A 5 Seconds Of Summer sokat köszönhet a brit banda tagjainak, a napokban megjelent információk szerint pedig a One Direction sem marad üres kézzel - a Billboard adatai szerint 50 százalékos részesedéssel rendelkezik az ausztrál zenekarban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nagyot kaszál a One Direction a 5SOS sikerével
2014. október 08. 10:42
TianaBlack |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.28. Hozzászólás: 672 Csatolások: 36 Azonosító: 212599 offline |
2014. október 08. 11:04
Idézet
körülbelül 6 millióval lettek gazdagabbak a 5SOS-nek köszönhetően
Úgy van beállítva az egész, mintha, a 1D ebből négy mitugrászból élne. Most, hogy többé nem lesznek a One Direction előzenekarja, ne számítsanak olyan nagy felhajtásra, mint amilyen eddig volt körülöttük. Meg ők sem a dalaik miatt lettek ilyen felkapottak... Nagyokosok pedig tudhatnák ,hogy itt sem a 1D - tagok keze van a dologban, ezt az egészet csak menedzser csinálja. Nem értem mire fel, hisz maguknak a srácoknak külön - külön több fizetése van, mint az egész 5 Seconds of Summer - nek.
1 felhasználónak tetszik:
bitchina
2014. október 08. 11:21
Valamiért sosem szimpatizáltam a 5Sauce [csak, hogy egy klasszikust idézzek ] csapatával - az Amnesia dalukat viszont imádom, főként a szövege miatt - és majd most fog kiderülni igazán, hogy a One Direction segítsége nélkül mire mennek, és fent tudják e tartani ezt a hatalmas rajongást, aminek nagy részét a 1D rajongók töltenek ki...
bitchina
2014. október 08. 12:00
Szerintem az 5SOS-nek alapból jó dalaik vannak és lehet hogy az is hozzá játszodot hogy az 1D-nek voltak az elő zenekara.
De az 1D is jól járt és az 5SOS is! én Gratulálok nekik.
De az 1D is jól járt és az 5SOS is! én Gratulálok nekik.
2014. október 08. 12:13
Nagyon szeretem az 1D és az 5SOS-t is!
Nekem csak boldogság ha sikeresek
Nekem csak boldogság ha sikeresek
2014. október 08. 12:17
Hát az azért nem tetszik hogy az 1D nek 50% os részesedése volt mert az 5SOS-nek kellene járjon mert az 1D-nek nem tök mindegy hogy most nem kap pénzt eböl vagy igen? mert ez a pénz nekik semmi!
Nem elitélem őket csak ez így nem nagyon igaságos
Nem elitélem őket csak ez így nem nagyon igaságos
2014. október 08. 12:23
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline |
Nyilvan elso sorban a fiuknak nem a penz szamit hanem a baratsag ha 1D ha 5SOS-t kerdeznenk.
Am alap, hogy annyi money lehet most a zsebukben, hogy soha tobbet nem kene mar dolgozniuk.
Am alap, hogy annyi money lehet most a zsebukben, hogy soha tobbet nem kene mar dolgozniuk.
2014. október 08. 13:39
Lilla06The Supreme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 2851 Csatolások: 100 Azonosító: 176629 offline |
Emberek! Miért van mindenki szentül meggyőződve, hogy ők mekkora haverok? Szerintem az egész csak reklámfogás, mindkét bandának jól jön...
Ami meg a pénzt illeti, a Vándájreksönnek már így, huszonévesen is annyi pénze van, ami nekünk, "közembereknek" valószínűleg életünk végéig nem lesz, úgyhogy nem nagyon van benne logika.
Ami meg a pénzt illeti, a Vándájreksönnek már így, huszonévesen is annyi pénze van, ami nekünk, "közembereknek" valószínűleg életünk végéig nem lesz, úgyhogy nem nagyon van benne logika.
Bátor Ventillátor
2014. október 08. 13:52
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline |
Egyetértek ArianaAnd1DFAN felhasználóval
2014. október 08. 13:54
Sung-Ravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.14. Hozzászólás: 316 Csatolások: 0 Azonosító: 216809 offline |
Lilla06 osztom a véleményedet.^^
Honnan tudjátok,hogy mennyire vannak jóban?Hmm?Talán ott voltatok vagy mi? barátság így barátság úgy blabla,az egész a pénz miatt megy nem barátkozás céljából.
Mellesleg ez nem fair,hogy az 1D ekkora részesedést kap.Ez is csak azt mutatja,hogy mennyi mindenre képesek akkor ha kellőképpen megfizetik őket. -.-"
Honnan tudjátok,hogy mennyire vannak jóban?Hmm?Talán ott voltatok vagy mi? barátság így barátság úgy blabla,az egész a pénz miatt megy nem barátkozás céljából.
Mellesleg ez nem fair,hogy az 1D ekkora részesedést kap.Ez is csak azt mutatja,hogy mennyi mindenre képesek akkor ha kellőképpen megfizetik őket. -.-"
2014. október 08. 14:07
Mindkettőt zeretem,de inkább Directioner vagyok Tiana kösi jó cikk lett
2014. október 08. 14:13
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12522 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Egyik sem ér 2 fillért se.
Bátor Ventillátor
2014. október 08. 14:24
TianaBlack |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.28. Hozzászólás: 672 Csatolások: 36 Azonosító: 212599 offline |
Idézet (shailene @ 2014.10.08. 11:04)
Úgy van beállítva az egész, mintha, a 1D ebből négy mitugrászból élne. Most, hogy többé nem lesznek a One Direction előzenekarja, ne számítsanak olyan nagy felhajtásra, mint amilyen eddig volt körülöttük. Meg ők sem a dalaik miatt lettek ilyen felkapottak... Nagyokosok pedig tudhatnák ,hogy itt sem a 1D - tagok keze van a dologban, ezt az egészet csak menedzser csinálja. Nem értem mire fel, hisz maguknak a srácoknak külön - külön több fizetése van, mint az egész 5 Seconds of Summer - nek.
Ne érts félre! Directioner vagyok, de a cikkben próbáltam semleges maradni és nem állni sem az 5SOS, sem pedig az 1D pártjára, hiszen egy cikk írásánál az elfogulatlanság is sokat számít. Az tény és való, hogy a srácok nem sok beleszólásuk van az ilyen ügyekbe, de azért lássuk be, hiába nem szegények (szépen kifejezve), az a fejenként 6 milla nekik sem jön rosszul...
2014. október 08. 14:34
*a One Direction
*a 1D
*a 5SOS (csak hogy kötöszködni tudjak a kommentelőkkel )
ibbi427 megragadtad a cikk lényegét úgy látom. Ha te így, akkor én is mondhatom, hogy "a 1D bénaa 5SOS forevöör"...stb. Tolerancia kislányom, én sajnos olyan vagyok, hogy magamra veszem a szidalmakat, mégha csak egy olyan kommentről is van szó, hogy "béna" És az első két kommenten is próbálok nem megsértődni.
Amúgy meg fejenként 6 millió nem kis pénz...ill. nekik lehet, hogy az, de nem baj, majd a 5SOS turnéján is lesz előzenekar (valószínűleg) és akkor majd ők is kapnak részesedést. Ennyi.
*a 1D
*a 5SOS (csak hogy kötöszködni tudjak a kommentelőkkel )
ibbi427 megragadtad a cikk lényegét úgy látom. Ha te így, akkor én is mondhatom, hogy "a 1D bénaa 5SOS forevöör"...stb. Tolerancia kislányom, én sajnos olyan vagyok, hogy magamra veszem a szidalmakat, mégha csak egy olyan kommentről is van szó, hogy "béna" És az első két kommenten is próbálok nem megsértődni.
Amúgy meg fejenként 6 millió nem kis pénz...ill. nekik lehet, hogy az, de nem baj, majd a 5SOS turnéján is lesz előzenekar (valószínűleg) és akkor majd ők is kapnak részesedést. Ennyi.
2014. október 08. 14:49
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline |
Idézet (Szandiii_1992 @ 2014.10.08. 11:21)
Valamiért sosem szimpatizáltam a 5Sauce [csak, hogy egy klasszikust idézzek ] csapatával - az Amnesia dalukat viszont imádom, főként a szövege miatt - és majd most fog kiderülni igazán, hogy a One Direction segítsége nélkül mire mennek, és fent tudják e tartani ezt a hatalmas rajongást, aminek nagy részét a 1D rajongók töltenek ki...
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.