Ian megvédte Nikki Reedet
2014. szeptember 13. 17:30
hát én nem értem az embereket.. azért mert valakiknek a kapcsolatunk nem működött, vagy nem úgy ment ahogy akarták, és Ian továbblépett és mással van.. akkor ... miért kell belepofázni?! mi köze van hozzá? ja hogy nem tetszik neki h az egyik kedvence mással van? hm... érdekes.. de szerintem te sem örülnél ha abba szólnának bele h kivel vagy, és ezért utálnának meg.. gondolkodjanak már az emberek istenem.....
Ian nagyon jól tette h megvédte, de szégyen h ezért utálják az emberek Nikkit.... szánalmas
Ian nagyon jól tette h megvédte, de szégyen h ezért utálják az emberek Nikkit.... szánalmas
2014. szeptember 13. 18:51
|
|
evcsii0visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.08. Hozzászólás: 188 Csatolások: 1 Azonosító: 227280 offline
|
Szerintem szépek együtt! És Igaza van Iannek! Ha nem ismerünk valakit nem kell mindjárt megtámadni! És ha ők boldogok akkor nekünk nincs beleszólásunk!
2014. szeptember 14. 00:12
|
|
alexa erosvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.16. Hozzászólás: 121 Csatolások: 0 Azonosító: 213531 offline
|
Ez édes Lantól!
2014. szeptember 28. 11:26
Nagyon ari Iantől hogy megvédte Nikkit.!!! ♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡
2014. szeptember 28. 14:58
|
|
ILoveRobstenúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.19. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 233561 offline
|
juj de cukiiiii
2015. január 01. 12:13
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2247 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Nikkit megvédte de amikor szakítottak Ninával nagy ívben tett rá miket mondanak az exére a rajongói. Soha nem voltam egy nagy Nian rajongó de amit Ian imádói műveltek Ninával a szakításuk után az undorító, az persze oké ha összejön az exe egyik barátnőjével aki házas volt mikor randizni kezdtek
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.

0 felhasználónak tetszik: