Hosszas megbeszélések és viták után Jim Parsons, Johnny Galecki és Kaley Cuoco megkapták az általuk kívánt összeget, de a Howardot és Rajesht alakító színészek még nem egyeztek meg a Warnerrel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Egymillió dollárt kapnak az Agymenők sztárjai
2014. augusztus 04. 22:35
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36078 Csatolások: 1849807 Azonosító: 6038 offline |
Csak kisztrájkolták maguknak. Pedig már a 325 ezer dollár (~76 millió ft) is undorítóan sok pénz, főleg ha epizódonként számoljuk. Ezeknek meg kevés volt. Tudnám mi a jó büdös francra lehet elkölteni ennyi pénzt. Főleg a szőke csaj követelése előtt állok értetlenül, mert hogy Bessie-t idézzem a búrás topikból, "a csajnak annyi tehetsége van, mint egy tepsi süteménynek". Sokszor látni rajta, hogy nem csak színészkedi, hogy nem érti a poént.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. augusztus 04. 22:38
Te jó ég, 1 millió dollárt részenként? Forintban le se merem írni olyan sok. Hát jó nekik, én nagyon szeretem a sorozatot, de egy kicsit sokallom azért ezt az összeget.
2014. augusztus 04. 23:04
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12521 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (szavy @ 2014.08.04. 22:35)
Főleg a szőke csaj követelése előtt állok értetlenül, mert hogy Bessie-t idézzem a búrás topikból, "a csajnak annyi tehetsége van, mint egy tepsi süteménynek". Sokszor látni rajta, hogy nem csak színészkedi, hogy nem érti a poént.
Ezen a szinten ez már mindegy. Mindegyik szereplő tisztában van vele, hogy szükség van rájuk. Anno a jóbarátoknél is csak 4 főszereplő lett volna, Joey és Phoebe csak mellékszereplők lettek volna. Kezdetben ezért kevesebb pénzt is kaptak. Majd mikor beindult a szekér együtt voltak ehhez hasonló helyzetben és egyik sem vállalta a 4 közül a szerződést az újabb évadokra, míg a másik két szereplő is ugyanannyit nem kapott. A késöbbiekben meg már hatan tartották a markukat az emelésért.
A 24 milla az évadra nem is olyan égbekiáltóan sok, ha azt nézzük, hogy egyes mozisztárok ennél jóval többet kapnak egy mozifilmért, a részesedésekről nem is szólva. Arra viszont kiváncsi lennék, hogy 1 millából mi marad nekik tisztán? Jó ha a fele.
Amúgy én az írók pénzét emelném meg inkább.
2014. augusztus 04. 23:49
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Megnéztem a valuta árfolyamát is, hogy jelenleg mennyi az USA dollár, ám amikor elkezdtem kiszámolni, rájöttem, hogy ez hatalmas összeg. Még mindig azon a véleményen vagyok, hogy a mai sztárokat/cölöböket rendesen túlfizetik. Szeretem az Agymenőket, az egyik legkedvencebb sorozatom, de szerintem ők sem dolgoznak annyit, hogy ennyi pénzt bezsebeljenek epizódonként. Persze, még mindig nem ér fel Robert Downey Jr.-hoz, akiről kiderült, hogy csak nem több mint hetven millát keres (amerikai dollárba természetesen). Borzasztóan túl vannak értékelve és agyon van magasztalva a színészi szakma. Ez is ugyanolyan munka, mint a többi és szerintem felháborító, hogy mennyire irreális a fizetésük. Kaley (Penny-t alakító színésznő) tényleg nem egy nagy durranás. Bár kedvelem azt a karaktert, akit megformál, viszont a színésznőtől sosem dobtam egy hátast. Ironikus, hogy Kaley színészi teljesítménye ugyanazon a szinten stagnál, mint azé, akit alakít a sorozatban.
2014. augusztus 04. 23:55
Idézet (Beyla @ 2014.08.04. 23:49)
Megnéztem a valuta árfolyamát is, hogy jelenleg mennyi az USA dollár, ám amikor elkezdtem kiszámolni, rájöttem, hogy ez hatalmas összeg. Még mindig azon a véleményen vagyok, hogy a mai sztárokat/cölöböket rendesen túlfizetik. Szeretem az Agymenőket, az egyik legkedvencebb sorozatom, de szerintem ők sem dolgoznak annyit, hogy ennyi pénzt bezsebeljenek epizódonként. Persze, még mindig nem ér fel Robert Downey Jr.-hoz, akiről kiderült, hogy csak nem több mint hetven millát keres (amerikai dollárba természetesen). Borzasztóan túl vannak értékelve és agyon van magasztalva a színészi szakma. Ez is ugyanolyan munka, mint a többi és szerintem felháborító, hogy mennyire irreális a fizetésük. Kaley (Penny-t alakító színésznő) tényleg nem egy nagy durranás. Bár kedvelem azt a karaktert, akit megformál, viszont a színésznőtől sosem dobtam egy hátast. Ironikus, hogy Kaley színészi teljesítménye ugyanazon a szinten stagnál, mint azé, akit alakít a sorozatban.
A legviccesebb az, hogy semmi megterhelő nincs a szerepükben, hogy ezért túl legyenek fizetve. A legdurvább az lehet, hogy meg kell játszaniuk, hogy 4 emeletet mennek fel nap mint nap. Tényleg szeretem a sorozatot, bár szerintem mostanában kicsit unalmas, és kíváncsi leszek mit hoznak ki még 3 évadon keresztül, de ez az összeg sok, nagyon sok. A végére még emelni fogják? Vagy ha még rendelnek be pár évadot? Tényleg megéri ez a 20 perces sorozat az ennyi pénzt? Egyszerűen nem hiszem el.. Én Kaleyben csalódtam is, mert régebben azt olvastam, hogy ő nem tud megegyezni, és neki kell a több pénz.. Szerintem az eredeti összeg is borzasztó sok, ráadásul részenként kapja, szóval nem értem miért kell ennyi pénz.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. augusztus 05. 00:04
Diomendes |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.06. Hozzászólás: 538 Csatolások: 0 Azonosító: 220652 offline |
Még 325 ezer elment, de 1 millió, hát.. Nem érdemelnek ennyit. Nem mondom, hogy nem kell tehetség ahhoz, amit eljátszanak, de ennyi nem.. Az a Kaley meg nem egy nagy durranás, egy chips-es zacskóban több a színészi véna, mint benne.
2014. augusztus 05. 00:17
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
Imádom a sorozatot,de ez azèrt mègiscsak sok(k).Èrtem én,h népszerűek meg minden,de 1 millió dollár rèszenként...mégis mit csinálnak ennyivel?Persze,elköltik,de szerintem nem halnának akkor sem éhen,ha ennek az összegnek mondjuk "csak" a felét kapnàk meg,sőt...
Hacsak nem akarnak naponta elrepülni a Holdig,akkor nem tudom mihez kezdenek ennyi pénzzek.Vagy csak nekem gyèr a fantáziám.
Hacsak nem akarnak naponta elrepülni a Holdig,akkor nem tudom mihez kezdenek ennyi pénzzek.Vagy csak nekem gyèr a fantáziám.
2014. augusztus 05. 00:19
Nikky888visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.25. Hozzászólás: 159 Csatolások: 0 Azonosító: 141601 offline |
imádom az Agymenők sorozatot és a színészeket is, de szerintem ez túl nagy összeg, tény hogy kifogástalan színészek de ennyi pénzt keresni epizódonként.. bőven túlzás
2014. augusztus 05. 08:02
Dorina tigris imádóúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.03. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 230776 offline |
Aztaa...jó nekik
2014. augusztus 05. 08:07
Egy ilyen sz*r műsörért ennyit kapni?!Ez annyira abszurd!És lehangoló!
2014. augusztus 05. 08:23
OMG9ezkomoly5visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 232 Csatolások: 0 Azonosító: 192246 offline |
Ez rengeteg pénz!! Mondjuk szerintem megérdemlik szeretem ezt a sorozatot!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.