Tom Mison a káromkodások királya
2014. július 27. 18:39
Én nem ismerem a sorozatot se a Tomot! Úgy hogy nem mondok inkább semmit mert a végén még az én fejemet harapják le a rajongói........
2014. július 28. 00:23
|
|
JullyBelieber01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.22. Hozzászólás: 92 Csatolások: 0 Azonosító: 229950 offline
|
Személy szerint nem tudom ki ez a férfi... de nálam elásta magát.
2014. július 28. 13:34
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8902 Csatolások: 237619 Azonosító: 59785 offline
|
Idézet
A paróka és a kosztüm nélkül szinte sosem ismernek fel. Egy bárban iszogattam egyszer Észak-Karolinában, két srác mellettem ülve a Sleepy Hollow-ról beszélgetett, és fel sem tűnt nekik, hogy ott voltam, egészen addig, míg meg nem hallották a botrányos akcentusom, mikor rendeltem egy gint, és suttogva így; »ez ő? szerintem ő, igen ő...« És meghívtak egy ginre.
Ezen akkorát röhögtem.
Egyesek miért nem értik meg, hogy a hozzászólások gyűjtésére ott van a Gumiszoba?
2014. augusztus 12. 18:50
|
fairytalesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.12. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 231336 offline
|
Jason Isaacs-nak sikerült(Awake) az amerikai akcentus,neki meg minek?? a szerepéhez jó és így is imádnivaló understánd....
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.

0 felhasználónak tetszik: