Elhunyt Robin Williams
2014. augusztus 12. 12:44
Mixioner foreverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.07. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 231041 offline |
Nyugodjon békében!! Részvétem a barátainak és a családjának!!!
2014. augusztus 12. 12:47
Ruki chibivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.18. Hozzászólás: 369 Csatolások: 0 Azonosító: 209651 offline |
Jó színész volt. Nyugodjon békében!
2014. augusztus 12. 12:48
Először azt hittem fizikai betegségben halt meg, de mindenhol azt írják, hogy ő döntött a halála mellett, nem is tudom melyik a rosszabb, talán ha valaki maga vet véget az életének, akkor remélni lehet, hogy megtalálja azt a békét amit életében nem tudott
Tragikus
Tragikus
2014. augusztus 12. 12:53
Nem tudom elhinni hogy meghalt...
Nyugodjék békében! :'(
Nyugodjék békében! :'(
2014. augusztus 12. 12:59
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline |
Reggel amikor felébredtem, ez volt az első hír, amit megláttam. Megint egy olyan színész, aki szinte jelen volt egész fiatal koromtól az "életemben". Nagyon sajnálom, és ilyenkor arra gondolok, mennyire gyorsan száll az idő és legszívesebben megállítanám, de ugye az lehetetlen..A valamikori nagy igazi színészek mind megöregedtek és már most belefájdul a szívem ha arra gondolok, hogy ki lesz a következő... Viszont öröm az ürömben, rengeteg dolgot hagyott maga után, bármikor elővehetem a filmjeit, és újra láthatom, mert Robin Williams örök volt és az is marad.
2014. augusztus 12. 12:59
Goldenretriver.goldi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 729 Csatolások: 0 Azonosító: 158304 offline |
Nyugodj békében!!
2014. augusztus 12. 13:02
AndiSalvatorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.09. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 223976 offline |
Nem, nem, nem. Nem akarom elhinni, ez nem lehet igaz. Mikor fog észhez kapni a világ, hogy egy mentális betegségből nem lehet kigyógyulni, egy életen át küzd vele az ember, a kezelő központok nem tesznek csodát, életük végéig nap mint nap maguknak is dolgozniuk kell rajta, hogy ne történjen baj, de sajnos Robinnak nem sikerült, legyőzték a démonjai és a szívem szakad meg.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.