A világ első híres klotooniai űrlénye, Marvin Marvin, egy átlagos tininek kinéző idegen, akit szülei küldtek a Földre, hogy megmentsék a bolygójukat fenyegető gonosz támadóktól. Új emberi szülei, Bob és Liz felügyelete alatt Marvin megpróbálja a tipikus mai amerikai tinédzserek életét élni. Marvin emberi testvérei, Teri és Henry, valamint csintalan nagyapja, Pop-pop megpróbálnak neki segíteni eligazodni a földi élet ismeretlen szokásaiban. Vagyis nincsen több lebegés, állatokkal beszélgetés és egyéb szuper képesség...és ha Marvinnak nem lenne elég nehéz megtanulni, hogyan kell ember módjára viselkedni, a családnak még rejtegetnie is kell igazi énjét Teri kíváncsi barátnője, Briana elől is.
szereplő(k):
Lucas Cruikshank (Marvin)
Pat Finn (Dad Bob)
Victory Van Tuyl (Teri)
Mim Drew (Liz)
Jacob Bertrand (Henry)
Casey Sander (nagypapa)
Marvin Marvin (2012-)
2014. augusztus 03. 18:46
![]() |
Direction Rajongo6Őszinte Egyéniség. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.06. Hozzászólás: 2150 Csatolások: 666 Azonosító: 218747 ![]() |
2014. augusztus 03. 19:02
![]() |
Lil98ℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 16635 Csatolások: 17265 Azonosító: 168141 ![]() |
Néha szoktam látni a Nickelodeonon, olyankor megnézem. Jó volt a szereplőválogatás, Lucas-t szeretem és nagyon jó színésznek tartom. A sztori is egész jó, bár vannak benne részek, amelyek nem igazán jönnek be. Ennek ellenére jó sorozatnak tartom.

2014. augusztus 03. 19:10
![]() |
Haya8visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.16. Hozzászólás: 101 Csatolások: 1 Azonosító: 229576 ![]() |

2014. augusztus 03. 19:13
![]() |
Annii11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.26. Hozzászólás: 173 Csatolások: 0 Azonosító: 210491 ![]() |
szerintem jóóó a sorit szinte mindig nézem

2014. augusztus 03. 19:21
![]() |
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1148 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 ![]() |
Aha...
Nos, érdekes.Még életemben nem hallottam róla, de jó.
Mi mást mondjak?
Nos, érdekes.Még életemben nem hallottam róla, de jó.

Mi mást mondjak?

2014. augusztus 03. 21:16
Szoktam nézni a Nickelodeonon, nekem bejön. De néha vannak értelmetlen jelenetek. De akkor is vicces

2014. augusztus 04. 11:00
![]() |
Kittikeee2002új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.03. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 228708 ![]() |
néha látom a nickelodeon-on és szerintem tök jó sori

2014. augusztus 04. 21:53
![]() |
KlauflauCinderella♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.13. Hozzászólás: 4445 Csatolások: 248 Azonosító: 226010 ![]() |
Eddig még nem hallotam eről a filmről, de most megnéztem a javaslatokat és jónak hangzik!

2014. augusztus 05. 08:43
![]() |
Becka73Queen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.13. Hozzászólás: 2898 Csatolások: 90 Azonosító: 229376 ![]() |
Idézet (Direction Rajongo6 @ 2014.08.03. 18:46)
A világ első híres klotooniai űrlénye, Marvin Marvin, egy átlagos tininek kinéző idegen, akit szülei küldtek a Földre, hogy megmentsék a bolygójukat fenyegető gonosz támadóktól. Új emberi szülei, Bob és Liz felügyelete alatt Marvin megpróbálja a tipikus mai amerikai tinédzserek életét élni. Marvin emberi testvérei, Teri és Henry, valamint csintalan nagyapja, Pop-pop megpróbálnak neki segíteni eligazodni a földi élet ismeretlen szokásaiban. Vagyis nincsen több lebegés, állatokkal beszélgetés és egyéb szuper képesség...és ha Marvinnak nem lenne elég nehéz megtanulni, hogyan kell ember módjára viselkedni, a családnak még rejtegetnie is kell igazi énjét Teri kíváncsi barátnője, Briana elől is.
szereplő(k):
Pat Finn (Dad Bob)
Victory Van Tuyl (Teri)
Mim Drew (Liz)
Jacob Bertrand (Henry)
Casey Sander (nagypapa)
szereplő(k):
Pat Finn (Dad Bob)
Victory Van Tuyl (Teri)
Mim Drew (Liz)
Jacob Bertrand (Henry)
Casey Sander (nagypapa)
imádom mindig nézem
2014. augusztus 08. 05:52
Jaj ezen a sorozaton annyit szoktunk nevetni a tesóimmal...kész őrület..xd
2014. augusztus 12. 00:45
![]() |
KeCsKe4eVeRúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.08. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 229045 ![]() |
Szerintem jó sorozat, már amennyit láttam belőle az tetszett :33 Szét röhögtem rajta az agyamat xdd

Repül az idő: Julia Roberts ikrei már 19 évesek!
Repül az idő: Julia Roberts ikrei már 19 évesek!
Szülinapot ünnepelt a sztár.

Macaulay Culkin a Reszkessetek, betörők! című filmmel verte át a fiát
Macaulay Culkin a Reszkessetek, betörők! című filmmel verte át a fiát
Brenda Songgal két gyermekük van.

Az Alkonyat rendezője szerint Jenna Ortega és Jacob Elordi lehetne az új Bella és Edward
Az Alkonyat rendezője szerint Jenna Ortega és Jacob Elordi lehetne az új Bella és Edward
Kiderült, kit tart tökéletesnek a szerepre.

Julia Roberts Matthew Perry elvesztéséről nyilatkozott
Julia Roberts Matthew Perry elvesztéséről nyilatkozott
Megtörte a csendet a színésznő.

Férje a vörös szőnyegen csipkedte a fenekét, Margot Robbie képtelen volt abbahagyni a nevetést
Férje a vörös szőnyegen csipkedte a fenekét, Margot Robbie képtelen volt abbahagyni a nevetést
Dúl köztük a szerelem.

Timothée Chalamet kissé felháborodott, amikor Kylie Jennerről kérdezték
Timothée Chalamet kissé felháborodott, amikor Kylie Jennerről kérdezték
Szeretne magánéletet.

A katolikus papot fosztottak meg kötelességeitől Sabrina Carpenter miatt
A katolikus papot fosztottak meg kötelességeitől Sabrina Carpenter miatt
Új klipje nem tetszett az egyháznak.

Új fotók erősítik meg Dove Cameron és Damiano David kapcsolatát
Új fotók erősítik meg Dove Cameron és Damiano David kapcsolatát
X-en kezdet el terjedni néhány meghitt kép róluk.