Lana Del Rey-t ismét őszinteségi rohamában kapta el egy riporter: az énekesnő a Complex magazinnak adott interjújában elárulta, hogy sok, a zeneiparban dolgozó férfival feküdt le.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lana Del Rey: „Sok pasival lefeküdtem a zeneiparból!”
2014. július 23. 23:39
Ez Lana! Szókimondó. De ettől függetlenül imádom.
1 felhasználónak tetszik:
Cute girl 998
2014. július 23. 23:40
Darcydoo12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.19. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 217110 offline |
Ezt nem gondoltam volna róla:|
2014. július 23. 23:44
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Szerintem ő az egyetlen, aki beismeri, hogy összebújik fűvel-fával egy szerződésért vagy éppen egy filmszerepért. A zene illetve filmipar szerves része volt szerintem mindig is az, hogyha valaki feljebb akart jutni, akkor hasonló szolgáltatásokat adott és várta a hálát. Lana esetében ez sajnos nem jött össze, viszont abban igaza van, hogy a szexualitás fontos részét képzi egy párkapcsolatnak. Ha nem jó a szex vagy szinte egyáltalán nincsen, akkor nagy eséllyel előbb vagy utóbb, de szét fognak menni. Nem ítélem el Lanát emiatt, mert az összes előadó, színész és celeb ugyanezt csinálja, csak éppen nem merik felvállalni. Olyan pocsék színészek vannak fantasztikus felkérésekkel, hogy eszembe jutott - ezek tuti d*gtak valakikkel azért, hogy megkapják a szerepet. Sajnos ez egy ilyen szakma és aki nem megy bele, annak csak egy álom marad az, hogy híres és elismert legyen. Emiatt is nem lennék semmilyen értelemben sem modell, sem énekesnő és még színésznő sem.
2014. július 23. 23:53
Elég nagy ribanc lehet, hogy csak azért feküdt le azokkal az emberekkel mert lemezszerződés kellett. :/
2014. július 23. 23:54
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2940 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline |
Valószínűleg nem ő az egyetlen a zeneiparból, viszont legalább ő kimondja. Nem fogom megvetni ezért, különben is az a lényeg, hogy milyen jó előadó, és így vagy úgy, de ezt a világ tudtára tudta hozni, és ez a lényeg
2014. július 24. 00:05
martilovasúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.19. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 229727 offline |
Nem nagyon lepett meg a dolog, mert Lana Magában egy nagyon érdekes személyiség lehet, külsőről Nekem ez jön le. Nem ítélem el miatt, mondjuk Én soha nem tenném meg
2014. július 24. 00:24
DirtyDiana1990visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.27. Hozzászólás: 146 Csatolások: 0 Azonosító: 221894 offline |
Nem érdekel, akkor is tehetséges és imádom a számait, a stílusát!
2014. július 24. 00:25
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1653 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline |
Én kedvelem Lana-t, de ezen megdöbbentem. Érdemes lenne tudnia, hogy egy igaz szerelem nem csupán fizikai kapcsolatról szól, mint pl. a szeretkezés... Nagyot csalódtam...
2014. július 24. 00:31
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline |
Kedvelem Lanát ,de e miatt nem fogom elitélni többiek is ezt teszk ,de ő legalább őszinte
2014. július 24. 00:37
MrsLynchOfficialúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.22. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 229912 offline |
Büszke lehet magára.
2014. július 24. 01:22
kismutyesz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.04. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 161608 offline |
Ő tudja, hogy mit csinál, az ő élete.
2014. július 24. 01:31
Bírom a nőt meg a dalait is, oké, hogy szókimonó, de ezen megnyilvánulása alapján úgy hangzott mint egy útszéli, mármint a lemezszerződéses cucc miatt. Egyes dolgait igazán megtarthatná magának, ettől függetlenül viszont nem fogom megutálni.
2014. július 24. 02:17
SzimónaDrágavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.28. Hozzászólás: 400 Csatolások: 1 Azonosító: 204649 offline |
Biztosan vannak olyan emberek, akik annyira el akarják érni az álmaikat, hogy mindent feltesznek a cél érdekében, de ettől függetlenül ítélkezni felesleges. Mindegy, hogy mit csinál, a zenéjét szeretem.
2014. július 24. 03:04
Gabe LoganPrince of Playstation Platinum♛ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3343 Csatolások: 30 Azonosító: 210618 offline |
Hát ha azokkal összefeküdt,akkor egészségére,egy ilyen szép nőért sok mindent megtudnánk tenni,csak az a baj,hogy elmentek neki otthonról,ezt a zenei stílusáról is észre vehettük.Én eddig 3 dalát szeretem nagyon.Kár,hogy a magánéletében ennyi bolondságot csinál,mert szókimondó lehet,de hogy ilyeneket mond,hogy öngyilkos akar lenni az már beteges.
2014. július 24. 05:44
Ancsucsuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.29. Hozzászólás: 213 Csatolások: 1 Azonosító: 151918 offline |
Ugyan, legalább ő kimondja. Nem ő az első és nem is az utolsó, aki ilyet tett, sőt. A szereposztó dívány nem mese, csak persze senki nem beszél róla. Ne próbálja meg nekem senki bemesélni, hogy az össze mai 'nagy sztár/celeb' mind tisztességesen, kemény küzdéssel, minden 'piszkos meló' nélkül jutott el idáig, mert nagyon nem így van. Egy-két emberről lerí, hogy 'többet, mint kilincset', mert a 'tehetséggel' max. a tusolórózsa hallana róla.
2014. július 24. 07:28
Elég sokadik őszinte kifakadása volt (ezzel semmi gond), de nem gondoltam volna, hogy képes ilyet bevallani, azuk után, hogy megtette, bár szerintem különösebben nem szégyellte.
Ancsucsu, igazad van. Ettől függetlenül szeretem Lanát.
Ancsucsu, igazad van. Ettől függetlenül szeretem Lanát.
Kapcsolódó sztárok
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Kiderült, mi volt a szervezetében.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Kiderült, ki lehet az új választott.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!