Nicki Minajból is mém lett
2014. augusztus 25. 14:42
Úristeneem. Bár a borító az szerintem baromi undorító, jót röhögtem..
2014. augusztus 25. 14:44
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Diala @ 2014.08.25. 12:35)
Na, jó, ez gusztustalan... Még azt se lehet mondani, hogy viccesek a képek, mert Nicki óriási s*ggének látványa még a humortól is mentes. Inkább szánnivaló, hogy olyan szintű a testképzavara, hogy azt hiszi, egy ekkora valag szép és szexi.
Valami okból kifolyólag - én sem tudom, hogy miért, de - nyugaton egyre elterjedtebbé vált azaz alak, amelyet Minaj képvisel - hatalmas, domború fenék teljesen vékony testalkattal. És ez már nem csak az afroamerikai nőknél/lányoknál, hanem fehér, europid embereknél is előfordul. Tudjátok hányan döntenek a fenékbe beültetett implantátumok mellett, hogy hasonló hátsófertályat tudhassanak magukénak?
2014. augusztus 25. 14:46
Idézet (Diala @ 2014.08.25. 12:35)
Na, jó, ez gusztustalan... Még azt se lehet mondani, hogy viccesek a képek, mert Nicki óriási s*ggének látványa még a humortól is mentes. Inkább szánnivaló, hogy olyan szintű a testképzavara, hogy azt hiszi, egy ekkora valag szép és szexi.
Haha Igazad van.De valaki szerint ez vicces...annak elég érdekes a tűrésvonala
2014. augusztus 25. 14:47
Idézet (Beyla @ 2014.08.25. 14:44)
Valami okból kifolyólag - én sem tudom, hogy miért, de - nyugaton egyre elterjedtebbé vált azaz alak, amelyet Minaj képvisel - hatalmas, domború fenék teljesen vékony testalkattal. És ez már nem csak az afroamerikai nőknél/lányoknál, hanem fehér, europid embereknél is előfordul. Tudjátok hányan döntenek a fenékbe beültetett implantátumok mellett, hogy hasonló hátsófertályat tudhassanak magukénak?
Sajnos én tudom...de akkor sem néz ki jól.
2014. augusztus 25. 14:48
|
|
Earth Song |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 867 Csatolások: 0 Azonosító: 214568 offline
|
Lanaconda xd Szegény Lana.
2014. augusztus 25. 14:51
|
|
AngelGirl00 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 14.06.14. Hozzászólás: 562 Csatolások: 185 Azonosító: 227598 offline
|
Ne már :'( Már Nicki is??? Most sírok
2014. augusztus 25. 14:56
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Aki ilyesmin tud nevetni, az nézegesse kedvére.. szerintem egyáltalán nem jó pofa.
1 felhasználónak tetszik:
Nina 10
2014. augusztus 25. 15:08
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Valakinek vicces, valakinek nem. Én mindenesetre jót röhögtem.
2014. augusztus 25. 15:10
szval a fotosop kezdőszintű használata már netművészet (y) a képek láttán azért azt hiszem, hogy folytatni tudom az életem
2014. augusztus 25. 15:16
|
|
Rocket |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.07. Hozzászólás: 644 Csatolások: 0 Azonosító: 223869 offline
|
Fúj. Ez a nagy s*gg egyáltalán nem szexi, persze ez az én véleményem, és nem vagyok pasiból.
Maga a mém ötlete pedig annyira nem meglepő, ha ilyen képet tesz közzé, számítson rá.
Azt viszont sajnálom, hogy manapság a siker kulcsa már inkább a magamutogatás, nem a tehetség.
Maga a mém ötlete pedig annyira nem meglepő, ha ilyen képet tesz közzé, számítson rá.
Azt viszont sajnálom, hogy manapság a siker kulcsa már inkább a magamutogatás, nem a tehetség.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.