Klippremier: Ariana Grande ft. Zedd – Break Free
2014. augusztus 13. 13:48
|
|
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline
|
Elmegy egynek a szám.
2014. augusztus 13. 13:52
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Ez a csaj egy kész katasztrófa... A kinézete, a hangja, a stílusa, mind egy "jól" megkreált illúzió, próbálják eladni mint ártatlan, babaarcú, habos-babos ruhás angyalka, de ez a szendeszűz-imidzs nem passzol hozzá. Lehet, színészként még a Nickelodeon célközönségének el lehetett adni, de ez a szokásos tinibálvány-polihisztorkodás (éneklés, színészkedés, modellkedés) már unalmas... Mind ugyanolyan, futószalagon érkeznek ezek a mű, megmenedzselt Barbie-k, akiknek még a hajuk is kamu. Olvastam az állítólagos magyarázatot, de kissé hihetetlen, hogy egy év alatt nem nőtt és erősödött meg annyira a haja, hogy ne ezt a feltupírozott parókát kelljen hordania, hanem végre a saját loknijaival mutatkozzon.
Ha annyi pénze van, egy mesterfodrász miért nem tud valami kezdeni vele?
Ja, amúgy a klip nevetséges, a hangja tök átlagos, a külseje pedig gyomorforgatóan rózsaszínfelhős.
P.S. Nem kancsal a drága?
Ja, amúgy a klip nevetséges, a hangja tök átlagos, a külseje pedig gyomorforgatóan rózsaszínfelhős.
1 felhasználónak tetszik:
AndiSalvatore
2014. augusztus 13. 13:53
|
|
Debby brightvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.29. Hozzászólás: 230 Csatolások: 0 Azonosító: 204796 offline
|
Imádnivaló
szeretem Ariit <3
2014. augusztus 13. 13:55
|
|
arianaforevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.31. Hozzászólás: 402 Csatolások: 300 Azonosító: 230539 offline
|
imádom imádom imádom
2014. augusztus 13. 13:58
|
|
Ariana-Girlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.06. Hozzászólás: 166 Csatolások: 0 Azonosító: 199622 offline
|
tökéletes <3
2014. augusztus 13. 13:59
Imádom ezt a dalát, és Ariana gyönyörűséges a klipben, de ne már...ettől jobbat is tud Ő.
2014. augusztus 13. 14:15
Röhejes
Ariana mozgása egyszerűen borzalmas, ahogy a klip is. A dal maga nem annyira rossz, hallgatható.
2014. augusztus 13. 14:15
|
|
AndiSalvatorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.09. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 223976 offline
|
Idézet (Diala @ 2014.08.13. 13:52)
Ez a csaj egy kész katasztrófa... A kinézete, a hangja, a stílusa, mind egy "jól" megkreált illúzió, próbálják eladni mint ártatlan, babaarcú, habos-babos ruhás angyalka, de ez a szendeszűz-imidzs nem passzol hozzá. Lehet, színészként még a Nickelodeon célközönségének el lehetett adni, de ez a szokásos tinibálvány-polihisztorkodás (éneklés, színészkedés, modellkedés) már unalmas... Mind ugyanolyan, futószalagon érkeznek ezek a mű, megmenedzselt Barbie-k, akiknek még a hajuk is kamu. Olvastam az állítólagos magyarázatot, de kissé hihetetlen, hogy egy év alatt nem nőtt és erősödött meg annyira a haja, hogy ne ezt a feltupírozott parókát kelljen hordania, hanem végre a saját loknijaival mutatkozzon.
Végre nemcsak nekem tűnt fel a hajtéma (mindig ugyanúgy van neki megcsinálva, unalmas..) és ahogy leakarják nyomni a torkunkon az ártatlan, tökéletes, mézes-mázos imidzsét (1-2 v múlva meg majd jön az imidzsváltás, hogy kitörjön a kislány szerepből, már ha megéli a karrierje XDD) Semmi kiemelkedő nincs benne, tök átlagos, még esküszöm Miley hangját is szívesebben hallgatom, mint az övét.. Remélem minél előbb lecseng ez a hirtelen hatalmas Ariana mánia.. PS: a dal, a klip és a kinézete is borzalmas.
