Kedvenc szuperhőseink a bántalmazottak segítségére sietnek idén októberben!
A teljes cikkhez kattints ide!
A Marvel az iskolai bántalmazások ellen küzd
2014. szeptember 05. 11:09
2014. szeptember 05. 11:11
A gamorás borító valami eszméletlen. A hulkon kívül mindet olvasom, szerintem megveszem a speckiadványt, hogy kinyomtassam óriás méretben a gamorásat. mindegyik szívhez szóló.
2014. szeptember 05. 11:21
Nagyon jók lettek ezek a borítók. Nekem a második tetszik a legjobban, nagyon jól néz ki. Szép, hogy így kampányolnak az iskolai bántalmazások ellen, jó ötlet volt.
2014. szeptember 05. 12:58
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline |
Ez egy nagyon jó gondolat és a borítok is nagyon szépek lettek!
2014. szeptember 05. 14:01
Ezek tök jók lettek!Nekem a második azaz a gamorás borító a kedvencem!
2014. szeptember 05. 14:47
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline |
Nagyon jók a borítók.
2014. szeptember 05. 15:33
Vikikee4♡Angel-chan♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 1203 Csatolások: 0 Azonosító: 200960 offline |
Nagyon jó borítók és én örülök, hogy így kampányolnak az iskolai bántalmazások ellen Lehet, nem lesz nagy hatása, csak mondjuk 10%-ban, de az is valami lesz. Az Amerika Kapitányt olvasom csak, szerintem azt megveszem majd, mert ezt megéri
2014. szeptember 05. 15:56
ParaGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.12. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 201871 offline |
Örülök neki Nagyon jó borítok lettek, a Hulkos tetszik a legjobban. Szerintem fontos, hogy az ember a rák mellett ez ellen is küzdjön, persze a legtöbben nem halnak bele a... a bulling-ba (mondjatok nekem erre egy jó magyar szót, mert a piszkálásnál több a bántalmazásnál kevesebb), mondjuk hallottunk már (sajnos) olyanról, hogy valaki öngyilkos lett emiatt. Mondjuk nem tudom, hogy az ilyen ellen ez mennyit segít, önmagát az ember alapvetően nem látja rossznak, innentől kezdve nem ismeri fel magát elsőre, hacsak nem gondolkodik el komolyan, az pedig ritka. Mindenesetre, örülök, hogy a Marvel is csatlakozott, én mindig úgy gondoltam, hogy ők már alapból ez ellen küzdenek, hiszen Amerika kapitány is egy olyan volt a kezdetekben, akit gyenge volt és "bántalmazott". Meg az X-men mutánsai is ezeket a diákokat szimbolizálják, akik ki vannak taszítva (vagy a melegeket, attól függ honnan nézzük, a lényeg ugyanaz marad).
2014. szeptember 05. 16:29
fanni_fodorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 231 Csatolások: 1 Azonosító: 219905 offline |
Örülök, hogy erre a témára is próbálják felhívni a figyelmet. A fennt említett sorozatokból mindet olvasom, és nagyon tetszenek ezek a borítók )
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.