Nikki Reed mindenhova követi párját, és többször részt vett már a Vámpírnaplók forgatásán is, de ezt a stáb nem nézi jó szemmel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kitiltották Nikki Reedet a Vámpírnaplók forgatásáról
2014. október 20. 14:44
Uhh,hát megértem,elég rossz lehet ha az expasidat egy másik csaj kisérgeti a forgatásra...Megértem
2014. október 20. 14:51
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet
A stáb reménykedve a hetedik szezonban, jelenleg úgy bánik az Elenát alakító színésznővel, mint egy porcelánbabával és lesik minden sóhaját.
Pedig ez általában nem így szokott menni. Ha egy adott sztár elkezd hisztizni vagy éppen díváskodni (nemtől eltekintve), akkor kib*sszák, mint macskát sz*rni, kérem szépen. Megan Fox anno sz*rrá fikázta a sajtónak a Transformers filmeket, aminek az lett a végkifejlettje, hogy Michael Bay kirúgta és felvett a helyére egy másik hasonló kaliberű és tudású színésznőt. Alapvetően is gusztustalannak találom azt, amikor a sztárok ilyen bánásmódot kapnak. Effektíve ő is ugyanolyan ember, mint bárki más, és tudtommal nem ő a Dalai Láma, de még spanyol viaszt sem sz*rt. Kedves Ninus drágát megsajnálom, ha majd ráérek egy percre. Tény, nem tudom, hogy Ian mi a ráknak cibálja el a nőjét a munkahelyére, de ezt a kedves extől egy pöppet túlzásnak tartom. Amúgy sem tenne rosszat, ha féltékenykedésből otthagyná az egész sorozatot, mert ez már a harmadik évadnál megérett a kaszára. Dobrev "hatalmas" színészi tehetségét meg szerintem senki sem fogja visszasírni...
2014. október 20. 14:52
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline |
Ezek még akarnak hetedik évadot? Már az ötödik is egy óriási csalódás volt, ne nyújtsák már teljesen színvonaltalan vergődéssé, könyörgöm!
Nina egyébként szimpatikusabb csajszi, mint Nikki, jobban összeillettek Iannel, de gyanítható volt, hogy a munka-magánélet nem összeegyeztethető. Kb minden kapcsolatot megront az, ha a felek éjjel-nappal együtt vannak.
Nina egyébként szimpatikusabb csajszi, mint Nikki, jobban összeillettek Iannel, de gyanítható volt, hogy a munka-magánélet nem összeegyeztethető. Kb minden kapcsolatot megront az, ha a felek éjjel-nappal együtt vannak.
2014. október 20. 15:13
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8820 Csatolások: 219569 Azonosító: 59785 offline |
Az országból nem akarják kitiltani véletlenül, csak hogy Ninát ne zavarja, hogy egy országban élnek? Szánalmas már ez a vergődése... inkább lépne tovább ő is méltósággal. Ettől függetlenül én sem értem, hogy Ian minek viszi Nikkit a forgatásra...
2 felhasználónak tetszik:
Beyla,
chelseagirl18
2014. október 20. 15:20
SupernaturalFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.14. Hozzászólás: 107 Csatolások: 0 Azonosító: 219272 offline |
Sírok
2014. október 20. 15:22
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline |
Ami a leginkább megragadta a figyelmemet az, hogy még hetedik évadot akarnak ENNEK a sorozatnak? Minek? Hogy még egy évadon keresztül sírhasson a főszereplőcsaj, hogy egyik testvért, vagy másik testvért válassza-e? Fontos, nagyon fontos. A másik meg az, hogy Nina mégis kinek hiszi magát? Lesik minden sóhaját? Mintha valami szupertehetségespótolhatatlanvalkiről lenne szó, de egy Nina Dobrevről beszélünk. Azért valljuk be, nem valami nagy tehetség a hölgy.
Azt is értem, hogy idegesítő egy idő után, hogy Nikki mindenhol ott van, és nem is tudom, mi szükség van erre, de szerintem Nina is lehetne annyira érett, hogy kezelni tudja a helyzetet. Komolyan tele a puttonyom már ezzel a hármassal. Kb Justin/Selena szintre kerülnek lassan.
Azt is értem, hogy idegesítő egy idő után, hogy Nikki mindenhol ott van, és nem is tudom, mi szükség van erre, de szerintem Nina is lehetne annyira érett, hogy kezelni tudja a helyzetet. Komolyan tele a puttonyom már ezzel a hármassal. Kb Justin/Selena szintre kerülnek lassan.
2 felhasználónak tetszik:
Beyla,
Szandi0820
2014. október 20. 15:22
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline |
Minek viszi magával a forgatásra? Nincs helye ott.
Ui: 7. évad? Nem sok már egy picit? De Szandi0820 -nak is igaza van. Nina nem kaphat meg mindent amit akar
Ui: 7. évad? Nem sok már egy picit? De Szandi0820 -nak is igaza van. Nina nem kaphat meg mindent amit akar
2014. október 20. 15:24
SupernaturalFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.14. Hozzászólás: 107 Csatolások: 0 Azonosító: 219272 offline |
Most komolyan , ők lesznek a mindenen balhézò, feleslegesen parádét rendező szerelmi háromszög, aminek minden lépéséről ír a sajtó? Ezmiez? nembírom tovább
1 felhasználónak tetszik:
chelseagirl18
2014. október 20. 15:25
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline |
Gondolom ennek a hirnek Nina örül a legjobban,most végre nem fogja idegesiteni Nikki.
De amugy mióta van szó 7.évadról én úgy tudtam,hogy ez lesz az utolsó
De amugy mióta van szó 7.évadról én úgy tudtam,hogy ez lesz az utolsó
2014. október 20. 15:27
Vikikee4♡Angel-chan♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 1203 Csatolások: 0 Azonosító: 200960 offline |
Szerintem Nikki egyáltalán nem zavarja Ninát. De most őszintén, miért zavarná? Iannal már rég vége a kapcsolatának, nem hinném hogy féltékeny lenne a csajra. Azt bírom elképzelni, hogy azért idegesíti, mert Nikki mindenbe beleszól vagy nem hagyja békén vagy bármi. Szerintem inkább a stábot zavarja, hogy egy "civil" került a forgatásra és ő nem később a TV-ben nézi majd a sorozatot, mert már tudja hogy mi lesz és félnek, hogy elkotyogja magát, hogy mi lesz az új évadban és szerintem kitaláltak egy indokot miért küldjék el onnan Nikkit.
Amúgy meg Nina majd eldönti, hogy alá akarja-e írni a szerződést. Amennyiben nem, akárhogy puncsolhatnak neki, úgysem fogja alá írni, még ha a csillagokat is lehozzák neki. Ez az ő döntése, eltudja ő dönteni anélkül is, hogy mindent megadnak neki.
Amúgy meg Nina majd eldönti, hogy alá akarja-e írni a szerződést. Amennyiben nem, akárhogy puncsolhatnak neki, úgysem fogja alá írni, még ha a csillagokat is lehozzák neki. Ez az ő döntése, eltudja ő dönteni anélkül is, hogy mindent megadnak neki.
2014. október 20. 15:30
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3202 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline |
Egyet értek Vikikee4. Mondjuk szerintem nem lenne gáz, ha Nina nélkül folytatnák. Én nagyon bírom őt, de már annyira nyálas a sorozat, hogy kéne bele valami csavar.
2014. október 20. 15:31
kutyuska01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.08. Hozzászólás: 282 Csatolások: 3 Azonosító: 234261 offline |
Szerintem semmi zavaró tényező nem lehet Nikki-ben, de ez csak az én véleményem
2014. október 20. 15:33
Már eleve az is okozhatott gondokat,hogy az exével kell együtt játszania (független attól,hogy hogyan váltak el) és,hogy még hozza is a barátnőjét..Nekem nem esne jól és szerintem senkinek sem. Ian pedig nem haragudhat ez miatt senkire hiszen Nikkinek semmi köze az egész Vámpírnaplók sorozathoz ezért nem értem,hogy mégis mi a francot akar ő ott. Félre értés ne essék semmibajom nincs vele,de mindenki maradjon már az ő térfelén,dolgán. Az meg,hogy Nina minden kívánságát lesik,tegyék is,de ne vigyék túlzásba. Szerintem pedig Nina maradna fog és a 7. évad is vele lesz leforgatva,ha addig nem történik valami nagy-nagy veszekedés.
2014. október 20. 15:35
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Menjen csak, menjen Nina. Maximum feltűnik majd egy másik hasonmás, vagy a szelleme beleszáll valami más lány testébe, és meg is van oldva a kérdés. Ő meg csak koncentráljon a nem létező filmes karrierjére.
Egyébként meg egy ilyen hírben ki tudja mennyi mellébeszélés van, és mi igaz belőle?
Egyébként meg egy ilyen hírben ki tudja mennyi mellébeszélés van, és mi igaz belőle?
2014. október 20. 15:39
niki10228új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.06. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 218737 offline |
jaj Nina seggét ki kell nyalni és ezért kitiltották Nikkit???? röhej http://starity.hu/images/emoticons/think.gif
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.