2014. augusztus 13. 14:16
|
|
stylezone99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 437 Csatolások: 68 Azonosító: 184963 offline
|
A zenét imádom, a klip elmegy.
2014. augusztus 13. 14:22
Kétségkívül rendkívüli hangja van, bár én a helyében nem erőltetném a magas hangokat. A klippen nagyon jót nevettem, de tényleg
Látszik az a stílus, amit annyira próbál magára erőltetni, de nem áll jól neki. Annyira törekszik, hogy tökéletes és kifogástalan legyen külsőleg, hogy egyszerűen semmi érzelmet nem lehet leolvasni az arcáról. A szám egyébként tetszik, ez az eddigi legjobb egyben egyedüli hallgatható dala, mivel nem csak a visítást lehet hallani.
2014. augusztus 13. 14:22
Szerintem a klipp nem rossz, de gyatrák jelmezek és a rendezése is kicsit fura. A zene nem rossz, bár a Problem nekem jobban bejön.
2014. augusztus 13. 14:27
|
|
Kinga Pőszevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.01. Hozzászólás: 131 Csatolások: 321 Azonosító: 230605 offline
|
Nagyon vagany videoklipp!
2014. augusztus 13. 14:34
|
|
Viktória2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.19. Hozzászólás: 79 Csatolások: 4 Azonosító: 206600 offline
|
Gyorsan megnezem:$
2014. augusztus 13. 14:36
|
|
Annie94új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 218962 offline
|
A szám nem rossz, a hangja nagyon tetszik, de maga Ariana... szimplán idegesít az, hogy állandóan hülye pofákat vág, meg, hogy azt az "ártatlan" fapofát erőlteti magára.
2014. augusztus 13. 14:39
Nagyon vagány videó klip!..♥ Imádlak Ariana!!..
! Gyönyörű Ariana hangja! Nagyon jó a dalszöveg mint mindig..
Példakép öröké!!..
♥
2014. augusztus 13. 14:40
hát én nem ezt vártam Arianától nekem nem tetszik :/ már kicsit az is unalmas hogy állandóan ugyan az a haj és a smink és az ahogy a két kezével végigsimítja az arcát az is ugyan az mint a Problem-ben
Cara Delevingne történelmet írt a Playboy nyomtatott címlapján
Cara Delevingne történelmet írt a Playboy nyomtatott címlapján
Cara Delevingne az első nyíltan leszbikus nő a Playboy nyomtatott címlapján.
Anne Hathaway-t sokkolta a harmadik terhessége
Anne Hathaway-t sokkolta a harmadik terhessége
Harmadik gyermekét várja.
A Netflix miatt hagyott fel a színészettel Ian Somerhalder
A Netflix miatt hagyott fel a színészettel Ian Somerhalder
Évek óta nem vállalt színészi munkát.
Kiderült, mi okozta Sam Neill halálát
Kiderült, mi okozta Sam Neill halálát
Kiderült, hogy mi okozta a halálát.
Palvin Barbara nehezen viselte a terhesség okozta súlygyarapodást
Palvin Barbara nehezen viselte a terhesség okozta súlygyarapodást
Szorongást okozott nála a teste változása.
Ryan Reynolds tartotta a lelket Blake Livelyban Taylor Swift esküvője miatt
Ryan Reynolds tartotta a lelket Blake Livelyban Taylor Swift esküvője miatt
Már nem kell a régi barátainak.
Kiderült Dylan Sprouse és Palvin Barbara gyermekének neme
Kiderült Dylan Sprouse és Palvin Barbara gyermekének neme
A sztárpár elárulta, hogy kislány vagy kisfiú lesz-e.