Összebútorozott párjával Lea Michele
2014. szeptember 10. 17:09
örülök neki,hogy nincs egyedül,és nem szomorú!!És hogy tovább tudott lépni!!
2014. szeptember 10. 17:46
Jó, hogy nincs egyedül.
Amúgy nekem nem igazán tetszik a ház. Főleg, hogy minden fal fehér.
Amúgy nekem nem igazán tetszik a ház. Főleg, hogy minden fal fehér.
2014. szeptember 10. 18:45
Idézet (Levin @ 2014.09.10. 16:46)
Mióta meghalt a barátja azóta nagyon futtatják ezt a nőszemélyt.. (de mire fel?) Valamitől fogva rosszul vagyok ha egy képet is meglátok róla, vagy ha egy hírt dob ki a starity róla.. Elég unszimpi, és ez még fokozza azt, hogy nagyobb hírnévre tett szert a barátja halála miatt..
Ez a bebútorozott lakás pedig elég zsúfolt és "élettelen".
Ez a bebútorozott lakás pedig elég zsúfolt és "élettelen".
Ugyanúgy "futatták" régen is, csak egyeseknek nem tűnt fel, hogy létezik. Előtte is cikkeztek róla és már akkor is Glee-ben játszott egy ideje, a különbség annyi, hogy egy halálesetre mindenki felkapja a fejét és rögtön megjegyzi, hogy kinek a kije volt. Nézd meg csak ezen az oldalon a róla szóló cikkeket, Cory halála előtt is volt bőven. Plusz egyébként sem tehet arról, hogy cikkeznek róla, nem ő írja a cikkeket. Összeköltözött a barátjával és hopp... valaki megírta.
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2014. szeptember 10. 19:08
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Örülök, hogy Lea tovább tudott lépni..
A ház gyönyörű!! *o*
2014. szeptember 10. 19:30
Én mindig is azt akartam, hogy Lea tovább lépjen, boldog legyen...de nekem ez a Matt gyerek böki a csőröm
De ha Lea boldog, én is az vagyok
De ha Lea boldog, én is az vagyok
2014. szeptember 10. 22:13
|
nikkibella1♥"You will never lace up my Chuck Taylors" ♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 422 Azonosító: 228531 offline
|
Woooww *o* Az a ház csodálatos
2014. szeptember 11. 10:52
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Nem várhatja el senki Tőle hogy haláláig egyedül legyen, vagy esetleg ne lépjen házasságra egy másik személlyel. Nagyon fiatal még ehhez. Nyilván sosem fogja elfelejteni Cory-t, de ha Lea élete végéig gyászolja attól senkinek nem lesz jobb. Nem lehetett Neki könnyű így sem összeszedni magát a trauma után.
Kívülről gyönyörű ház, de ami a belső tereket illeti... Belsőépítészért kiált!
Kívülről gyönyörű ház, de ami a belső tereket illeti... Belsőépítészért kiált!
2014. szeptember 11. 20:04
|
|
DulceRBDfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.27. Hozzászólás: 945 Csatolások: 0 Azonosító: 207395 offline
|
Nagyon szép a ház és annyira örülök neki, hogy továbbtudott lépni.
Igaz nekem ez a srác annyira nem jön be (már csak a múltjából kiindulva)+ nem egy Cory, de az a lényeg, hogy Lea végre boldog legyen! és most úgy néz ki, hogy az!
2014. szeptember 13. 19:51
Nahát!A ház amilyen csúnyácska kívülről,olyan gyönyörű belülről!Lea és Matt annyira aranyosak együtt!♥
Kapcsolódó sztárok
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Felpörgött a rajongótábor egy podcast részlet miatt.
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
Nem kendőzte el a véleményét.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
Kéz a kézben videózták le Jacob Elordit és Kendall Jennert
Kéz a kézben videózták le Jacob Elordit és Kendall Jennert
Tokióban jártak együtt.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.