Ő az egyik kedvencem a Violettából. Láttam, hogy még nincs neki ilyen topic így létrehoztam egyet.
Szuper színésznő Alba.
Alba Rico
2014. augusztus 08. 17:10
|
|
Direction Rajongo6Őszinte Egyéniség. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.06. Hozzászólás: 2150 Csatolások: 666 Azonosító: 218747 offline
|
2014. augusztus 08. 18:00
Alba egy igen tehetséges csaj csak az a kár hogy nem tudni hogy van e pasija vagy nincs
2014. augusztus 08. 18:08
|
|
Clara Oswin Oswaldúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.05. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 212946 offline
|
Alba tehetséges és jól játsza Naty szerpét
1 felhasználónak tetszik:
Direction Rajongo6
2014. augusztus 08. 18:50
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
egyetértek az előttem hozzászólókkal,Alba egy fantasztikus színésznő,és tök hitelesen játtsza Naty-t
1 felhasználónak tetszik:
Direction Rajongo6
2014. augusztus 08. 19:07
Nagyon jól játsza Nati-t. Bírom a karakterét ahogy a rosszból jó lesz.
2014. október 29. 19:56
|
|
Ewanon96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.23. Hozzászólás: 233 Csatolások: 84 Azonosító: 232071 offline
|
Nekem Ruggero és Lodovica mellett ő a kedvencem sorozatból, mindig is imádtam a karakterét, az elejétől fogva. Mechi, illetve Ludmila kiszolgálójaként nem igazán kapott főszerepet szegénykém, de én nagyon örülnék neki, ha indulna sorozat az Ő főszereplésével, mert megérdemli a rivaldafényt. Egy nyílt, barátságos, kedves és aranyos lányról beszélünk, aki bármit megtenne a barátaiért, és akinél szebb, tehetségesebb és aranyosabb lányt keresve is aligha találna az ember. ♥
2015. január 03. 16:17
Idézet (Ewanon96 @ 2014.10.29. 19:56)
Nekem Ruggero és Lodovica mellett ő a kedvencem sorozatból, mindig is imádtam a karakterét, az elejétől fogva. Mechi, illetve Ludmila kiszolgálójaként nem igazán kapott főszerepet szegénykém, de én nagyon örülnék neki, ha indulna sorozat az Ő főszereplésével, mert megérdemli a rivaldafényt. Egy nyílt, barátságos, kedves és aranyos lányról beszélünk, aki bármit megtenne a barátaiért, és akinél szebb, tehetségesebb és aranyosabb lányt keresve is aligha találna az ember. ♥

en is imadom albat nagyon szep lany a csodaszephangja jobban kibontakozhatna a sorozatban
2015. szeptember 01. 14:21
Alba tehetséges,bár nem annyira szimpatizálok vele...
Kapcsolódó sztárok
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Nem igazán sikerült a szervezés.
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Tényleg ennyire összeugrottak?
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
A színésszel 2010-ben váltak el.
Új életet kezdett! - Nem gondolnád, mivel foglalkozik most a Szex és New York Smith Jerrodja
Új életet kezdett! - Nem gondolnád, mivel foglalkozik most a Szex és New York Smith Jerrodja
Teljesen új életet kezdett.
Kiderült, kik vesznek részt Taylor Swift és Travis Kelce esküvőjén
Kiderült, kik vesznek részt Taylor Swift és Travis Kelce esküvőjén
Néhány sztár megerősítette, hogy ott lesz.
Viselkedése miatt támadják Timothée Chalamet-ét
Viselkedése miatt támadják Timothée Chalamet-ét
Tina Fey védte meg a színészt.