Klippremier: Bogi - Feels So Right
2014. július 31. 00:33
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Tény, ami tény, mérföldekkel jobb, mint a We all. Nem tudom ki hogyan van vele, de én speciel attól a számtól ideggörcsöt kapok. Az még hagyján, hogy papagájt játszik és a dalszöveg a címből áll, de ahhoz egy olyan hang van párosítva, amit nem lehet elviselni. Nem azt mondom, hogy ez valami hú, de jó, mert sz*r ez is, de most már ugorhat a "rohadtul átlagos"-ba a "ritka sz*r" dobozkából. Szegénykém, nagyon teper azért, hogy sztárocska lehessen, pedig annyira nincsen hangja, hogy valami kegyetlen...
2014. július 31. 07:35
Szerintem ez a zene kissé béna... A We all. sokkal jobb.
2014. július 31. 10:52
Idézet (Beyla @ 2014.07.31. 00:33)
Tény, ami tény, mérföldekkel jobb, mint a We all. Nem tudom ki hogyan van vele, de én speciel attól a számtól ideggörcsöt kapok. Az még hagyján, hogy papagájt játszik és a dalszöveg a címből áll, de ahhoz egy olyan hang van párosítva, amit nem lehet elviselni. Nem azt mondom, hogy ez valami hú, de jó, mert sz*r ez is, de most már ugorhat a "rohadtul átlagos"-ba a "ritka sz*r" dobozkából. Szegénykém, nagyon teper azért, hogy sztárocska lehessen, pedig annyira nincsen hangja, hogy valami kegyetlen... 
100%-ban egyet értek veled
Idézet (mimike567 @ 2014.07.30. 21:18)
A dal ritmusa szinte ugyan az, csak a szöveg más...
Erre gondoltam én is mikor elindult a dal
2014. július 31. 11:07
mimike567: Teljesen egyetértek veled!
Amúgy nekem ez a szám sem tetszik, csakúgy, mint a We all.
Amúgy nekem ez a szám sem tetszik, csakúgy, mint a We all.
2014. július 31. 11:17
döntse már el hogy énekel vagy kántál.
nem is lenne olyan rossz, tipikus rádiók által agyonjátszott tucat
2014. július 31. 11:39
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Ennek a csajnak van egy fontos családtagja valahol, vagy mért nyomatják ennyire?
A dallam egy az egyben a We all-é, az pedig szánni való, hogy még a stúdiófelvételen is ennyire borzasztó a hangja. Attól, hogy angolul énekel (de hogy) még nem lesznek élvezetesebbek a dalai. Sőt.
A dallam egy az egyben a We all-é, az pedig szánni való, hogy még a stúdiófelvételen is ennyire borzasztó a hangja. Attól, hogy angolul énekel (de hogy) még nem lesznek élvezetesebbek a dalai. Sőt.
2014. július 31. 11:40
|
|
Krisztii10visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.24. Hozzászólás: 230 Csatolások: 8 Azonosító: 221746 offline
|
Nekem nem tetszik
2014. július 31. 11:58
Te jó ég!Belehallgattam ebbe a videóba,hát így még én is tudok énekelni.Se a We all se ez nem tetszik!
2014. július 31. 12:11
|
|
Leonettafanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.22. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 217232 offline
|
Én ismerem, és én sem szeretem. Én azt is tudom, miért lett az első száma!
2014. július 31. 13:42
|
|
cicusmicus8b!tch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 1004 Csatolások: 31 Azonosító: 184793 offline
|
nekem nem tetszik><
2014. július 31. 14:19
Irritál a hangja. Maga a dal aranyos meg cukimuki meg minden, de nekem nem tetszik. Őszintén sajnálom, de nem. Nekem ez nem jön be....
2014. július 31. 14:43
|
petra1030új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.10. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 227406 offline
|
hát ez nagyon rossz. még rosszabb, mint a we all.. pedig az se kutya. a ritmus tényleg ugyanaz, csak a szöveg más. de az is semmit mondó.. hangja tényleg nem sok van, orrhangon rinyál kicsit, aztán kész. a klip pedig nagyon nem illik a zenéhez szerintem.
Kapcsolódó sztárok
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
Nem kendőzte el a véleményét.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Hónapokkal ezelőtt megtörtént.
"Hollywood kegyetlen" - Ezt kellett feladnia Matt Damonnek a hírnévért
"Hollywood kegyetlen" - Ezt kellett feladnia Matt Damonnek a hírnévért
Elárulta, mi volt az ára a sikerének.

0 felhasználónak tetszik: