassa magat a multert es azert amilyen volt, mert az mind kellett hogz megtortenjen ha igy volt megirva.
Aranyosak voltak azert egyutt.
Zac fiatal volt es a fiuk 23 eves korokig szeretnek bulizni es utana a legtobbnek eleg lesz es johet a komolyabb dolog. Zac ne hibaztassa magat a multert es azert amilyen volt, mert az mind kellett hogz megtortenjen ha igy volt megirva.
Aranyosak voltak azert egyutt.
2014. július 06. 14:39
|
|
Amanda Parkervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.13. Hozzászólás: 342 Csatolások: 0 Azonosító: 183375 offline
|
ez tuti kamu
2014. július 06. 17:54
Vanessa boldog Austinnal. Ezt mindenkinek el kene fogadnia. Zac pedig keressen mast maganak. De en mindkettojuket szeretem.
2014. július 06. 21:04
|
|
Bettyke94#CherylBombshell™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.18. Hozzászólás: 12482 Csatolások: 3078 Azonosító: 143593 offline
|
A HSM idején nagyon jól mutattak együtt, szurkoltam értük. De azóta jópár év eltelt, Vanessa boldog Austinnal, szerintem mindkettejüknek tovább kell lépni
2014. július 06. 22:48
|
|
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5539 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline
|
A HSM időszakában oda-, meg vissza voltam attól, hogy milyen jól mutatnak együtt, és hogy mennyire összeillenek. Nem tudtam pontosan a szakítás okát, de eléggé meglepődtem, amikor hallottam. Vanessa már mással boldog, tovább lépett, Zac-nek is ezt kellene tennie. Akármennyire is fáj ezt mondanom...
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Félmeztelen képet osztott meg.
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
Kapu Tibor és Erdélyi Tímea egy párt alkot?
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.
Ez lehetett a gond Margaret Qualley házasságával
Ez lehetett a gond Margaret Qualley házasságával
Kiderült, mi lehetett a baj.

0 felhasználónak tetszik: