Kassza mögé áll Lakatos Márk
2014. szeptember 13. 10:57
|
|
Sztárvadászvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 187 Csatolások: 0 Azonosító: 229428 offline
|
Ha az a bolt tényleg megnyílik, az lesz a törzshelyem!
2014. szeptember 13. 11:13
Hűha én nagyon kíváncsi lettem ! :9 nagyon szeretem a pasit, és azt amit csinál <3
2014. szeptember 13. 11:24
|
|
My cute worldúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.06. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 232813 offline
|
De jó cikk....
2014. szeptember 13. 12:49
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Hmmm... korrektül hangzik ez az egész így elolvasva, mit ne mondjak, viszont eléggé olyan hatása van, mintha elhúznák az ember előtt a mézes madzagot, ezzel hatalmas reklámot adva annak a bizonyos üzletnek. Félre értés ne essék, de tapasztalataim szerint a plázákban egyáltalán nem az olyan árkategóriájú üzletek szoktak lenni, mint amit a cikkben szereplő úr hirdet. Persze, nagyon örülnék annak, ha ilyen olcsón hozzájutnék elit és divatos ruhákhoz, hiszen így nem kell több tíz ezret kidobnom az ablakomon a ruhatáram felújítása végett. Mondjuk abban nem hiszek, hogy csak a testalkat alapján meg lehet mondani, hogy az embernek mi áll jól. Szerintem azért mérvadó az arcszerkezet, a haj- és szemszín és nagy eséllyel a magasság is. Felkeltette az érdeklődésemet mindenképpen, szóval, ha munka után lesz egy kis szabadidőm, vagy ne adj Isten hétvégén bent járok a fővárosban, elképzelhető, hogy benézek az Aréna plázába. Ha pedig ténylegesen minden egyes szó igaz, akkor nagy eséllyel nála fogok minden évben bevásárolni a textíliákat illetően, ám mint ahogyan mondtam kissé kamu szaga van.
2014. szeptember 13. 20:34
|
nikkibella1♥"You will never lace up my Chuck Taylors" ♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 422 Azonosító: 228531 offline
|
Remek cikk lett!
Köszii <33
2014. szeptember 14. 19:03
|
|
Nicki Grandeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.06. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 232783 offline
|
Ez de jó!! Ha nem sokba fognak kerülni a minőségi cuccok ahogyan azt Márk is állította akkor biztosan jól fog menni az üzlet!
2014. szeptember 15. 22:43
|
Starlover5000visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.06.02. Hozzászólás: 448 Csatolások: 2 Azonosító: 227002 offline
|
Jó cikk lett
2014. szeptember 29. 21:45
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
annyira bírom őt,kíváncsi vagyok az üzletére
Kapcsolódó sztárok
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.
Taylor Swift már tavaly elmagyarázta, miért fog ekkora esküvőt tartani
Taylor Swift már tavaly elmagyarázta, miért fog ekkora esküvőt tartani
Van egy egyszerű magyarázata.
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.

0 felhasználónak tetszik: