Hát,én még sok mindentől nem ijedtem meg,mert még nem voltam olyan szituációban....
De az nem igaz,hogy félek copfban hordani a hajam....
29 dolog, amitől majdnem minden nő fél
2014. július 18. 17:47
2014. július 18. 19:47
Szandííí992visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.04. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 208247 offline |
Hát igen..
Tobb mint a fele igaz rám
Tobb mint a fele igaz rám
2014. július 18. 21:17
miért félnék copfot hallani? ha valaki a hajamnál fogva kapna el egyszerűen hátulról belerúgnék vagy valami hasonló de nehogy már féljek copfban hordani a hajamat
2014. július 19. 00:09
Loreena0új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.11. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 229263 offline |
Úgy látom, hogy az olvasók itteni nagy része még bőven kiskorú és ennek egy része elkomolytalanlodja, mert szerencsére nem volt még attrocitásban része. ( és ne is legyen)
Most 21 vagyok, de mikor kissebb voltam és suli után az édesanyám munkahelyére mentem, mert onnan mentünk együtt haza, akkor egy alkalommal nagyon megijedtem, mert egy kétes alak azt súgta mentében nekem, hogy " gyere , szeretkezzünk!". Annyra féltem, hogy futólépésben mentem tovább az egyébkênt forgalmas utcában. De higgyétek el, tapasztalatból mondom, hogy sajnos az emberek többsége a tömeg ellenére is képes volna átnézni nem figyelni , ott hagyni a bajban, azt hinnék, hogy hisztiztek vagy feltünési viszketegségetek van
. 1 hónapja kb. a Városligetben sétáltam és láttam, hogy egy szakadt görény majdnek megerőszakolt egy kislányt, aki ott sírt és ordítozott, az meg elszorította és fogdosta. Na a park azon része tele volt jól szituált családos emberekkel, akik inkább elfordultak , mert a fiú nos nem a nyáron barnult le a kislánnyal együtt , a kislányt sajnáltam de egyedül, ráadásul 160 cm-rel nem mertem közbelépni , végül a lány el tudott futni, szegénykém, biztos belenevelték hogy ez a dolga..
Tavaly elutaztunk néhány napra a barátaimmal Visegrádra és amíg ők a part közelében ücsörögtek, és készült az étel addig sétáltam a Duna partjának a szegélye mentén, tudom., hogy alacsony vagyok de soha nem öltözködtem kihívóan és 20 éves voltam, de egy jóval idősebb férfi, csak azért mert azt hitte egyedül vagyok, követni kezdett a parton, de rohadt szorosan ..nekem először fel sem tünt, hogy a hátam mögött ólálkodik ez a görény és közben méreget..egy barátomnak szemet szúrt és utánam sietett, akkor hirtelen irányt váltott és elsietett. Döbbenet, hogy ezek a megkeseredett, viselkedészavaros rohadékok miatt egy fiatal lány, nő sem tartózkodhat egyedül, mert zaklatni vagy bántani kezdik. Sajnos az utcán, járműveken az emberek többsége nem védene meg . Pedig akkor rögtön meghúzná magát az összes ilyen féreg.
Lányok azért nem árt ezt komolyan venni, az öltözködést pláne!
Aki majd kiérdemli a szerelmeteket, annak nem a külsőd, a kihívó rucid nyeri meg a szívét, hanem a belsőtök, a személyiségetek, ha belül ragyogsz az kívül is meglátszik! Ahogy látok néhány fiatal lánykát, hát döbbenet, nem azért nézik meg őket, mert csinosak, hanem mert röhejes amagamutogatásuk, az ilyeneken a fiúk is mosolyognak, és kihasználják őket.
Most 21 vagyok, de mikor kissebb voltam és suli után az édesanyám munkahelyére mentem, mert onnan mentünk együtt haza, akkor egy alkalommal nagyon megijedtem, mert egy kétes alak azt súgta mentében nekem, hogy " gyere , szeretkezzünk!". Annyra féltem, hogy futólépésben mentem tovább az egyébkênt forgalmas utcában. De higgyétek el, tapasztalatból mondom, hogy sajnos az emberek többsége a tömeg ellenére is képes volna átnézni nem figyelni , ott hagyni a bajban, azt hinnék, hogy hisztiztek vagy feltünési viszketegségetek van
. 1 hónapja kb. a Városligetben sétáltam és láttam, hogy egy szakadt görény majdnek megerőszakolt egy kislányt, aki ott sírt és ordítozott, az meg elszorította és fogdosta. Na a park azon része tele volt jól szituált családos emberekkel, akik inkább elfordultak , mert a fiú nos nem a nyáron barnult le a kislánnyal együtt , a kislányt sajnáltam de egyedül, ráadásul 160 cm-rel nem mertem közbelépni , végül a lány el tudott futni, szegénykém, biztos belenevelték hogy ez a dolga..
Tavaly elutaztunk néhány napra a barátaimmal Visegrádra és amíg ők a part közelében ücsörögtek, és készült az étel addig sétáltam a Duna partjának a szegélye mentén, tudom., hogy alacsony vagyok de soha nem öltözködtem kihívóan és 20 éves voltam, de egy jóval idősebb férfi, csak azért mert azt hitte egyedül vagyok, követni kezdett a parton, de rohadt szorosan ..nekem először fel sem tünt, hogy a hátam mögött ólálkodik ez a görény és közben méreget..egy barátomnak szemet szúrt és utánam sietett, akkor hirtelen irányt váltott és elsietett. Döbbenet, hogy ezek a megkeseredett, viselkedészavaros rohadékok miatt egy fiatal lány, nő sem tartózkodhat egyedül, mert zaklatni vagy bántani kezdik. Sajnos az utcán, járműveken az emberek többsége nem védene meg . Pedig akkor rögtön meghúzná magát az összes ilyen féreg.
Lányok azért nem árt ezt komolyan venni, az öltözködést pláne!
Aki majd kiérdemli a szerelmeteket, annak nem a külsőd, a kihívó rucid nyeri meg a szívét, hanem a belsőtök, a személyiségetek, ha belül ragyogsz az kívül is meglátszik! Ahogy látok néhány fiatal lánykát, hát döbbenet, nem azért nézik meg őket, mert csinosak, hanem mert röhejes amagamutogatásuk, az ilyeneken a fiúk is mosolyognak, és kihasználják őket.
1 felhasználónak tetszik:
Rocket
2014. július 19. 11:34
Mrs.Mikaelsonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.28. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 228417 offline |
sely64, pont ezt akartam írni, de azt is, hogy ha belegondolsz, tényleg nem vagyunk biztonságban. Pl egyszer mentem a buszon és egy pasi (kb. 35, de nem tom,) folyton hozzám dörgölőzött, úgyhogy ráordítottam, h hagyjon már békén, és úgy tett, mint aki meg van lepődve, úgyh alig vártam már, h leszállhassak... És nem voltam kíhívó öltözékben sem...
2014. július 19. 12:25
a 4., 8., 11., 12., 13., 19., 28.-as pontok kurvára igazak rám csak a 28-as pontban nem "munkahelyen" hanem suliban maradni nem szeretek sokáig, mert Egyedül vagyok korrepetáláson egy férfi tanárral tanítás után ...
2014. július 19. 14:21
Vick019 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 936 Csatolások: 849 Azonosító: 131506 offline |
Nem lennének jók, ha megtörténnének. Mondjuk ha a barátnőimmel vagyok akkor is képesek odajönni és beszólni valami baromságot. Ha a barátommal sétálgatok akkor már kevésbé érzem veszélyben magam (így is akad 1 db aki nem normális), ha a szüleimmel vagyok akkor szerencsére békén hagynak.
2014. július 19. 14:21
Dream-AmeliaMuhahahaha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.21. Hozzászólás: 1088 Csatolások: 132 Azonosító: 222966 offline |
Egy csomó hülyeség, de egyébként tényleg így van
2014. július 19. 14:33
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline |
Mindegyik a "csak azért sem,mert bármi megtörténhet" elven alapul.
2014. július 19. 15:48
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline |
Van benne olyan, ami tök ugyanaz, csak átvan írva.
És, fele nem is igaz az emberre.
Ha meg fél pl.: ne menjen futni a sötétbe. Mindent meglehet előzni.
De a cikk nem rossz.
És, fele nem is igaz az emberre.
Ha meg fél pl.: ne menjen futni a sötétbe. Mindent meglehet előzni.
De a cikk nem rossz.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.