Szerdán került megrendezésre az első Vevo Certified SuperFanFest, amelynek egyik fellépője Demi Lovato volt, akivel az Acces Hollywood beszélgetett a vörös szőnyegen.
A teljes cikkhez kattints ide!
Párjának köszönhető Demi Joe Jonasszal való újraegyesülése
2014. október 10. 15:16
2014. október 10. 15:31
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline |
Demi szerintem nagyon szép ezen a második képen, de úristen. Nick valami borzasztóan gáz. Azok a képek. Atya isten.
2014. október 10. 16:13
Ez a hajszín meg a kis csíkok, ott oldalt annyira jó!!
2014. október 10. 16:25
Demi nagyon jól néz ki
Nick Jonas hasa elég izmos, de hogy így kirakja mindenét?
Nick Jonas hasa elég izmos, de hogy így kirakja mindenét?
2014. október 10. 16:35
Nickről inkább nem mondok semmit... Viszont Wilmertől nagyon jó ötlet volt, hogy Demi és Joe duettezzenek... és végül Demi haja valami elképesztő, mindig nagyon jó ötletei vannak és persze jól is állnak neki.
2014. október 10. 17:12
Örülök, hogy újra jóban vannak Joe-val!
Nick nagyon mélyre süllyedt, pedig régen mindenki -köztük én is- azt hitte, hogy egy ártatlan fiú :\
Nick nagyon mélyre süllyedt, pedig régen mindenki -köztük én is- azt hitte, hogy egy ártatlan fiú :\
2014. október 10. 17:27
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet
...majd hozzátette, hogy párjának hatalmas érdeme van abban, hogy egykori rocktáboros kollégájával, Joe Jonasszal az évek során újra baráti kapcsolatot tudtak kialakítani, sőt, az is Valderrama ötlete volt, hogy szeptember 27-én a Staples Centerben énekeljék el együtt a This Is Me -t.
Ez a pasi vagy iszonyatosan bátor vagy annyira bízik a párjában, hogy semmilyen rosszindulatú gondolat nem fordult meg a fejében. Bár én is bízok a páromban ennyi év együttlét után, mégis borzasztóan elöntene a féltékenység, ha az exével énekelne el egy szerelmes dalt, pláne egy olyat, amihez közös emlékek kötik. Anno nekem az volt a sanda gyanúm egyébként, hogy Demi és Joe a Camp rock második részének reklámozása miatt alkottak egy párt. Bár aztán ki tudja, hogy kettejük között mi történt akkoriban.
Egyébként ebben a lányban mindig is csodáltam azt, hogy teljes mértékben úgy rajong kollégákért vagy éppen színészekért, mint bármely más hétköznapi ember a bolygón. Kellemes ránézni az Iggyvel készített közös fotójára.
2014. október 10. 17:35
Pata Noémiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.27. Hozzászólás: 99 Csatolások: 0 Azonosító: 230273 offline |
engem nem különösebben érdekel joe. de, jó hogy megint barátok...( remélem csak BARÁTOK)!
2014. október 10. 17:38
gvilcsiLovatics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.24. Hozzászólás: 1355 Csatolások: 36 Azonosító: 113068 offline |
Te jó ég!Iggy jó magas demihez képest!Egyébként nagyon aranyos, hogy Demi ugyanúgy rajong egy sztárért mint akár én Demiért. <3 Bebizonyította azt ezzel, hogy egy sztár is rajonghat egy sztárért úgy mint egy "hétköznapi ember".
2014. október 10. 17:46
ApusztákBoszorkánya♥Alexandra♥xD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.22. Hozzászólás: 5000 Csatolások: 0 Azonosító: 228068 offline |
Már nem azért,de Demi haja minden,csak nem szép.Milyen ízlése van már a mai fiatalságnak?Tényleg az a trendi,ami gagyi és mű?Nick pedig gusztustalan.Iggy-ről meg inkább nem is írok semmit..
2014. október 10. 18:00
Amikor Demiből előtör a rajongó énje - legtöbb esetben Kelly Clarkson és Kevin Bacon iránt - akkor mindig egész normálisnak érzem magam. Komolyra fordítva a szót, tényleg jó látni, hogy egy híresség is tud úgy rajongani egy másik hírességért, mint egy 'civil' ember, amit nem is szégyell felvállalni.
Nickről csupán annyit, hogy egy jobb lemezeladás érdekében mikre nem képes az ember. Tény, hogy a teste, hát hmm... De viszont azok a pózok...
A rossz kezdetek ellenére nagyon tisztelem Wilmert. Szerintem nyugodtan kijelenthető, hogy jó hatással vannak egymásra, és jó rájuk nézni egy-egy közös képen. Az sugárzik róluk, hogy nagyon boldogok és tényleg rengeteget jelentenek egymásnak.
A képeken Nick van.
Számomra az még furcsább volt, hogy 2011-től egészen 2013 decemberéig Wilmer és Joe sülve-főve együtt voltak. Nem tudom, de én nem tudnék a barátom exével ilyen szoros viszonyban lenni, főleg úgy, hogy ugye anno nem a legszebben végződött a dolog. Sőt az exemmel sem tudnám tartani a kapcsolatot, de hát ugye nem vagyunk egyformák. [Lehet értelmetlenül fogalmaztam. ]
Nickről csupán annyit, hogy egy jobb lemezeladás érdekében mikre nem képes az ember. Tény, hogy a teste, hát hmm... De viszont azok a pózok...
A rossz kezdetek ellenére nagyon tisztelem Wilmert. Szerintem nyugodtan kijelenthető, hogy jó hatással vannak egymásra, és jó rájuk nézni egy-egy közös képen. Az sugárzik róluk, hogy nagyon boldogok és tényleg rengeteget jelentenek egymásnak.
Idézet (xXx. Hippy .xXx @ 2014.10.10. 17:39)
Joenak azok a képet borzalmas..
A képeken Nick van.
Idézet (Beyla @ 2014.10.10. 17:27)
Ez a pasi vagy iszonyatosan bátor vagy annyira bízik a párjában, hogy semmilyen rosszindulatú gondolat nem fordult meg a fejében. Bár én is bízok a páromban ennyi év együttlét után, mégis borzasztóan elöntene a féltékenység, ha az exével énekelne el egy szerelmes dalt, pláne egy olyat, amihez közös emlékek kötik. Anno nekem az volt a sanda gyanúm egyébként, hogy Demi és Joe a Camp rock második részének reklámozása miatt alkottak egy párt. Bár aztán ki tudja, hogy kettejük között mi történt akkoriban.
Egyébként ebben a lányban mindig is csodáltam azt, hogy teljes mértékben úgy rajong kollégákért vagy éppen színészekért, mint bármely más hétköznapi ember a bolygón. Kellemes ránézni az Iggyvel készített közös fotójára.
Számomra az még furcsább volt, hogy 2011-től egészen 2013 decemberéig Wilmer és Joe sülve-főve együtt voltak. Nem tudom, de én nem tudnék a barátom exével ilyen szoros viszonyban lenni, főleg úgy, hogy ugye anno nem a legszebben végződött a dolog. Sőt az exemmel sem tudnám tartani a kapcsolatot, de hát ugye nem vagyunk egyformák. [Lehet értelmetlenül fogalmaztam. ]
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.