Október 11 és 12-én lesz látható a mozikban. Decemberben pedig már a boltok piacain is kapható lesz a One Direction Where We Are koncert DVD.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jön a következő One Direction-koncertfilm
2014. július 22. 17:20
Én ki nem állhattam a fiúkat, mielőtt megnéztem volna a This Is Us-t. De úgy voltam vele, hogy mivel nem szeretek utálkozni, megnézem a koncertfilmet, hátha sikerül megkedvelnem őket. Most úgy elvagyok velük, igazából csak Niallt tudtam megkedvelni, de azért lehet, hogy belenézek majd ebbe a filmbe is. Fura, hogy ezt pont én mondom.
2014. július 22. 17:30
bellaandninafanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.20. Hozzászólás: 121 Csatolások: 0 Azonosító: 227952 offline |
én az elsőt se láttam xdd de biztos jó lehet
2014. július 22. 17:31
a This is us-t se láttam. Nem tudom, hogy így van e, de szerintem ez már csak biznisz...
2014. július 22. 17:32
Gesztenye2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.23. Hozzászólás: 424 Csatolások: 0 Azonosító: 206949 offline |
Örülök, hogy lesz ilyen meg minden, de nem ertem, hogy backstage videóért és konkrétan egy koncertért miért kell amoziba menni. Az Up All Night turnénakia volt tour filmje, amit ki is adtak dvd-n személy szerint én meg is vettem amikor az 1D worldben jártam. A This Is Us róluk szólt az tényleg moziba való filmvolt, de ez egy koncert lesz... énmeghagytam volna, hogy aki akarja vegye meg. Nem is beszélve róla, hogy ugyan az lesz mint a This is Us-nál, hogy csak a nagyobb mozikban adják majd.
Félrértést elkerülve, nagyon örülök neki azért meg minden.
Félrértést elkerülve, nagyon örülök neki azért meg minden.
2014. július 22. 17:35
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline |
Én sem láttam az előzőt sem, de meg fogom nézni, neten keresztül!
2014. július 22. 17:43
Selzleighade™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 3565 Csatolások: 68705 Azonosító: 155975 offline |
Nincs sok értelme.. Most leforgatnak egy filmet arról, hogy dalolásznak? Azt neten is meg lehet nézni! Bár gondolom ez a sok felesleges dolog mind azért kell, mert nagyon sok a bevétel, mivel tinik ezrei veszik meg és nyáladzanak a film alatt
Lili1DLoveForever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 901 Csatolások: 0 Azonosító: 192600 offline |
Wow..Ezzel feldobták a napomat
Klotild12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.20. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 224639 offline |
Szerintem ez már csak a pénzért megy. Nem értem, miért kell ennyire felkapatni őket. Már nem is a zenéjük miatt szeretik őket, hanem mert filmekben szerepelnek. Ha tényleg olyan jó énekesek lennének, ugyan annyit keresnének filmek meg parfümök nélkül, csak az énekléssel. Régen nem volt ennyi reklám. Ha jó voltál fenmaradtál a bizniszben, ha nem, akkor egy év múlva már senki nem emlékezett rád. Így kéne lennie most is. -.-
2014. július 22. 17:44
De minek is kell ezt vetíteni a moziban, ha csak koncertfilm?
Mindegy, ettől függetlenül várom. És szerintem nincs azzal semmi baj, ha megakarják örökíteni egy filmmel a turnékat. Csak ezzel úgy érzem megint túlhajszolják őket, még a turné felénél sem tartanak, aztán jönnek a kislemezek majd az album most már a film is. Tulajdonképpen jó, hogy bírják, amit a modest csinál velük.
Mindegy, ettől függetlenül várom. És szerintem nincs azzal semmi baj, ha megakarják örökíteni egy filmmel a turnékat. Csak ezzel úgy érzem megint túlhajszolják őket, még a turné felénél sem tartanak, aztán jönnek a kislemezek majd az album most már a film is. Tulajdonképpen jó, hogy bírják, amit a modest csinál velük.
2014. július 22. 17:47
DirectionerLizúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.22. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 212294 offline |
Aki még nem látta a This Is Us-t annak mindenképpen ajánlom! Nagyon szeretem ♥ és tényleg nagyon vicces és jó Majdnem minden nap megnézem ♥
Remélem a Where We Are-t fogják a hazai mozik játszani ♥
Remélem a Where We Are-t fogják a hazai mozik játszani ♥
2014. július 22. 17:51
floralwhispersúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.21. Hozzászólás: 57 Csatolások: 1 Azonosító: 229857 offline |
én tényleg imádom a srácokat, de ez már nekem is túlzás. oké, az első filmjük marha jó volt, imádtam - igaz, hogy hónapokkal azután láttam, hogy már a mozikban sem játszották, de oké - viszont nem értem, hogy miért még 1. és az is egy plusz dolog, hogy ráadásul ebben az évben még kijön egy lemezük is, szóval nem igazán tudom... szerintem eléggé bevállalják magukat ezzel a rakat lemezzel. nem bántásból mondom, és az előző filmjük is elég nagy sikereket ért el, viszont aki a Titanicnál meg ezeknél is jobbnak, könnytől csöpögősebbnek mondja, az buta. mert hiába jó, ezekkel a filmekkel nem lehet összehasonlítani. (csak azért mondtam, mert már láttam egy-két embert, aki ezt tette) de hát maradjunk csak annyiban, hogy igen is várok minden velük kapcsolatos dolgot, és hajrá srácok! <3
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.