Starity

martilovas profilja

martilovas  
  • Csatlakozott
  • 2014. július 19.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag
  • Születési idő
  • január 16.
  • Lakhely
  • Baranya megye
  • Kedvenc sztárjaim
  • Iggy Azalea Ana Brenda Contreras Nina Dobrev Paul Wesley Ian Somerhalder Phoebe Tonkin Joseph Morgan Daniel Gillies Danielle Campbell Charles Michael Davis Claire Holt Riley Voelkel Martina Stoessel Rihanna Demi Lovato Mikler Roland

everybody lies, but it doesn't matter since nobody listens

martilovas
Utoljára aktív: 2016.01.20. 12:12Státusz módosítva: 2015.08.06. 21:09

Bemutatkozás

 . WELCOME TO MY WEBSITE .

music, series, freedom, inspiration, flowers, quotes

 

Mindig annyi szeretetet kapsz, amennyire szükséged van, amennyit be tudsz fogadni, amennyire épp nyitva vagy. Szükséged lenne rá, akarnád, nem látod, közben meg ott van körülötted, ott vannak ők, csak nem hagyod, hogy szeressenek, hogy megöleljenek, helyette elüldözöl mindenkit magad körül. Észrevenni azt, hogy mennyire bezárkóztál, nem könnyű... Elfogadni, hogy másra van szükséged, mint amit megengedsz magadnak, sokkoló. Hagynod kell, hogy megkaphasd. Ugyanis minden pillanatban ott van az, amire szükséged van, egyetlen szó, a mosoly, az ölelés, bármi, a te dolgod csak annyi, hogy észrevedd, és elfogadd.

~ Oravecz Nóra ~

 

 

Gondolom most jönne a bemutatkozó rész, de nekem ilyesmik egyáltalán nem mentek magamtól, ha csak nem érdeklődött más felőlem, és úgy kellett volna meséljek - kitudja ki, mire kíváncsi egyáltalán. Más tökéletesre megtudja írni a bemutatkozását, míg én már lassan a negyedik sorig húzom, hogy mennyire nem megy. Martina  nevem, idén egy hideg januári délutánon töltöttem be a tizenhetedik életévemet, és ezen a két fontos adatomon kívül, nem hiszem, hogy mást el kellene, hogy áruljak, egy weboldalon, ahol senkit nem ismerek, ahol olvasgatok, és érdeklődök, ahol nem rólunk, ismeretlen emberekről szól az egész. De, felszínesen talán annyi, hogy álmodozó, tervezgetős típus vagyok. Álmodozó típus vagyok mert, rengeteg helyre el szeretnék jutni még életem során, álmodozom, hogy egyszer minden rendben lesz körülöttem, és álmodozom, hogy talán ez engem is megváltoztat olyan emberré, amilyen valójában lenni szeretnék. Tervezgetős típus vagyok, mert már most fiatalon nagyon sok mindent tudok, hogy mit hogy szeretnék csinálni a jövőben, mit szeretnék még csinálni, amíg itt élek ahol, és sorolhatnám, de az untatásom miatt nem teszem. Ahhoz képest elég jól összedobtam a bemutatkozás egy részét, na mindegy. Mivel ezen az oldalon leginkább a kedvenceinkről szól, így persze én sem vagyok kivétel, de fogalmam sincs melyiknél kezdjem. Kevés van, viszont róluk könyvet tudnékí írni, kit, miért szeretek, de most csak azokat írom le, akik nagy hatást gyakorolnak az életemre.

 

Iggy Azalea , a kedvenc női előadom, a Black Widow száma által ismertem meg. Egyre több száma után kezdtem keresgélni, és azt is megtudni, hogy ki ő, ki által jutott a zenei iparba, végül teljesen egyedül döntött úgy, hogy bele kezd a nagy világba, ami nekem nagyon szimpatikus megnyilvánulás volt, mivel régóta gondolkodom azon, hogy mikor lesz meg a tökéltes pillanat, hogy én is önálló legyek, és teljesen egyedül ismerjem meg a világ dolgait. Iggy számomra egy istennő, a stílusa miatt egy igazi divának tartom, és az összes száma, kivétel nélkül a kedvencem lett.
 

Nina Dobrev ,  a kedvenc  színésznőm, akit a  The Vampire Diaries  sorozat által  ismertem meg.  Elena szerepét  tökéletesen  alakította, de ami  igazán feldobta, hogy  hasonmását  Katharina Pierce-t is  egyben. Nina egy  csodálatos nő,  egyszerűen  gyönyörű, amit a legjobban szeretek benne, hogy határozott és céltudatos, avval, hogy kiszállt a 6. évad után csak megmutatta, hogy van saját akarata, és nem hagyja, hogy elsodorja a média. A sorozatban utáltam, hogy Damon-nel van együtt, mert én mindig is Stelena rajongó voltam, de a való életben nagyon drukkoltam, hogy Ian és Nina kibéküljenek. Örülök, hogy végül Nina is megtalálta a boldogságot, még ha nem is Ian mellett. Remélem, hogy a The final Girls-ben is tökéltesen fog szerepelni, mint minden olyan sorozat vagy filmben, amire felkérték.

 

A másik kedvenc színésznőm Ana Brenda Contreras, akit a Maricruz sorozat által ismertem meg. Alapjában véve nem szeretem az ilyen szerelmes, mexikói telenovellákat, de ez volt az egyetlen amit megtudtam nézni. Ana Brenda egy eszméletlenül gyönyörű nő, talán mondhatom azt, hogy kinézetre egy igazi ragyogó nő így néz ki, sötétbarna haj, barna szemek. A sorozatban való szerepe nagyon meggyőzőtt, és nagyon sok mindenre megtanított. Egy határozott, magabiztos nő, aki nem hagyta magát eltaposni, és emelett nagyon felkészült. Nagyon sokat köszönhetek neki, és már csak ezért is csodálom. A való életben pedig egy humoros, kedves, azonban ott is egy határozott nő.

 

 

 

fashion, clothing, makeup, love, wonderful life, happiness

. GOODBYE .