Tragédiával végződött az állatkerti kirándulás
2014. szeptember 24. 20:29
Stay Strong Bogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 553 Csatolások: 861 Azonosító: 190255 offline |
Mint én soha itt sem az állatot hibáztatom az eset miatt hanem a fiút aki feltevéseim szerint túl kíváncsi volt, vagy lánynak akart "imponálni", vagy egyszerűen a haverokkal hülyéskedett. Természetesen sajnálom, hiszen haláleset történt de ez sem a tigris hiánya. Első hibának ott a kerítés. Ami ezek szerint tényleg alacsony volt olyannyira,hogy egy felnőtt férfi képes legyen rajta átesni. Plusz szerintem az egyik vadabb természetű ragadozóknál egy üvegkerítés és elé még egy magas rács kéne így nem történnének ilyen balesetek. A másik hiba pedig a dobálás. Szerintem ezzel nem hogy elterelték volna a ragadozó figyelmét hanem pont,hogy felhergelték és így még inkább ráharapott a fiatalember nyakára. Sok hiba sorolható még, de kitartok amellett,hogy a tigris ártatlan. Ő csak az ösztöneinek adott eleget. Ebben az esetben az állatkert a hibás.
Nyugodjon békében!
Nyugodjon békében!
2014. szeptember 24. 20:44
lüszi01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.26. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 230216 offline |
hihetetlennek tartom,hogy ilyen megtörténhet.fiú is hibás biztosan,mert nem kellett volna annyira behajolnia, de az állatkert a lefőbb vétkes. a tigrisek mellett miindig szokott lenni kerítés. Nyugodjon békében a szegény fiú!
2014. szeptember 24. 21:01
Gabe LoganPrince of Playstation Platinum♛ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3343 Csatolások: 30 Azonosító: 210618 offline |
Hát ez nagyon durva!
2014. szeptember 24. 21:27
Ebben a történetben egyértelműen az állatkert a felelős mindenért.Egy ragadozó állatnál alap egy üvegkerítés és egy rács.Nem értem,hogyan vétkezhettek ekkorát,hogy egy ilyen veszélyes állatot csak egy egyszerű kis kerítéssel kerítették körbe.Azon a kerítésen bárki,akár egy kisgyerek is áteshetett volna. Ez a hatalmas nagy felelőtlenségük egy ártatlan fiú életébe került,aki még ki tudja hány évet (évtizedet) élhetet volna,ha nem történik ez a szörnyűség.
Nyugodjon békében!
Nyugodjon békében!
2014. szeptember 24. 21:41
elavan2000Bexi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 1074 Csatolások: 9 Azonosító: 218658 offline |
Egyet értek Henna10000! Rip
2014. szeptember 24. 22:56
wendy0402visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.14. Hozzászólás: 280 Csatolások: 0 Azonosító: 138664 offline |
Én azt olvastam több másik oldalon,hogy ittas volt és megpróbálta kicselezni a biztonságiakat,mert közel akart menni a nagymacskákhoz és nem nem beesett,hanem beugrott hozzájuk.
2014. szeptember 24. 23:22
kismutyesz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.04. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 161608 offline |
Az emberi hülyeség határtalan...
Nyugodjon békében!
Nyugodjon békében!
2014. szeptember 25. 01:09
Yorikovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 270 Csatolások: 0 Azonosító: 152849 offline |
itt a fickó volt a hülye.milyen épeszű ember mászik be egy tigrishez?O.o komolyan.idiótája....a tigris az egy ragadozó állat.ha teheti megöl.ha olyan kedve van megöl.ha belépsz a területére akkor is.remélem nem az lesz belőle hogy öljük meg az vadállatot mert hallgatott az ösztöneire.
2014. szeptember 25. 06:47
Itt nem az állat a hibás. Ragadozó, és zsákmányra talált. Egy húsz éves pedig csak tudhatná, hogyha behajol, nagy eséllyel be is esik, és a tigris nem cirógatni fogja. Erről ennyit, egyébként nyugodjon békében, elég tragikus ez az egész.
2014. szeptember 25. 07:00
Az állatkert a hibás!Mert a ragadozónak nem egy kis ketrec kell hanem üveglap.
Nyugodjon békében!
Nyugodjon békében!
2014. szeptember 25. 10:10
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline |
Ezt nem értem. A ragadozókhoz miért kerítést tesznek, nem pedig még ha nem is üvegfalat, de valami magasabb, és masszívabb falat. Szerintem egy állatkertben elvárás, szóval nem is értem. A másik pedig a csávó miért támaszkodott a kerítésre? De még ha oda is támaszkodik, hogy lehet átesni egy másfél méteres kerítésen?! Meg egy állat, aki kiskölyök kora óta állatkertben él, és rendesen etetik, és kapja az élelem adagját, akkor ilyet nem csinál, véleményem szerint.
Azért sajnálom a csávót, de az állatot jobban, mert ezek után elfogják altatni valószínűleg...
Azért sajnálom a csávót, de az állatot jobban, mert ezek után elfogják altatni valószínűleg...
2014. szeptember 25. 10:52
Nagyon sajnálom azt az embert,de a felső képen a tigris gyönyörű.Gyönyörű de egy gyilkos
2014. szeptember 25. 10:56
Nem a tigris hibája hanem az éllatkerté.Sajnálom az alakot,és a tigrist is kicsit mert egy ilyen eset után biztosan el fogják altatni.
2014. szeptember 25. 12:14
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline |
Nem értem, hogy ilyenkor miért a tigrist altatják el!!!! Ő tehet róla???? Hö??? Hát nem! Először is az állatkertet hibáztatnám, mert nem volt elég biztonságos az állat tartása. Másodszor a fiú is hibás, mert felelőtlenül a kerítésen "játszadozott" gondolom. Hiába kap enni a tigris, azt hiszem, hogy azt nem várhatja el egy vérbeli ragadozótól senki sem, hogy ne kóstolja meg az arra járó friss húst!
1 felhasználónak tetszik:
Angel
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni