Klippremier: Ed Sheeran - Don't
2014. augusztus 06. 10:43
Szeretem az olyan klipeket, amiknek története van. Tetszik a szám, sőt az egész X album!
2014. augusztus 06. 11:25
|
nikkibella1♥"You will never lace up my Chuck Taylors" ♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 422 Azonosító: 228531 offline
|
Nem tetszik !
2014. augusztus 06. 12:04
|
|
HemmoDianxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.28. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 230385 offline
|
Fantasztikus.
2014. augusztus 06. 15:22
|
|
hidasicaszandra |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 513 Csatolások: 83 Azonosító: 208582 offline
|
Fuh öszintén megmondva borzalmas
2014. augusztus 06. 19:11
|
|
Blaxtarvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.29. Hozzászólás: 166 Csatolások: 0 Azonosító: 204766 offline
|
<3
Mikor megláttam, akkor egyáltalán nem értettem, hogy ez most hogy kapcsolódik a számhoz? Persze, azt fogtam, hogy a fiú a gettóból jött, majd egyre jobb és jobb életszínvonalra került, egész a milliomos rétegig - na de hogy ez hogyan köthető a dal mondanivalójához...? Végül lejjebb tekertem a youtube-kommenteknél, és ott írta valaki, hogy szerinte a tánc azt fejezi ki, hogy a dalban említett lány (itt fiúként ábrázolva ugyan) milyen játszi könnyedséggel libben helyről-helyre, kapcsolatból-kapcsolatba, egyre feljebb küzdve magát, akár embereken is átgázolva.
Az én véleményem szerint amúgy a végén egyedül marad, hiszen ott már nem tűnik fel mellette senki. Mellesleg a videó Ed sikerútjának allegóriájaként is értelmezhető
.
Amúgy az egyik kedvenc számom az albumról.
Off: A dal legjobb tudomásom szerint Ellie Gouldingról szól, aki Niall Horannel csalta meg Edet. 2013-ban egy díjátadón egymás kezét fogva fotózták őket.
Sokak szerint a dal "She was only looking for a lover to BURN" sora is utalás Ellie Burn-jére.
"But me and her we make money the same way"
"And I és "It's not like we were both on tour, we were staying at the same f****** hotel floor" - 2013-ban Ed és Ellié tényleg ugyanabban a hotelben szálltak meg. Sokak szerint a "But I never saw him as a threat" sor pedig Niallre utal, hiszen barátok (voltak(?))
Ed viszont nem hajlandó elárulni a hölgy kilétét
(Bocsi a "tudományos" fejtegetésért, de mivel szeretem ezt a számot, alaposan utánanéztem
)
Az én véleményem szerint amúgy a végén egyedül marad, hiszen ott már nem tűnik fel mellette senki. Mellesleg a videó Ed sikerútjának allegóriájaként is értelmezhető
Amúgy az egyik kedvenc számom az albumról.
Off: A dal legjobb tudomásom szerint Ellie Gouldingról szól, aki Niall Horannel csalta meg Edet. 2013-ban egy díjátadón egymás kezét fogva fotózták őket.
Sokak szerint a dal "She was only looking for a lover to BURN" sora is utalás Ellie Burn-jére.
"But me and her we make money the same way"
"And I és "It's not like we were both on tour, we were staying at the same f****** hotel floor" - 2013-ban Ed és Ellié tényleg ugyanabban a hotelben szálltak meg. Sokak szerint a "But I never saw him as a threat" sor pedig Niallre utal, hiszen barátok (voltak(?))
Ed viszont nem hajlandó elárulni a hölgy kilétét
(Bocsi a "tudományos" fejtegetésért, de mivel szeretem ezt a számot, alaposan utánanéztem
2014. augusztus 10. 00:18
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Van egy sejtésem,hogy ki az a hölgy,de nem szeretném leírni.
2014. augusztus 18. 18:34
|
|
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5539 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline
|
Tökéletes lett a szám, oda vagyok érte. A klip is ugyan ilyen érzéseket váltott ki belőlem, Phillip hozta a formáját, ez a srác mindig tud meglepetést okozni. Imádom!
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.

0 felhasználónak tetszik: