Hilary Duff pár hónapja tért vissza a zeneiparba a Chasing The Sun című dalával, majd nem sokkal később a videó is debütált hozzá. Hamarosan album is jelenik meg, de előtte még kaptunk egy videót, amit a nemrég megjelent All About You című dalhoz készített el.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Hilary Duff - All About You
2014. szeptember 28. 18:10
|
|
xshadow hunterxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.28. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 233895 offline
|
Hilary♥ Jó lett.
2014. szeptember 28. 19:02
Ha nem lett volna benne egy téglna nagyságú okostelefon, még azt hinném, hogy a 20-as éveiben készült.
1 felhasználónak tetszik:
ApusztákBoszorkánya
2014. szeptember 28. 20:22
|
|
punigundel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 807 Csatolások: 31 Azonosító: 213404 offline
|
Nagyon jó szám lett! A klip viszont totál átlagos lett, semmi különleges.
2014. szeptember 28. 20:39
|
|
ApusztákBoszorkánya♥Alexandra♥xD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.22. Hozzászólás: 5000 Csatolások: 0 Azonosító: 228068 offline
|
Én ezt már jóval ezelőtt hallottam-->de menő vagyok.
Viszont nekem egyáltalán nem tetszik,üres,semmitmondó dalocska,és Hilarynak őszintén szólva csak az a tinis,disney-s dolog állt jól,azóta egyre rosszabb zenéi vannak..jó,nyilván nem kell tinisnek lennie(na nem mintha ez a szám nem olyan lenne)..de a stílusa..kicsit csalódott vagyok,azt hittem megszerethetem megint,de nem...na mindegy.
Viszont nekem egyáltalán nem tetszik,üres,semmitmondó dalocska,és Hilarynak őszintén szólva csak az a tinis,disney-s dolog állt jól,azóta egyre rosszabb zenéi vannak..jó,nyilván nem kell tinisnek lennie(na nem mintha ez a szám nem olyan lenne)..de a stílusa..kicsit csalódott vagyok,azt hittem megszerethetem megint,de nem...na mindegy.
2014. szeptember 29. 12:38
mi számít tipikusnak vagy sablonosnak manapság? pláne amerikainak? inkább becsülendő, hogy nem egy szál semmiben riszálja a valagát. sose voltam hilary fan, sőt.. de azt el kell ismerni ez a dal igazán üdítő, természetesen nem hordoz semmi világmegváltó gondolatot, de nem is kell neki, a pop szakma/számok sem erre hívatottak. a klip elég szürke lett, de maga a szám okés. az ezt megelőző dala a chasing the sun volt inkább gáz.
2014. szeptember 29. 16:40
|
|
Julianna Fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.17. Hozzászólás: 107 Csatolások: 0 Azonosító: 189815 offline
|
szerintem jó, aranyos dal
2014. szeptember 29. 17:14
|
nikkibella1♥"You will never lace up my Chuck Taylors" ♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 422 Azonosító: 228531 offline
|
Nagyon jó lett!
Imádom a klip csodálatos lett!
2014. szeptember 30. 17:13
A dal egyátalán nem tetszik, a klip viszont egész jó.
Kapcsolódó sztárok
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Kipróbált egy új hajszínt.
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
A híresség mesélt az exéről.
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Brutális gyilkosság történt.
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.