A The Vampire Diaries új, hatodik évada októberben startol, de az első poszter már megérkezett, és sok kérdést vet fel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Vámpírnaplók: itt az első poszter a hatodik évadhoz
2014. szeptember 18. 15:37
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
Jó a kép.
2014. szeptember 18. 15:44
Szerintem a plakát túlságosan is olyat ábrázol ami nem hiszem,hogy benne lesz a sorozatban...de persze lehet,hogy tévedek!
2014. szeptember 18. 15:57
Én nagyon-nagyon szeretem a Vámpírnaplókat, ez a poszter meg eszméletlenül jó lett!
Nagyon várom már a hatodik évadot!
2014. szeptember 18. 16:18
A poszter nem nyerte el a tetszésem,de és nem is várom az évadot...szerintem befejezhették volna
Bár lehet, ki tudja talán meglepetést okoz a folytatás, és csempésznek bele valami izgalmat ^^
Bár lehet, ki tudja talán meglepetést okoz a folytatás, és csempésznek bele valami izgalmat ^^
2014. szeptember 18. 16:23
|
|
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline
|
remélem jó lesz!
2014. szeptember 18. 16:28
Vegyes érzéseim vannak a poszterrel kapcsolatban. Azt tökéletesen szemlélteti hogy szereplők jelenleg hol tartanak, viszont ez a szét húzás és távolság már rossz érzéseket kelt, különösen a Delena rajongókban.
2014. szeptember 18. 16:31
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Hát szerintem már közel sincs olyan jó a sorozat, mint az elején volt, nem lett volna ennyi részt csinálni belőle. A fenti kép főleg nem tetszik. Nina nem néz ki jól.
2014. szeptember 18. 16:36
|
|
LadyHepburnúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.05. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 230883 offline
|
Nem lett rossz a poszter, de színvonal csökkent az évadok során. A kedvenc sorozatom közt emlegetem a mai napig, szóval várom a folytatást. Egy kis izgalmat remélem raknak bele.
2014. szeptember 18. 16:43
Ne nagyon szeretem,de ez a poszter el3g jó!Mármint a lenti!♡
2014. szeptember 18. 17:01
uramisten,akkor vérge megjelenik és nem az első 5-öt kell újranéznem.Delena
annyira várom
2014. szeptember 18. 17:08
|
|
cicusmicus8b!tch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 1004 Csatolások: 31 Azonosító: 184793 offline
|
de csudi jo
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.

0 felhasználónak tetszik: