Demi Lovato beismerő vallomást tett
2014. augusztus 27. 20:30
iluvdemilovato1121visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.03. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 222146 offline |
Mindenhogy gyönyorű, kimondhatatlanul imádom!!! :-) <3
1 felhasználónak tetszik:
Pata Noémi
2014. augusztus 27. 20:40
Diaryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.16. Hozzászólás: 277 Csatolások: 0 Azonosító: 222791 offline |
Szerintem pedig határozottan jó ötlet ilyen cikkeket írni, függetlenül attól, hogy kiről szól. A mai tinik - lefogadom, a Starity olvasóinak egy része is - nem tudja elfogadni az alakját. Egy ilyen talán inspirálóan hat rájuk.
2 felhasználónak tetszik:
Szandi0820,
Midnight Memories
2014. augusztus 27. 20:50
ZsocchanD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.22. Hozzászólás: 745 Csatolások: 0 Azonosító: 184302 offline |
Jó ilyet hallani egy ember szájából
Pata Noémi
2014. augusztus 27. 21:11
Alavelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.25. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 232221 offline |
Szép, hogy így el tudta magát fogadni. Szerintem nincs semmi baj az alakjával, ráadásul az arca is gyönyörű. Bár azzal a piros ruhával talán egy kissé melléfogott
Pata Noémi
2014. augusztus 28. 01:45
Szerintem kifejezetten szép, és csinos. Semmi gond nincs azzal, hogy tisztában van magával, és megjött az önbizalma, jól érzi magát a bőrében, sőt! Bár, én nem követem őt, nagyjából semmilyen téren, de hallottam a régebbi zavaros múltjáról, ami után megérdemli ezt az érzést. Véleményem szerint, mind a négy képen ízlésesen van felöltözve, az (Kifogástalan) alakjához illően. Örülök, hogy volt annyira erős, és nem kallódott el / fordult ki önmagából. Szép hangja van, és, ha így folytatja, még nagyobb elismertségre, sikerre, és hírnévre tehet szert. Bátran elmondhatom, hogy tisztelem!
Midnight Memories
2014. augusztus 28. 07:17
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline |
Annyira imádom, olyan fantasztikus ez a lány.
Aki azt mondja hogy nem szép az vak. Szerintem nagyon nagyon szép és ugyan kit érdekel hogy nem 30 kilós zörgőcsontú modell?? Ő pont így szép és annyira sajnálom hogy régebben nem bírta elfogadni magát, tudom hogy az ember saját magával szemben a legnagyobb kritikus de nagyon örülök hogy végre látja mennyire gyönyörű.
Respect, forever idol
Aki azt mondja hogy nem szép az vak. Szerintem nagyon nagyon szép és ugyan kit érdekel hogy nem 30 kilós zörgőcsontú modell?? Ő pont így szép és annyira sajnálom hogy régebben nem bírta elfogadni magát, tudom hogy az ember saját magával szemben a legnagyobb kritikus de nagyon örülök hogy végre látja mennyire gyönyörű.
Respect, forever idol
Midnight Memories,
Pata Noémi
2014. augusztus 28. 10:05
saciésennyiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.03. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 208144 offline |
Imádom!! szerintem ő mindig is tökéletes volt
2014. augusztus 28. 11:25
Pata Noémiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.27. Hozzászólás: 99 Csatolások: 0 Azonosító: 230273 offline |
én is így vagyok!! nálunk, az osztályban szinte minden lány kövérnek tartja magát amikor nem is!! szerintem a legjobb fogyózás, ha minden nap 26 km-t biciklizel! és én ezt meg is tettem!
2014. augusztus 28. 16:44
Hát én már kezdem megutálni ezt a Demi-t!!!!Az instagramon meg a fészbukon csupa jó dolgot ir magáról,hogy ő mennyire rendes,mennyire jó mondásai vannak.Közben meg a középső ujját mutogassa...NO COMMENT
2014. augusztus 28. 18:16
Idézet (Viki vagyok @ 2014.08.28. 16:44)
Hát én már kezdem megutálni ezt a Demi-t!!Az instagramon meg a fészbukon csupa jó dolgot ir magáról,hogy ő mennyire rendes,mennyire jó mondásai vannak.Közben meg a középső ujját mutogassa...NO COMMENT
Én is megutáltam, szörnyű példakép. Kép, Kép, Kép, Gif, Kép, Kép
Midnight Memories,
Szandi0820
2014. augusztus 28. 18:44
sztárszandra |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.20. Hozzászólás: 594 Csatolások: 1 Azonosító: 194369 offline |
Nos.... szerintem soha az életben nem volt baj az alakjával, mindig csodálatos volt!
Viszont, annak hihetetlenül örülök (és nagyra is becsülöm érte), hogy kilábalt a nehéz korszakaiból, ugyanis mostanra teljesen kivirult, tényleg bombaformában van, ráadásul ő maga is ténylegesen meg van elégedve magával, ami nagyon fontos!
Viszont, annak hihetetlenül örülök (és nagyra is becsülöm érte), hogy kilábalt a nehéz korszakaiból, ugyanis mostanra teljesen kivirult, tényleg bombaformában van, ráadásul ő maga is ténylegesen meg van elégedve magával, ami nagyon fontos!
2014. augusztus 28. 19:02
P.G.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.10. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 227352 offline |
nos tudom ,hogy sokan szeretik Demit és ezt tiszteletben tartom.De egy valamit ki emelek.Azt a forót ami a roha*t monitoron van! Az a ruha egyszerűen... Demi ezzel saját magát szégyeníti meg.Mint gy k. és tudom ,hogy ez sokaknak nem tetszik de az igazság fáj.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.