Hét sztori, amiről lemaradhattál
2014. augusztus 15. 20:09
PunkBarbievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 145 Csatolások: 4 Azonosító: 228486 offline |
Lucy meg kell vennem a kollekcióját
2014. augusztus 15. 20:13
en elfiogadnak egy luszit Ian-zol. Rihannanak pedig hajraaa.D
2014. augusztus 15. 20:49
Az ArianaXIan pusziba szerintem megint feleslegesen képzelnek bele dolgokat. Szerintem rengetek embernek volt már olyan tapasztalata, hogy egy személyt nem tudott hova tenni, összezavarodott a hirtelen közvetlenségtől. Szerintem nem arról van szó, hogy nem akarta azt a puszit, csupán meglepődött szegény lány és hirtelen nem tudta mi történik, hogy reagáljon. Nem hiszem, hogy számított volna rá. Lehet, hogy ti a nyakába vetnétek magatokat, amint meglátjátok, de képzeljétek magatokat a helyébe, mikor egy jóképű férfi -akivel nem igazán dolgozott még együtt - elkezd közelíteni hozzá, hogy megpuszilja.
2014. augusztus 15. 21:09
stylezone99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 437 Csatolások: 68 Azonosító: 184963 offline |
Annyira nem is észrevehető a "kínos" puszi.
Juuuj Lucy kollekciója
Juuuj Lucy kollekciója
2014. augusztus 15. 21:37
sztárszandra |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.20. Hozzászólás: 594 Csatolások: 1 Azonosító: 194369 offline |
Ian, Ariana: Én nem nevezném 'kínosnak'.
Lucy IMÁDLAK
Lucy IMÁDLAK
2014. augusztus 15. 21:41
TianaBlack |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.28. Hozzászólás: 672 Csatolások: 36 Azonosító: 212599 offline |
Az a durva, hogy Taylor és Karlie nagyon hasonlítanak egymáshoz. Szinte ugyan az az arcfelépítésük
2014. augusztus 15. 21:44
Maise93 Teljesen igazad van! Szerintem bárkivel előfordul ilyen.
2014. augusztus 15. 21:48
Az Ian és Ariana puszi, nem volt vészes egyeltalán szerintem,....de amúgy nem is az ajkaira adta a puszit, ez jól kivehető a gifből.
Christina kisgyerekének érkezését már várom
Lucy kollekciój megfogott. Leginkább a színek miatt, amiket felhasznált. Nagyon tetszik a szabásuk is valamint hogy nem hanyagolta el a virágmintát sem *-*
Jamesnek nem áll jól a szőke annyira ><"
Rihannát nem értem..:/
Taylor, nincs is jobb mint egy nagyon jó barátnődet lakótársadul tudni <3
Christina kisgyerekének érkezését már várom
Lucy kollekciój megfogott. Leginkább a színek miatt, amiket felhasznált. Nagyon tetszik a szabásuk is valamint hogy nem hanyagolta el a virágmintát sem *-*
Jamesnek nem áll jól a szőke annyira ><"
Rihannát nem értem..:/
Taylor, nincs is jobb mint egy nagyon jó barátnődet lakótársadul tudni <3
2014. augusztus 15. 22:00
Arianáék puszija kicsit tényleg kínosra sikeredett, de én a helyében egy ilyen lehetőség elöl biztos nem akartam volna kitérni.
2014. augusztus 15. 23:50
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline |
Amikor neztem a TCA-t, szamomra ez volt a legkellemetlenebb pillanat...nem azert, de Ariana nagyon gazul csinalta..kb megalazta picit Iant. Az sehol se ment volna szajra, de mind1...
Batyam Aaron kisebb rajongoja lett Need For Speed es a sorozata miatt
Lucy tuti boldog
James... xd
Rihi olyan szerencses En is szivesen buliztam volna egyutt a nyertesekkel, sot masokkal is..
De am Liverpool is angol csapat, szoval nem ertem, hogy miert van ott, hogy nem angol csapatot fog megvenni.
Batyam Aaron kisebb rajongoja lett Need For Speed es a sorozata miatt
Lucy tuti boldog
James... xd
Rihi olyan szerencses En is szivesen buliztam volna egyutt a nyertesekkel, sot masokkal is..
De am Liverpool is angol csapat, szoval nem ertem, hogy miert van ott, hogy nem angol csapatot fog megvenni.
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni