Ariana Grande biztos benne, hogy megcsalták
2014. augusztus 19. 12:16
Annyira nem értem az embereket miért szekáljátok ha nem is ismeritek?? Miért lenne tíz éves szinten ? o.O Csak elmondta,hogy nem esne neki annyira rosszul,ha a barátja fiúval csalná meg mint egy másik lánnyal,és erre azt mondjátok,hogy szerinte vicces.. igen azért mert lehet,hogy megtörtént vele! Mi az,hogy egyik szavával üti a másikat?? Akkor nem tudtad értelmezni a szöveget..és annyira bírom,hogy pont azok pofáznak akik kedvencei Ari közelében sincsenek..
2014. augusztus 19. 12:41
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline |
En is mindig igy gondoltam, hogy jobb ha egy fiuval csalnak meg mint lannyal. De van aki ezt erzi meg megalazobbnak.
Am tuti sokan szegeny Nathanra gondoltak..de annak ertelme nem lett volna, mert ezert visszamenni jaihez fura ok
Am tuti sokan szegeny Nathanra gondoltak..de annak ertelme nem lett volna, mert ezert visszamenni jaihez fura ok
2014. augusztus 19. 15:42
úgy szeretem h arianáról mindennap friss hírek jönnek...
2014. augusztus 19. 17:57
Gaálbogivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.17. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 209583 offline |
És amikor ő csalta meg a The wantedes hapsit az mi volt basszus?! Ne ö ossza az észt hiszen olyan hüllye mint a segg ááá állandóan ö lessz most a hírekben?Ö lesz az ujj r.banc mint Selena....?
2014. augusztus 19. 17:57
punigundel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 807 Csatolások: 31 Azonosító: 213404 offline |
Nem mondom, hogy nem szeretem a számait, de annyira fájdalmas volt elolvasni ezt a cikket, hogy azt el nem tudom mondani. Miéééééééért kell ilyen idiótán írni?
2014. augusztus 19. 19:14
Diaryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.16. Hozzászólás: 277 Csatolások: 0 Azonosító: 222791 offline |
Sz*r ügy. Egyébként én ezt az egész históriát, úgy, ahogy van, nem értem, eskü. Komolyan, mióta regisztráltam ide, már megkérdőjeleztem az IQ-m, annyi minden nem tiszta.
2014. augusztus 19. 19:16
Idézet (hencikeeh000 @ 2014.08.18. 19:46)
Most mit kell szentnek kikiáltani azt, akit a kolléganője, Victoria Justice is hazug szélhámosnak nevezett? Jenette McCurdy pedig önzőnek. Ennyit a "jókislányról".
Pont Victoriára meg a drágalátos Jennette-re hivatkozni az ő esetében? Arra a Victoriára, aki miután megkapta a saját sorozatát, teljesen elszállt magától, és már akkor bántotta és megalázta Arit, amikor még alig ismerte valaki? Azóta már rájött, hol a helye, miután a középszerű dalocskájára a kutya se volt kíváncsi, Ari pedig azóta is szárnyal. Jennette pedig most mutatta meg igazi arcát: egy óvodás szintjén áll. Nem bír túllépni azon, hogy Ari hülyeséget csinált vele szemben, folyamatosan próbál bosszút állni rajta. Új webshowjának egy teljes részét arra használta fel, hogy megalázza Arit, ráadásul most Ari családját is meg akarja alázni az elkövetkezendő részekben, mégpedig olyan módon, hogy nem csak mi, Arianatorok és Ari családja fognak rá nagyon haragudni...
2014. augusztus 19. 19:24
El kell ismernem, van még mit tanulnod a nyilatkozatokról, túl sokszor szólod el magad drága, olyan dolgokról, amiről nem feltétlenül vagy nem ilyen formában kéne. Persze hogy kiforgatják a szavaid
2014. augusztus 19. 19:25
LoveNóriLoveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.12. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 209041 offline |
milyen gyerekes máááááár....látszik nem sok ész szorult abba a fejecskéjébe :"D és látszik, hány évesek kommentelnek.
amúgy meg, sosem szerettem ezt a csajt, de ez, és az, hogy 'olyan akar lenni, mint Miley'...hát, kurvuljon csak el, engem biztos nem fog érdekelni, és az sem, hogy ki csalta meg, meg ilyenek...
amúgy meg, sosem szerettem ezt a csajt, de ez, és az, hogy 'olyan akar lenni, mint Miley'...hát, kurvuljon csak el, engem biztos nem fog érdekelni, és az sem, hogy ki csalta meg, meg ilyenek...
2014. augusztus 19. 22:24
Minden héten olvasom a nevét valamely cikkel kapcsolatban, de isten bizony fogalmam sincs, hogy ki ez a kisscsaj. (Elolvastam a lapját, de még életemben nem láttam, még a Nickelodeonon sem, pedig néha oda tévedek.)
2014. augusztus 20. 07:12
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline |
Azt se tudtam, hogy volt valakije.
2014. augusztus 20. 09:25
KatelynTarverlovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.18. Hozzászólás: 114 Csatolások: 0 Azonosító: 231765 offline |
Volt pasija?
2014. augusztus 20. 09:25
KatelynTarverlovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.18. Hozzászólás: 114 Csatolások: 0 Azonosító: 231765 offline |
igaza van ebben ariananak
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.