Öt sztori amiről lemaradhattál
2014. július 11. 16:17
Jenny LawlietShadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3502 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline |
Britney a nagy pop ikon mi? Egy kalap kakit nem ér. Ennyi erővel én is énekelhetnék.
2014. július 11. 16:22
vivandóvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.16. Hozzászólás: 168 Csatolások: 0 Azonosító: 177933 offline |
istenem olyan torzítást én tudok csinálni géppel, mint ami az Aliennél van... biztos vagyok benne hogy ez nem ilyen eredetileg és nemcsak azért mert Britney a fav...
2014. július 11. 16:26
HRéka0000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.28. Hozzászólás: 562 Csatolások: 0 Azonosító: 217712 offline |
Nem kiváltképp kedvelem Britney-t, de szerintem, még ha ez az első feléneklés is volt, egy tapasztalt, és "tehetséges" (tegyük fel) énekesnek ezt elsőre el kéne tudni énekelni... Jimmy Kimmel-t imádom, és gratulálok!
2014. július 11. 16:32
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline |
Még jo h meglett cáfolva h nem randizik Miley senkivel XD Vicces a szerkesztő
2014. július 11. 16:37
Korinaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.09. Hozzászólás: 920 Csatolások: 0 Azonosító: 211504 offline |
Miley NINCS együtt Mike Will-el! Már unalmas,hogy a média mindig mindenkit összeakar hozni. Mike Miley producere és jó barátja,semmi több
Britney meg..hát ez a felvétel minden csak nem jó..borzalmasan énekel itt.
Britney meg..hát ez a felvétel minden csak nem jó..borzalmasan énekel itt.
2014. július 11. 16:38
Jimmynek nagyon gratulálok teljes szivemből.Remek apuka lesz!
2014. július 11. 16:45
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline |
Gratulálok Jimmy-nek a babához.
2014. július 11. 16:46
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline |
Jimmy Kimmel-nek gratulálok. ❤
2014. július 11. 17:01
Idézet (Ag_laja @ 2014.07.11. 16:50)
Tök jó szám lesz ha megcsinálják Britney hangját
http://www.youtube.com/watch?v=YTITmXu3yMs
Tessék, én megcsináltam neked.
1 felhasználónak tetszik:
Im a SlaveForBritney
2014. július 11. 17:14
Idézet (Beyla @ 2014.07.11. 16:02)
Britney hangszíne majdhogynem teljesen ugyanaz, mint ami az eredeti, stúdóbeli Alienben hallható. Szóval azzal nem lehet vádolni, hogy kikeverték a hangszínét, mert nem igaz. Nekem az a véleményem, hogy ez a dal legelső feléneklése lehetett, ami nem sikerült túl fényesre - néhol valóban borzasztóan hamis volt és nem találta el a hangokat. Ki tudja, hogy a sztárok/együttesek hányadik próbálkozása az, ami voltaképp felkerül a lemezre. Sokkal rosszabbra számítottam egyébként, mert mostanában eléggé elhanyagolta nem csak önmagát, de a saját hangját is. Simán hozta a szintet, amit manapság az énekesnők többsége élőben produkál a színpadon. Gondolok itt például Selena Gomezre, Katy Perryre, Rihannára és társaira.
Jóóó, azért Rihannát ne alacsonyítsuk le Britney, Selena Gomez, meg pepsi szintjére. Rihanna sem egy nagy énekesnő, de ő neki másban van az "ereje". például a csapatában, meg a menedzsmentjében, ettől függetlenül tud Rihanna jól énekelni , hamis hangok nélkül is sokszor, csak szerintem baromi lusta, meg inkább csak rotyókál... az akusztikus dájmondzok jók voltak, magam is csodálkoztam...
Szerintem aki énekesnőnek nevezi magát, az ilyen szarul nem énekelhet sehol se, részegen jobban eltalálom a hangokat, mint ő a stúdióban.
Viszont egy dologban tényleg jó, hogy ez kiszivárgott, maximálisan értem, hogy miért playbackel minden fellépésen..
ezért.
2014. július 11. 17:19
Cinti1999 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.06. Hozzászólás: 751 Csatolások: 0 Azonosító: 197302 offline |
Miley azt csinal amit akar. Jo lenne ha talalna valakit.
Es mi volt ez a komment,hogy "pont egy negerrel" ?! Es akkor mivan,ha neger? -.-
Britney es az auto tune. Miert nem lepodtem meg. Ezt a felvetelt mar par nappal ezelott is hallottam,akkor sem lepodtem meg. Britney-t inkabb a showjaert kell dicserni.
Es mi volt ez a komment,hogy "pont egy negerrel" ?! Es akkor mivan,ha neger? -.-
Britney es az auto tune. Miert nem lepodtem meg. Ezt a felvetelt mar par nappal ezelott is hallottam,akkor sem lepodtem meg. Britney-t inkabb a showjaert kell dicserni.
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.